2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926282 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kralkartal

bizde 11 oynayan adamları yedeklediler diyor, eski takımlarında yedek dememiş

Çevrimdışı talha

Direk 11e oyuncu aldik masinda konusuyorum heralde raziyiyim
Öyle yazmışsın ki çözmek için edebiyat profesörü lazım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Erhan

Direk 11e oyuncu aldik masinda konusuyorum heralde raziyiyim

Yedeklediler dediğin zaman yanlış anlaşılıyor ondan yazdım böyle.

EssiLor

• Ziyaretçi

Eski fenerli Baroni yi istemiyoruz kardeşim
Nedir bu renklilerden oyuncu alma politikası ? Demirören de böyleydi Fikret Ormanda onun Kopyası
Başka adam mı kalmadı Baroni yi alacaksınız ?
Baroni Geleceğine Lawal Gelsin daha iyi
Lawalı Kapıp gelir bunlar demedi demeyin.

Şenol Efendi artık Gomezi 11 de oynatmaya başlasın bir zahmet Cenk ten vazgeçemiyorsada Çift Forvet Oynatsın rakip takımlara çok zor anlar yaşatır Gomez Cenk ikilisi
Gomezin yedek kalmasını istemiyorum.
Quaresmaya güveniyorum Bu sene çok büyük patlama yapacak İnşallah Q7 nin Ts ye golleri var Bu maçta da bir tane atar umarım.

Çevrimdışı kralkartal

:ok: Gomezin işi zor :D
İkisininde cok zor hele olcay bu hirsla devam ederse q7 napar bilniyorum:)

Çevrimdışı can1903

Artık orta saha ve stopr alıp kapatmalıyız. Çok uzadı transfer dönemi. Pazartesi açıklanmalı en geç orta saha
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çok uzun bir mesaj yazdım ama gitmedi. Kısaca özetlemek gerekirse; kişilik analizi vs yapmıyorum öyle bir iddaya da sahip değilim. Yazdıklarımdan kişilik eleştirini nasıl çıkardın onu hiç anlamadım. Farkındaysan mesajımda dersen diyorum yani olasılık.

Renkli sempatisi var direkt kişiliğe hakaret :D

Neyse ortada bişey yok yani Baroniyi alanın Allah belasını versin diyorum ama almayacak kimse :)

Çevrimdışı talha

Nedir bu renklilerden oyuncu alma politikası ? Demirören de böyleydi Fikret Ormanda onun Kopyası

Şenol Efendi artık Gomezi 11 de oynatmaya başlasın bir zahmet Cenk ten vazgeçemiyorsada Çift Forvet Oynatsın rakip takımlara çok zor anlar yaşatır Gomez Cenk ikilisi
Quaresmaya güveniyorum Bu sene çok büyük patlama yapacak İnşallah Q7 nin Ts ye golleri var Bu maçta da bir tane atar umarım.
Kazandıkça Gomez niye oynasın?  Cenk tek forvet olarak bu başarısına devam ederse Gomez istediği kadar yedek oturabilir takımın kazanan omurga sını bozmanın anlamı yok

Çevrimdışı kralkartal

Ersan cine gitmis olsaydi simdi sol stoperede bir adam almistik ne guzel. O iyi olmadi.

Çevrimdışı Scout

Gomez Daha Hazır Değil Sakin Olun Azıcık , Cenk Formayı Hak Edecek Performansı Gösterdi , Cenk Gomez İkilisi Birlikte Oynayamaz ve Bu Taraftar Hiçbir Şeyi Hak Etmiyor!
Pika Pika

Renkli sempatisi var direkt kişiliğe hakaret :D

Neyse ortada bişey yok yani Baroniyi alanın Allah belasını versin diyorum ama almayacak kimse :)
olay budur :D

Çevrimdışı Yankee

Yönetimin ağzı bi kere Danny'den yandı, bir daha aynı hatayı yapacaklarını sanmıyorum.

Lawal transferi Tabata'ya benzer aynı.

Lucas gelicek bence içime doğdu çok, hislerime güvenirim.  :evillol: :evillol:

EssiLor

• Ziyaretçi

Kazandıkça Gomez niye oynasın?  Cenk tek forvet olarak bu başarısına devam ederse Gomez istediği kadar yedek oturabilir takımın kazanan omurga sını bozmanın anlamı yok

Omurga da
Gomez gibi bir adam da yedek kalmamalı.

Çevrimdışı talha

Omurga da
Gomez gibi bir adam da yedek kalmamalı.
Niye fazla para ya da kariyer onbir de yer mi belirler eğer şampiyon olacaksak bit maç bile forma gitmeyecekse giymez bu kafadan kurtulmamız lazım

Çevrimdışı Anıl

Yunanistan'nın Nova Sports adlı haber sitesi, Beşiktaş'ın orta sahaya takviye için aranan kanı Olympiakos'da bulduğunu iddia etti. Bahsi geçen oyuncu ise Andreas Bouchalakis.

Nova Sports, Olympiakos'un 22 yaşındaki genç orta sahası Andreas Bouchalakis'in Beşiktaş'ın radarına girdiğini yazdı. 2013 yılında Yunanistan'ın Ergotelis takımında gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken ve ardından Olympiakos'a imza atan Bouchalakis, bu yaz hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile birçok takımın transfer listesine adını yazdırdı.

Andreas Bouchalakis 1.86 boyunda, sol ayaklı ve oyunu iki yönlü oynayabiliyor.

Çevrimdışı kaanzor

Bu transferlere başından beri hiçbir şey söylemedim zaten. Yönetimi bunlar için tebrik ettim. Lakin senin orta alanda hem sayısal hem de yetenek olarak eksikliğin bariz belliyken ve bu neredeyse 1.5-2 ay önce belliyken sen kalkıp ben baroni'yi getiriyorum ya da lawal'ı alıyorum dersen yaptığın tüm iyi işleri bir kalemde çizersin. Bugün baroni gelsin diyebilen var mı çok merak ediyorum. Varsa da zaten söyleyecek tek kelime yok, ne hak ediyorsak onu yaşıyoruz.
kim dediki bunu başkan yada Beşiktaş yönetiminden birimi dedi baroni işini
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

EssiLor

• Ziyaretçi

Niye fazla para ya da kariyer onbir de yer mi belirler eğer şampiyon olacaksak bit maç bile forma gitmeyecekse giymez bu kafadan kurtulmamız lazım

Adam takıma adapte olmuş alışmış görmedin mi 75.dakikada oyuna girdikten sonra nasıl baskı yaptığını ?
nasıl paslar attığını ?
Gomezden bahsediyoruz Pektemekten değil.

Çevrimdışı talha

Adam takıma adapte olmuş alışmış görmedin mi 75.dakikada oyuna girdikten sonra nasıl baskı yaptığını ?
nasıl paslar attığını ?
Gomezden bahsediyoruz Pektemekten değil.
Ne alaka yahu sen diyorsun ki bu adam oynaması lazım oynaması için cenk i kesmek lazım cenk üç tane sallamış adamı sırf Gomez oynayacak diye niye kesiyoruz hakeden alsın formayı

Baskı yapmış bravo cenk te üç tane attı onu siliyoruz hemen

kim dediki bunu başkan yada Beşiktaş yönetiminden birimi dedi baroni işini
Tabiki onlar demedi diyemez de zaten. Tamamen olasılık üzerinden konuşuyorum. Ya da çıkan haberler üzerinden. Başkandan direkt bilgi alamıyorum sen alıyorsan beni de aydınlat?

Çevrimdışı Erhan

Fikret Orman alıyoruz dedi mi baroniyi

Şenol Efendi derken :alala:

Çevrimdışı Türkay

bizde 11 oynayan adamları yedeklediler diyor, eski takımlarında yedek dememiş

bunlar hep dikkatli okumamaktan  :ebebe:  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Gençler bu dakikadan sonra 21-31 ağustos farketmez. Gelen zaten 6. haftaya kadar yok bariz.

Ozan büyük balıktı kaçtı artık oturup sakin sakin bekleyeceğiz her haber ile kendinizden geçmeyin.

Baroni'yi 3 hafta önce de yazdılar klasik menajer haberi neyini bu kadar ciddiye aldınız?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş sanırım sildi Motta'yı.

Tosic yerine Köybaşı oynayacakmış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kaanzor

Tabiki onlar demedi diyemez de zaten. Tamamen olasılık üzerinden konuşuyorum. Ya da çıkan haberler üzerinden. Başkandan direkt bilgi alamıyorum sen alıyorsan beni de aydınlat?

Şimdi ben desem ki messi ronaldo yarın kapta demin yerdiğin kadar övecekmisin yönetimi yoksa hadi len diyip geçicekmisin?

Haberi paylaş geç fazlası sıkıntı

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ayayhan

ya arkadaşlar bir sürü eleştirinizi okuyoruz

haklı olan var saçma olan var bişi yazmıyoruzda
yine başladınız yöneticimizi futbolcumuzu hocamızı ucuz laflarla küçük düşürmeye

kusura bakmayında beşiktaşın hocasını futbolcusunu yöneticisini küçük düşürme küçük görme yeri değil burası

....