Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendisi yarın KAPa bildiriliyor diyodu.Tam bir KOLPA.
Taş atıcaksan git başkasına taş at. Ozan Tufan transferinin neden olmadığını biliyoruz.Burda herkes Gomez olmaz derken ben Gomezin gelmemesi çok küçük bi ihtimal.
Efsane bir transfer politikamız var. Lucas-lawal-baroni. Fikret Orman'da ciddi bir renkli sempatisi var olduğuna inanmaya başlıyorum. Sezerler, uğur borallar, danny'ler. Bir insan hiç mi akıllanmaz arkadaş.
Rhodolfo, Quaresma, Mario Gomez, Andreas Beck, TosiçBu seneki transferler bunlar. Gayet akıllanmışlar bence
Valla yasin harika iş çıkardı o görevde u19 şampiyonu yaptı artı süper kupayı aldı D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu transferlere başından beri hiçbir şey söylemedim zaten. Yönetimi bunlar için tebrik ettim. Lakin senin orta alanda hem sayısal hem de yetenek olarak eksikliğin bariz belliyken ve bu neredeyse 1.5-2 ay önce belliyken sen kalkıp ben baroni'yi getiriyorum ya da lawal'ı alıyorum dersen yaptığın tüm iyi işleri bir kalemde çizersin. Bugün baroni gelsin diyebilen var mı çok merak ediyorum. Varsa da zaten söyleyecek tek kelime yok, ne hak ediyorsak onu yaşıyoruz.
Quarema ve mario gomes dısındakiler oynadiklari bolgedeki oyunculari yedeklediler:)
Fikret Orman dan lawal veya baroni ismini duymadım ben.
Rhodolfo Gremio'nun as ve çok sevilen bir oyuncusudur. Tosic Gençlerbirliğin de stoper oynadı epeyice. Beck de her yıl 30 maça çıktı.
Bende duymadım inşallah hiç duymayız. Haberlere göre konuşuyoruz zaten. Başka konuşacak kaynağımız olmadığı için ;)
bu yazi burda kalsin.Gomez Cenk'i kesemez.keserse de taraftar tepkisini görürsünüz.
O zaman yedekte otursunlar yedekledilerse razı mısın
Baroniyi geçen sene de yazdılar. Dedikodudan öteye geçmedi. Kimse daha lawalı ve baroniyi alıyorum demedi buna rağmen renkli sempatisi var akıllanmamış diyorsun mesut özil haberi de çıkıyor ona bakarsan Öyle bir transfer olmasını kimse istemiyor bunu söylemekte sorun yok ama dedikodu üzerinden kişiliğe laf atmak hoş değil. Adam sezer transferinin kendi hatası olduğunu da kabul etmişti.