2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929319 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Kendisi yarın KAPa bildiriliyor diyodu.

Tam bir KOLPA.
Zaten Lucas olmazsa diyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Efsane bir transfer politikamız var. Lucas-lawal-baroni. Fikret Orman'da ciddi bir renkli sempatisi var olduğuna inanmaya başlıyorum. Sezerler, uğur borallar, danny'ler. Bir insan hiç mi akıllanmaz arkadaş.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Taş atıcaksan git başkasına taş at. Ozan Tufan transferinin neden olmadığını biliyoruz.

Burda herkes Gomez olmaz derken ben Gomezin gelmemesi çok küçük bi ihtimal.

Taş atmıyorum :D

Gelir ya da gelmez fikrimizi veya duyduklarımızı söyleriz ama iddialı konuşmayalım diyorum gelirse hepimiz seviniriz gelmeme ihtimali varsa gelmiş gibi yazmayalım. Beklenti oluşuyor ve kendimiz üzülüyoruz.

Çevrimdışı can1903

Turgay Demir yaknda buralar İNLER mi sorsanıza  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Efsane bir transfer politikamız var. Lucas-lawal-baroni. Fikret Orman'da ciddi bir renkli sempatisi var olduğuna inanmaya başlıyorum. Sezerler, uğur borallar, danny'ler. Bir insan hiç mi akıllanmaz arkadaş.

Rhodolfo, Quaresma, Mario Gomez, Andreas Beck, Tosiç

Bu seneki transferler bunlar. Gayet akıllanmışlar bence :)

Bu transferlere başından beri hiçbir şey söylemedim zaten. Yönetimi bunlar için tebrik ettim. Lakin senin orta alanda hem sayısal hem de yetenek olarak eksikliğin bariz belliyken ve bu neredeyse 1.5-2 ay önce belliyken sen kalkıp ben baroni'yi getiriyorum ya da lawal'ı alıyorum dersen yaptığın tüm iyi işleri bir kalemde çizersin. Bugün baroni gelsin diyebilen var mı çok merak ediyorum. Varsa da zaten söyleyecek tek kelime yok, ne hak ediyorsak onu yaşıyoruz.

Valla yasin harika iş çıkardı o görevde u19 şampiyonu yaptı artı süper kupayı aldı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet kupa almıştı Çağrı Necipe benzetince benim de aklıma bu geldi ama ilginç :)

Çevrimdışı kralkartal

Lawal ortalama bir oyuncu ve bence lucas olmassa 2+1 senelik bir sözlesme ile alinabilir. Baroniyi unutsun basın..

Çevrimdışı kralkartal

Quarema ve mario gomes dısındakiler oynadiklari bolgedeki oyunculari yedeklediler:)

Çevrimdışı Erhan

Bu transferlere başından beri hiçbir şey söylemedim zaten. Yönetimi bunlar için tebrik ettim. Lakin senin orta alanda hem sayısal hem de yetenek olarak eksikliğin bariz belliyken ve bu neredeyse 1.5-2 ay önce belliyken sen kalkıp ben baroni'yi getiriyorum ya da lawal'ı alıyorum dersen yaptığın tüm iyi işleri bir kalemde çizersin. Bugün baroni gelsin diyebilen var mı çok merak ediyorum. Varsa da zaten söyleyecek tek kelime yok, ne hak ediyorsak onu yaşıyoruz.

Fikret Orman dan lawal veya baroni ismini duymadım ben.

Çevrimdışı Tolga

Quarema ve mario gomes dısındakiler oynadiklari bolgedeki oyunculari yedeklediler:)
:alala: :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Fikret Orman dan lawal veya baroni ismini duymadım ben.
Bende duymadım inşallah hiç duymayız. Haberlere göre konuşuyoruz zaten. Başka konuşacak kaynağımız olmadığı için ;)

Çevrimdışı Erhan

O zaman yedekte otursunlar yedekledilerse razı mısın  :alala:

Çevrimdışı can1903

İyi futbolcular iyi teknik direktör olamıyor ya  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

olmadı bu mesaj silinsin  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2015, 14:00:48 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Baroniyi geçen sene de yazdılar. Dedikodudan öteye geçmedi. Kimse daha lawalı ve baroniyi alıyorum demedi buna rağmen renkli sempatisi var akıllanmamış diyorsun mesut özil haberi de çıkıyor ona bakarsan :) Öyle bir transfer olmasını kimse istemiyor bunu söylemekte sorun yok ama dedikodu üzerinden kişiliğe laf atmak hoş değil. Adam sezer transferinin kendi hatası olduğunu da kabul etmişti.

:ok: Gomezin işi zor :D

Çevrimdışı Furkan Sarper

Rhodolfo Gremio'nun as ve çok sevilen bir oyuncusudur. Tosic Gençlerbirliğin de stoper oynadı epeyice. Beck de her yıl 30 maça çıktı.

bizde 11 oynayan adamları yedeklediler diyor, eski takımlarında yedek dememiş

Çevrimdışı OrhanAker

içinde lucas olan cup istiyorum.. :lol:

Çevrimdışı Erhan

Bende duymadım inşallah hiç duymayız. Haberlere göre konuşuyoruz zaten. Başka konuşacak kaynağımız olmadığı için ;)

Gelsin ya da gündemimizde var densin öle eleştirelim bence.

Şu an ki transfer politakımız geçmiş yıllara göre mükemmel denebilir.

Çift yönlü bi orta saha ile transfer sezonunu kapatıcaz gibi.

Çevrimdışı GÖRKEM

bu yazi burda kalsin.

Gomez Cenk'i kesemez.

keserse de taraftar tepkisini görürsünüz.

Bakin bunu ne zaman yazmisim.

Çevrimdışı Anıl

Lawal ve Baroni gelse de şu komplo teoricileri artık sussa..

Çevrimdışı MumbLe

Çok çabuk galeyana geliyoruz ne yazıkki. Sezon başında da Şamil Cinaz diyorlardı, bu tip haberlere itibar etmemeyi öğrenmemiz gerek. Ayrıca Lawal gelse de maalesef bu taraftarın şikayet etmeye çok fazla hakkı yok.

Çevrimdışı kralkartal

O zaman yedekte otursunlar yedekledilerse razı mısın  :alala:
Direk 11e oyuncu aldik masinda konusuyorum heralde raziyiyim

Baroniyi geçen sene de yazdılar. Dedikodudan öteye geçmedi. Kimse daha lawalı ve baroniyi alıyorum demedi buna rağmen renkli sempatisi var akıllanmamış diyorsun mesut özil haberi de çıkıyor ona bakarsan :) Öyle bir transfer olmasını kimse istemiyor bunu söylemekte sorun yok ama dedikodu üzerinden kişiliğe laf atmak hoş değil. Adam sezer transferinin kendi hatası olduğunu da kabul etmişti.
Çok uzun bir mesaj yazdım ama gitmedi. Kısaca özetlemek gerekirse; kişilik analizi vs yapmıyorum öyle bir iddaya da sahip değilim. Yazdıklarımdan kişilik eleştirini nasıl çıkardın onu hiç anlamadım. Farkındaysan mesajımda dersen diyorum yani olasılık.