2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929829 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erhan

Levyeylen dalacak bu adam toplara

Çevrimdışı ahmett.67

Baroniyi Fenerdeyken izledinizmi?
savunma yönü fena değil diye biliyorum. Toplara da iyi vuruyor. Pahali değilse  savunma yönü için neden olmasın.

Çevrimdışı ahmett.67

savunma yönü fena değil diye biliyorum. Toplara da iyi vuruyor. Pahali değilse  savunma yönü için neden olmasın.
iyi çalışan çarkın dişlisi olabilir. Beşiktaş gibi bir takımda Fener'den daha faydalı olabilir.

Çevrimdışı talha

Hayır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

Atiba + Baroni birlikte savunmanın önünde iyi iş yapmaz mı?
Hiç komik değil
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

iyi çalışan çarkın dişlisi olabilir. Beşiktaş gibi bir takımda Fener'den daha faydalı olabilir.
Hayır

Çevrimdışı ahmett.67

Hayır

en önemli handikapı daha önde Fener'de oynamış olması.

Abartmışsın.
Abartılmamışını sen yazarsan ben de seve seve okurum ;)

Çevrimdışı LuceGel

2-3 maç top oynamaya çalışan sezonun kalanını yatarak geçiren bir arkadaş,savunması zayıf ceza sahası civarında dolanıp bolca  şut çeker .Fenerliler buna küfrettikleri kadar kimseye etmemişlerdir  :evillol: Torpilli ispiyoncu Selçuk Şahin vardı bide  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Her halükarda Atiba'nın sakatlanmamasına bakacağız. Yönetim 3'ün 5'in hesabını yapmasın artık şu noktada. Libero için bakıyorken sol stoper ve kaleci içinde aynı derece çalışması lazım eğer alacaksa. Libero transferi bitince hurraaa stoper bakalım olmasın. Kimse bu saatten sonra kolay kolay ucuza oyuncu vermez. Elinde ki imkanlar dahilinde basıp alacaksın ki bu takıma yazık olmasın.
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı ahmett.67

2-3 maç top oynamaya çalışan sezonun kalanını yatarak geçiren bir arkadaş,savunması zayıf ceza sahası civarında dolanıp bolca  şut çeker .Fenerliler buna küfrettikleri kadar kimseye etmemişlerdir  :evillol: Torpilli ispiyoncu Selçuk Şahin vardı bide  :icool:
sonuçta gelecek oyuncu Ş. Güneş'in onayını almadan gelemez. Bekleyip görelim

Onur Küçük

• Ziyaretçi

en önemli handikapı daha önde Fener'de oynamış olması.
En önemli handikapı yetersiz olması ve aradığımız bir oyuncu tipi olmaması . Fener için yeterli bir oyuncu olabilir.O ayrı konu. Uzun uzadıya yorum yapmaya da gerek yok Baroni için . Şu an burada konuşulmasının nedeni nasıl bazı yollarla saçma sapan transferlerin gerçekleştirilmeye çalışıldığı.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2015, 11:58:14 Onur Küçük ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Az önce Aspor da Bjk, daha önceden Türkiye'de oynamış bir oyuncuya teklif yapmaya hazırlanıyor dedi.

Heralde Baroni'den bahsediyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Baroni yerine Eslem'i tercih ederim valla billa lan.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kralkartal

Eger lucas gelmesse lawal alinmali arkadaslar yapcak birsey yok sayisal olarak o bolgede lige eksik baslanmaz..

Çevrimdışı Çağatay

Yönetimin yaptığı ölümü gösterip sıtmaya razı etmek olabilir. Şu an olasılık üzerine konuşuyoruz ama lucas haberleri kasıtlı olarak bile yaptırılmış olabilir. Bakın biz lucas'la uğraştık hatta anlaşır gibi olduk ama maalesef gelmek istemedi bile diyebilirler. Sonrada sayısal olarak eksiğiz lawal'ı almak zorunda kaldık bahanesinin arkasına sığınıp saçma sapan bir transfer yapabilirler. Bu tamamen olasılık ama böyle bir şey olursa kimse bu sene şampiyonluk vs beklemesin. Fikret Orman'da artık gelecek sene aday olmadan bırakıp gitmeli 3 sene 0 kupa manzarasına daha fazla dayanamaz bu taraftar. Söylediğim gibi bu sadece benim düşündüğüm bir ihtimal.

ölümü gösterip sıtmaya razı etmek şöyle olur:
lawal ile anlaşacaksındır amatepki geldiğini görünce baroni ye yönelirsin gibi
lucas ile lawal ölüm ile sıtma olarak tam uymaz :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ayayhan

benim düşündüğüm adamda lawal degilde

ama burdaki arakadaşların gömdüğü kadar da kötü adam değil

hatta şenol hocanın elinde  yatırım bile sayılır

buraya 2. bir adam düşünüyorsa tereddütsüz 2. adam olur uygun fiyata

Çevrimdışı can1903

Yabancı basın kaynakları iş bitti diyor, herkes bitti diyor.

Relax. Bugün belli olru
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atiba-Oğuzhan-Lucas-Eslem/ Tolgay-Veli :ok:

Neco :bye:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

benim düşündüğüm adamda lawal degilde

ama burdaki arakadaşların gömdüğü kadar da kötü adam değil

hatta şenol hocanın elinde  yatırım bile sayılır

buraya 2. bir adam düşünüyorsa tereddütsüz 2. adam olur uygun fiyata
Hayır kötü adam

Çevrimdışı talha

Az önce Aspor da Bjk, daha önceden Türkiye'de oynamış bir oyuncuya teklif yapmaya hazırlanıyor dedi.

Heralde Baroni'den bahsediyorlar.
Öyle birşey yapmaz bizimkiler eğer yaparsalar herkes gibi scout falan gözlem ekibin diye sorarlar

Çünkü Brezilya da şuan Baroni yi ikiye kutlayacak on tane adam vardır

ölümü gösterip sıtmaya razı etmek şöyle olur:
lawal ile anlaşacaksındır amatepki geldiğini görünce baroni ye yönelirsin gibi
lucas ile lawal ölüm ile sıtma olarak tam uymaz :)
İzlediğim lawal ölümün tam karşılığı olur :) bu arada baroni vs olursa ona söylenecek kelime bulunmaz.

Çevrimdışı kaanzor

Ya twitterda beck gomez felan cumartesi büyük taraftarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz diye twit atıyo cumartesi sahaya bi çıkıcak stad boş dram budur :s20:

Seneyede artık kimse futbolcuları bak çok büyük taraftarı var diye Beşiktaşa getiremez yemezler adam dicek büyük ama 10 bin

Onun için büyük transferlerin en azından taraftar stada dönene kadar ertelenmesi taraftarıyım şimdi Gomez Q7 gibi isimler var zaten yabancı ülkelerde en azından youtube den felan açıkp maçları izleyecek bir sürü insan vardır leiva felan alıp dikkatleri dahada üzerimize çekmeye gerek yok. Lawal yeter bize!!!
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tolga

Öyle birşey yapmaz bizimkiler eğer yaparsalar herkes gibi scout falan gözlem ekibin diye sorarlar

Çünkü Brezilya da şuan Baroni yi ikiye kutlayacak on tane adam vardır

Acaba Lucas ile beraber mi almayı planlıyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...