2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930157 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kralkartal

Cenki sırf kaleci almamak için göndermek istemiyorlar.
Zaten a takim kadrosunda 4 kaleci mevcut su an.. Yani cenki yollayip baska birini almak zorunda degiliz.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ömer - Lawal takası olacak üzerine para verip maalesef

Haklı çıkacaksın sanırım. Sonunda acil eksiğimiz vardı hazır olması için ligi bilen bir orta saha almamız gerekiyordu ve uygun fiyata aldık diyebilirler :)

Çevrimdışı Çağrı

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Cristian Baroni Beşiktaş'a geliyor.
Orta saha arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta pek çok isim gündeme gelirken, listeye Cristian Baroni de girdi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in uyum sorunu olmayacağı için Fenerbahçe’nin eski yıldızına sıcak baktığı öğrenildi.

32 yaşındaki Baroni, geçen sezon başında Corinthians’a transfer olmuştu. Brezilya’da istediği ortamı bulamayan Baroni’nin de Türkiye’ye sıcak baktığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: Htspor

O kadar aşağılıklar ki şu haberi döndüre döndüre tam 5 kez yaptılar belki yönetimin aklına girer de teklifte bulunur diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ömer - Lawal takası olacak üzerine para verip maalesef
Öyle bir şey olursa yaptıkları tüm iyi işleri bir çırpıda silerler benim gözümde. Buna şaşırır mıyım? dersen kesinlikle şaşırmam.

Çevrimdışı OrhanAker

Siz bu sene rahat rahat transfer yağtığmızı gördünüzmü.ibrenin lawala dönmesini akşam bekliyordum açıkcası  :lol:
ben rahatım o lucas gelecek.illa bi süründürecekler taraftarı  :lol:

Çevrimdışı Çağatay

yalnız hakkaten yönetim giderde lawalı getirip bi de üstüne stoper filan almazsa bi çuval inciri berbat etmiş derim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Zaten a takim kadrosunda 4 kaleci mevcut su an.. Yani cenki yollayip baska birini almak zorunda degiliz.

Veysel henüz oynayacak seviyede değil. Ki kalecilerimiz baya baya sakatlanıyor bizim.

Kaldı ki kalecilerin durumuna girmeyeceğim bile oyun olarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sakin olun arkadaşlar biraz dün Leiva sesleri yükseldi bu kadar tüm basında ve yabancı kaynaklarda.

Güne niye kötü başlamayı seçiyorsunuz Lawal filan diyerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Veysel henüz oynayacak seviyede değil. Ki kalecilerimiz baya baya sakatlanıyor bizim.

Eğer bizimkiler bunlarla idare etmeye kalkarsa biz yarışta falan kalamayız

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Cenki sırf kaleci almamak için göndermek istemiyorlar.
Evet ; ön libero transferinin yapıldığını varsayarak baştan gerekli tedbirleri alıp kaleci ve sol stoper mevkilerine uygun transferleri yapmak varken , illaki bu pozisyonlardaki arkadaşların bireysel hatalarıyla takımın puan kaybetmesini bekleyip , iş işten geçtikten sonra hareket edeceğiz.

Ersan'ın sol stoperde idare edeceğini belirten arkadaşlar var bu arada . Ersan defansta uygun pozisyon alıp uygun hamlelerde bulunamıyor . Kararları hep riskli ve takımı zor konuma sokuyor . Bunun üzerine bir de Ersan'dan , Rhodolfo'nun bazı pozisyonlarda ağır kalması ile oluşan boşluğu çabukluğu ile kapatmasını umacağız. Ersan yıllardır bilinen eksikliklerini geliştiremedi . Birden gelişmesini umup mucizelere kalacaksak işimiz iş.

Çevrimdışı Deniz

Quaresma bencil
Gökhan tore bencil

Bir de sen bunlara bencil lawal i eklersen vay halimize.

Atiba gecen mac %98 pas basarisi ile oynadi.tum hucumlarimizin basinda atibanin cikarttigi toplar var.sen lucas ve inler gibi bireysellikten uzak,pas yuzdesi yuksek oyuncularla gorustukten sonra bu profilin tam tersi olan lawal i alirsan tum planlaman çöker.

Bize çalım atacak adam degil pas atacak adam lazim.10 gunde bulabilirler insallah.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremd

Size altını çizerek söylüyorum kıymetli kardeşlerim :

Lucas Leiva transferinde Liverpool Beşiktaşı İtalyanlara karşı kullanıyor.

A L A M A Y I Z !

bundan sonra da Ciğerciye yönelecekler ordan red alıp, en son gün Lawal = Ömer + para  Kap'a bildirilecek.

Boşuna umutlanıp duygularınızla oynatmayın , sonra tepkide çok büyük oluyor , umut büyük olduğu için.

yaşımızda fikrimizde bir..  altına imzamı atarım. hatta 1 hafta önce bende aynen bu şekilde yazmıştım.. bilmeme ve görmeme rağmen umut işte..

Çevrimdışı Deniz

Dusuncem sabit,lawal i alacaklarina adam almasinlar daha iyi.bir de bunun kontratini fesih etmek icin ugrasmayalim senelerce.

Bize gore oyuncu degil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresma bencil
Gökhan tore bencil

Bir de sen bunlara bencil lawal i eklersen vay halimize.

Atiba gecen mac %98 pas basarisi ile oynadi.tum hucumlarimizin basinda atibanin cikarttigi toplar var.sen lucas ve inler gibi bireysellikten uzak,pas yuzdesi yuksek oyuncularla gorustukten sonra bu profilin tam tersi olan lawal i alirsan tum planlaman çöker.

Bize çalım atacak adam degil pas atacak adam lazim.10 gunde bulabilirler insallah.
Yönetim yine 1-2 milyon euronun peşine düşüp elini çabuk tutmazsa bu işten biz zararlı çıkarız. Bizim yönetim kafasını bazen gerçekten anlayamıyorum çoğu şey de anlık düşünüyorlar. O an pazarlık yaparken 1-2 milyon euro kurtardım diye düşünüyor ama bu sebepten kaçırdığı adam yüzünden kaybettiklerini hesap edemiyor. Sonra biz vizyonsuz dediğimiz zaman suçlu oluyoruz. Olaylara global bakmak gerekiyor özellikle böyle kritik pozisyonlarda, Linnes ve Maxi olaylarında yaşananları hepimiz biliyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kralkartal

4nü toplasan 1 muslera etmez ayrı konu benim yeterli olur dedigim sayisal olarak yeterlilik. Cenk giderse 3 kaleci ile bir sekilde sezon biter. Hee kanser ederler o ayri tabi.

Çevrimdışı Türkay

Levye gelecek dertler bitecek :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Yönetimin yaptığı ölümü gösterip sıtmaya razı etmek olabilir. Şu an olasılık üzerine konuşuyoruz ama lucas haberleri kasıtlı olarak bile yaptırılmış olabilir. Bakın biz lucas'la uğraştık hatta anlaşır gibi olduk ama maalesef gelmek istemedi bile diyebilirler. Sonrada sayısal olarak eksiğiz lawal'ı almak zorunda kaldık bahanesinin arkasına sığınıp saçma sapan bir transfer yapabilirler. Bu tamamen olasılık ama böyle bir şey olursa kimse bu sene şampiyonluk vs beklemesin. Fikret Orman'da artık gelecek sene aday olmadan bırakıp gitmeli 3 sene 0 kupa manzarasına daha fazla dayanamaz bu taraftar. Söylediğim gibi bu sadece benim düşündüğüm bir ihtimal.

Çevrimdışı Yankee

Bence Lucas konusunda sakin olalım. Mario Gomez transferinde de ufak detaylar kaldığında yok N'Doye yok Arjantin'den forvetler ve daha neler neler döndü.

Skysports bile yaptığı haberde Sky kaynaklarına göre diye vurgulamış özellikle Türkiye'yi kaynak göstermemiş :D

Bugün yarın biter bu iş diye umuyorum. Olumsuz fikirlerin olması Ozan Tufan ve Gökhan İnler'de gerçekleşen talihsizliklerden kaynaklanıyo diye düşünüyorum ama Liverpool'un başında zaten Recep Bölükbaşı yok :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yönetimin yaptığı ölümü gösterip sıtmaya razı etmek olabilir. Şu an olasılık üzerine konuşuyoruz ama lucas haberleri kasıtlı olarak bile yaptırılmış olabilir. Bakın biz lucas'la uğraştık hatta anlaşır gibi olduk ama maalesef gelmek istemedi bile diyebilirler. Sonrada sayısal olarak eksiğiz lawal'ı almak zorunda kaldık bahanesinin arkasına sığınıp saçma sapan bir transfer yapabilirler. Bu tamamen olasılık ama böyle bir şey olursa kimse bu sene şampiyonluk vs beklemesin. Fikret Orman'da artık gelecek sene aday olmadan bırakıp gitmeli 3 sene 0 kupa manzarasına daha fazla dayanamaz bu taraftar. Söylediğim gibi bu sadece benim düşündüğüm bir ihtimal.

Abartmışsın.

Çevrimdışı LuceGel

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Cristian Baroni Beşiktaş'a geliyor.
Orta saha arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta pek çok isim gündeme gelirken, listeye Cristian Baroni de girdi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in uyum sorunu olmayacağı için Fenerbahçe’nin eski yıldızına sıcak baktığı öğrenildi.

32 yaşındaki Baroni, geçen sezon başında Corinthians’a transfer olmuştu. Brezilya’da istediği ortamı bulamayan Baroni’nin de Türkiye’ye sıcak baktığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: Htspor

Bu tür yalan haberler yapanların allah belasını versin haberi yapan gazete patronu Beşiktaşlı bide habere balıklama atlayan haber1999 gibi siteler var sözde Beşiktaşlı geçinen  :steamed:

O kadar aşağılıklar ki şu haberi döndüre döndüre tam 5 kez yaptılar belki yönetimin aklına girer de teklifte bulunur diye.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ahmett.67

Atiba + Baroni birlikte savunmanın önünde iyi iş yapmaz mı?

Çevrimiçi Samet Ç

Leiva bonservisiyle gelecek. Herkese iyi günler 13:00'de İstanbul'a yolculuğum başlıyor.

Çevrimdışı talha

Hayır

Çevrimdışı LuceGel

Baroniyi Fenerdeyken izledinizmi?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı talha

Atiba Lawal fen çok çok daha iyi oyuncu eğer kimse yi getiremiyorsan Atiba ile idare edecen