2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940295 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kralkartal

Bence artık Veli zor futbo loynar.
5 senelik sozlesme uaptigimiz adamlar birer birer dusuyor. Cenk gonen veli kavlak mustafa pektemek

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Digitürk ü Turksattan izleyenler tivibu yu kanal 85 ten izleyecekti ama kanal kaybolmuş. Bilgisi olan var mı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Digitürk ü Turksattan izleyenler tivibu yu kanal 85 ten izleyecekti ama kanal kaybolmuş. Bilgisi olan var mı
Bende duruyor abi sıkıntı yok izleyebiliyorum 85 de

Çevrimiçi Samet Ç

Abi olayı anlatayım ben sana. Kumandadan mode tuşuna basıyorsun Türksat moduna geçiyorsun orada Tivibu Spor kanalı yoksa menüden anten kurulumu bölümünden Türksat'ı aratıyorsun Tivibu Spor kanalı çıkıyor şu anda şifresiz maçı veriyor.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 21:09:36 Samet Ç ]

Çevrimdışı Ersoy

Konu Dışı: Fener maçını Digiturk vermiyor.Müşteri hizmetleri öyle demiş arkadaşa yani.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Konu Dışı: Fener maçını Digiturk vermiyor.Müşteri hizmetleri öyle demiş arkadaşa yani.
Ben izliyorum nasıl vermiyormuş 

Çevrimdışı Ersoy

Ben izliyorum nasıl vermiyormuş

Valla müşteri hizmetleri öyle demiş buna.Ben arkadaşın yalancısıyım.Zaten bende direk Turksat'tan izliyorum.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Valla müşteri hizmetleri öyle demiş buna.Ben arkadaşın yalancısıyım.Zaten bende direk Turksat'tan izliyorum.
Uğraşmamak için demiştir o zaman.

Çevrimdışı Ersoy

Uğraşmamak için demiştir genellikle kıl oluyor adamlar normal.

Neyse tamam daha fazla konu dışı yapmayalım. :lol:
Tartışacaksak şuradan tartışalım: http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/uefa-avrupa-ligi-2015-16-sezonu/25/

Bu da kamu spotu olsun.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Rıdvan, Feghouli tanıdığım bir oyuncu "Ozan-2" diyebiliriz dedi.

Evet, bunu dedi.  :D

Çevrimdışı Çağrı

Neredeyse hic bir gercekciligi yok. Kullanicilar tarafindan belirlenen degerler. Kayit olup siz de 1-2 ayda bir 500 bin euro deger ekleyerek mesela Necip'i bir sene icinde 12 milyon euroluk bir oyuncu gibi gosterebilirsiniz. Orneklerle anlatayim:

Öncelikle verilen bilgi yanlış böyle bir durum söz konusu değil.

Oyuncu ücretleri ise oyuncunun kulüpler ve menajerler ile iletişime geçerek belirleniyor. Vikipedia gibi 500 ondan koy 500 de ondan koy diyerek Necip'i 12 milyon filan yapamazsınız yani.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Rıdvan, Feghouli tanıdığım bir oyuncu "Ozan-2" diyebiliriz dedi.

Evet, bunu dedi.  :D
Feghouli =ozan x 2 demek istemiştir o :)

Çevrimdışı aksitt

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Yok yok. :evillol: Ben de dinledim.Baya baya benzer oyuncular dedi

Çevrimdışı Çağrı

Eutelsat üzerinden yayın alan Digiturk kullanıcıları maçı izleyemeyecek ancak Türksat üzerinden yayın alan kullanıcılar, Digiturk 85. kanal üzerinden maçı şifresiz takip edebilecek.

Şuan tivibu da çöktü. Teşekkürler Ttnet para vererek maçı izletmediğin için webden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Aynı tarz oyuncular olduğunu söyledi.  :)

Çevrimdışı talha

Eutelsat üzerinden yayın alan Digiturk kullanıcıları maçı izleyemeyecek ancak Türksat üzerinden yayın alan kullanıcılar, Digiturk 85. kanal üzerinden maçı şifresiz takip edebilecek.

Şuan tivibu da çöktü. Teşekkürler Ttnet para vererek maçı izletmediğin için webden.
Aynen izleyemiyorum bunun hesabını sorarım bunlara tivibu smart çöktü

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

yahu adam ozanla aynı mevkinin adamı bile değil ki nasıl karşılaştırma yapar
ozan orta saha da oynuyor
feghouli sağ kanatta  :lol:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Aynen izleyemiyorum bunun hesabını sorarım bunlara tivibu smart çöktü

Ttnet müşteri hizmetleri de çöktü ama adına güncelleme diyorlar boşver sinirlenme uğraşma :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ttnet müşteri hizmetleri de çöktü ama adına güncelleme diyorlar boşver sinirlenme uğraşma :D
Böyle rezillik olamaz para istemeye gelince üç gün bellemezler

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

yauw he hee :)
bizde hep öyle deriz bi sorun olduğunda
ya ttnet altyapısı tivibu ilk çıktığında da yetersizdi
4 sene kahrını çektim resmen
şimdi o kadar yayın hakkı satın aldılar
kullanıcı sayısının artacağını da biliyorlar
yine de aynı tas aynı hamam...

edit: ulan gerizekalılar bari başka yalan söyleyin
bu saatte güncelleme mi yapılır
kullanıcıların en az yoğun olduğu saatlerde yapılır updateler
misal pazar yada pazartesi sabaha karşı 4 te filan
neyse gene coştum eski zamanları hatırladım dellendim  :lol:
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 21:37:03 Cagatay Derek ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Tüm Avrupa Ligleri üzerine yapılan araştırmada 1 yılda altyapıdan çıkarılıp profesyonel yapılan oyuncu ortalamasında sonuncuyuz  :evillol:

Kulübünde 4 yıldan fazla kalabilen oyuncu sıralamasında yine sonuncuyuz:evillol:

En yaşlı 5. ligiz.

15-21 yaş arası futbolculara şans vermede ortalamalarda ilk 100'de takımımız yok  :iblush:

[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 21:39:03 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Şener, Atromitos maçında bile geri dönemiyor; rakibi karşılayamıyor.

ŞL'de paspas yaparlardı.

edit: Hücumu iyi; savunması kötü. Bugsaş'tan beri bir değişim yok.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 22:03:52 atalay ]

Çevrimdışı aksitt

Bu ne birader? YUH!
 :o_o: :o_o:

Haber çok güzel ama atladığı çok önemli bir nokta var. Kartaldan metroya binen biri hiç yer üstüne çıkmadan Marmaray'la aksaray'a kadar gidebiliyor. Ve hatta bu haberden de anladığım biraz uzun sürmekle birlikte M1-m^bağlantısını kullanıp olimpiyat stadına gidebilir. Ya da Kadıköy'de oturan biri iskeleden metroya binip bunu yapar ki ayrılıkçeşme-aksaray marmaray ile 15dk sürüyor. Konuyu daha fazla dağıtmayalım. Hem şehir dışından geleceklere hem de buradan gideceklere faydası olur diye belirtmek istedim :)

Çevrimdışı mehmetthedum

Ya biz 10 kişi minübüs tutup, 3 saatte taa sakaryadan geliyoruz da, kartaldan gidemiyonuz mu?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.