2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926306 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/firatgunayer/status/634099309810683904
Ne izledim ne biliyorum. YouTube'da adam akıllı videosunu da bulamadım. Bari bursa alsa elimizden bunu da Leiva alsak bizde.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

https://twitter.com/firatgunayer/status/634099309810683904
ilk duyduğumda chelseali willian sanıp hadi lan ordan diye kahkaha attığım kişi  :evillol: kimdir bu tanıyan bilen var mı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pozisyon Bilgisi, Savunma Sezgisi, Markaj özelligi, Denge, Güc, Oyun Zekasi, Top Teknigi... neler neler.

Daglar kadar fark var arada.
:o_o: :o_o:
Mehmet topalda mi , Oyun zekasi ve Top tekniği var :aaa:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

3 milyona alınır tahminimce. Bir ara bir yerde okumuştum Balasz ile birlikte 5 milyon istiyordu Dinamo.

Çevrimdışı Ersoy

3 milyona alınır tahminimce. Bir ara bir yerde okumuştum Balasz ile birlikte 5 milyon istiyordu Dinamo.
Videodan adam beğenilmez ama adamın videosu bile yok.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı GÖRKEM

:o_o: :o_o:
Mehmet topalda mi , Oyun zekasi ve Top tekniği var :aaa:

Veli ile kiyaslamiyordunmu?

Çevrimdışı Scout

Ne Fenerden Ne Gsden Gelecek Oyuncunun Bize Yararı Olur , En Küçük Hatasında Oyuncu Çok Tepki Toplar Hem Takım İçin Zararlı Hem Oyuncunun Mental Olarak Gerilemesine Sebep Olacaktır @GÖRKEM
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu haber doğru ise iyi tercih.

nasıl bi oyuncu profili ?

Çevrimdışı talha

Bu haber doğru ise iyi tercih.

Balazs ile birlikte ikisine 5M istemiş Moskova. Varın düşünün şidiye kadar ne yapıyoruz ben halen daha çözemedim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bu arada West Ham Burak'i 12 milyona alacak haberleri vardi, burada da Bilic'e sallaniyordu. O zaman haberin yalan oldugunu Burak'a kimsenin 12 milyon vermeyecegini soylemistim, nitekim bugun aciklama yapilmis gelen teklifin 5 milyon oldugu yonunde GS tarafindan. Zaten ederi de budur. Ayrica Ozan'a da Valencia'dan falan teklif yoktu, o da yalan haberdi neyse ki kazigi FB'ye soktular.

Çevrimdışı aspireless

nasıl bi oyuncu profili ?
Bence Adam iyi adam kotu degil ama tolgayin yerine degilde yanina mukemmel olur levia gibi yani gokhan inler gibi degil. soylede bir durum var teklif dogruysa almisizdir bence gelmek ister bize.

Çevrimdışı Necmi

Abi çok iyi anlattın gerçekten ağzından bal damlıyor  :evillol:
Nekadar Alırlar PassoLig kartı için tahminen ?
sen milletle dalgamı geçiyorsun @EssiLor
üslubuna dikkat et

Çevrimdışı okansosa

-konu dışı- Passo da ne kadar para olduğuna internetten bakabiliyor muyuz bulamadım da ?
bilen biri yok mu ?

O gemi bir gün gelecek

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Katilmayabilirsin ama yaniliyorsun demen yanlis bir kere.

Yanilip yanilmadigimi ancak zaman gösterir. Fenerde Kadro'ya girer ve cok basarili olursa beni hatirlarsin. Avrupa'ya Transfer olma ihtimali varmis bir de. Kisaca Emery bosuna istemez bir Oyuncuyu.
Diyorsan bu adam 29 yaşına kadar defansın önünde oynayan , gerektiğinde stoperlerin arasına girerek onları rahatlatacak , teknik becerileri düşük olan stoperler yerine topu oyuna sokacak , öne çıkan beklerin yarattığı boşluğu dolduracak , oyunu soğutup yavaşlatacak ve set oyununa dökecek , diğer oyuncuların hatalarını doldurmakla meşgul olacağından takımın 11 kişi yerine 10 kişi oynamasına neden olacak süpürücü özellikte iyi bir alan oyuncusu iken sihirli bir değnek ile birden daha çabuk ,daha  hızlı karar verip uygulayabilen , oyunu dikine oynayabilecek , daha teknik , oyun görüşü daha geniş bir oyuncu olarak neredeyse imkansız diyeceğimiz bir şekilde değişime uğrayacaksa o zaman yanılıyorsun yerine katılmıyorum derdim . Avrupa'ya transfer olma ihtimalinden bahsederek oyuncunun CV'sinin senin için daha önemli olduğunu bir kez daha itiraf etmişsin.Ben Mehmet Topal'a kötü oyuncu demedim; ihtiyacımız olmayan bir oyuncu dedim . Fener'de oynaması çok zor. Pereria'nın sistemine uymuyor.

Çevrimdışı Ensar

sen milletle dalgamı geçiyorsun @EssiLor
üslubuna dikkat et
abi benimle alakası yokta çok şaşırdım  :o_o: yanlış anladın herhalde arkadaşı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Veli ile kiyaslamiyordunmu?
Tamam iste abi Bu ozellikler ne Velide var nede Topalda var ..
Her ikisindede Top teknigi ve Pozisyon bilgisi yok..
Guc , Denge , Savunma , markaj ise ikisindede var + olarak Veli cok daha fazla kosuyor
Simdi 3 Ay sonra Veli sahalara dönecek Topala ne gerek var bu 1 ?
Hemde neden 5 Milyon € Bonservis verelim Fenere bu 2 .
Bizim ihtiyacımız olan tip 8 numara 6 Numara degil , Topal tipik 6 Numara bu 3 .
Atiba 6 Numarada Gayet yeterli Topaldan fazlasi var eksigi yok ve onun bile Senol hocayla nasil bir kimlige burundugunu daha ilk macta gördük 6 ile 8 Numara arasi gibi oynadı 1 asist girisimi ve 1 direkten dönen topu vardi , Bilic döneminde Cakili oynuyordu cunku Bilic ona yerini kaybetme ileri cikma diyordu...
Senol Hoca bziim icin ve Futbolcular icin Cok buyuk bir sans ve bizde Senol hoca icin buyuk bir sansiz cunku hoca hicbir futbolcuyu sıkmiyor yerini kaybetme falan demiyor cakili oynatmiyor ozgur birakiyor bu yüzden de futbolcular saha icinde Kendilerini daha rahat hissediyor ve maksimum performans sergiliyor buda benim gorusum..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

bilen biri yok mu ?

passodan bakamazsın passolig den banka hesabına gireceksin ordan bakacaksın
passo sadece bilet almak içindir. @okansosa

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

William Vainqueur

Agresyon ve reaksiyon derecesi yüksek, fizik kalitesi sağlam, güçlü, dayanıklı, ikili mücadelelerde başarılı, topla ilişkisi iyi, tackle becerisi ve pas metrajı yüksek iyi bir 6 numara.

Kalite anlamında Lucas'ın muadili değil. Fakat hava karardı, pazar malları malum... 

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Hemde neden 5 Milyon € Bonservis verelim Fenere bu 2 .

Adam bir de tutturmus 5 milyon diye.  :lol: Dese ki 2 milyona falan ikna edebiliriz en azindan mantik arayacagim. FB'nin 2-3 sene once Valencia'dan 4.5'a aldigi adama 30'una merdiven dayadiktan ve gecen sezon 17 maca ciktiktan sonra 5 milyon vermek.  :kop:

Çevrimdışı Alper1903

Bu William nasil bir oyuncudur detayli bilen var mi?

Çevrimdışı GÖRKEM

Diyorsan bu adam 29 yaşına kadar defansın önünde oynayan , gerektiğinde stoperlerin arasına girerek onları rahatlatacak , teknik becerileri düşük olan stoperler yerine topu oyuna sokacak , öne çıkan beklerin yarattığı boşluğu dolduracak , oyunu soğutup yavaşlatacak ve set oyununa dökecek , diğer oyuncuların hatalarını doldurmakla meşgul olacağından takımın 11 kişi yerine 10 kişi oynamasına neden olacak süpürücü özellikte iyi bir alan oyuncusu iken sihirli bir değnek ile birden daha çabuk ,daha  hızlı karar verip uygulayabilen , oyunu dikine oynayabilecek , daha teknik , oyun görüşü daha geniş bir oyuncu olarak neredeyse imkansız diyeceğimiz bir şekilde değişime uğrayacaksa o zaman yanılıyorsun yerine katılmıyorum derdim . Avrupa'ya transfer olma ihtimalinden bahsederek oyuncunun CV'sinin senin için daha önemli olduğunu bir kez daha itiraf etmişsin.Ben Mehmet Topal'a kötü oyuncu demedim; ihtiyacımız olmayan bir oyuncu dedim . Fener'de oynaması çok zor. Pereria'nın sistemine uymuyor.

CV'sina tabiki bakacagim ama 1. Kriter olarak degil. Ben neden ihtiyacimiz oldugunu da yazmistim dün. neyse anlasamayacagiz biz.

Çevrimdışı Scout

Adam bir de tutturmus 5 milyon diye.  :lol: Dese ki 2 milyona falan ikna edebiliriz en azindan mantik arayacagim. FB'nin 2-3 sene once Valencia'dan 4.5'a aldigi adama 30'una merdiven dayadiktan ve gecen sezon 17 maca ciktiktan sonra 5 milyon vermek.  :kop:
Sen Atibayı Fenere 1 Milyon € ' ya Verir Misin ?  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı okansosa

passodan bakamazsın passolig den banka hesabına gireceksin ordan bakacaksın
passo sadece bilet almak içindir. @okansosa
Abi passo derken onu kastetmedim kart olarak passo ,ön ödemeli kart abi benimkisi herhangi bir bankaya bağlı değil bulamadım nerden bakıcağımı

O gemi bir gün gelecek