Rakip şu kadar satmış biz bu kadar satmışız muhabbetinden bir sıkılmadınız ya. Rakiplerimiz kendi sahalarında oynuyor biz Olimpiyat denen ucubede oynuyoruz. Rakiplerden gs o statta oynarken kaç kombine satmış ona bak.
Bunun üstüne senelerdir süren başarısızlık faktörünü de ekle. Sen şimdi "biz Beşiktaş'ı başarılı olsun diye tutmadık" muhabbetine gireceksin muhtemelen. Eğer öyleyse, bu başarısızlığa bulunan bir kılıftan başka bir şey değil onu söyleyeyim. Her taraftar gibi bizim taraftarımız da şampiyonluk ister. Şampiyon olursan daha fazla kombine satarsın, bu kadar basittir. Sen 10 senede 1 şampiyonluk yaşarsan, üstüne iki senedir evinden uzakta olup üçüncü seneye de Olimpiyat denen ucubede başlarsan, stadın açılışıyla ilgili verdiğin tarihlerin hepsi beyaz(!) yalan çıkarsa, satılan bu kombineler için de taraftara kızamazsın.
Ayrıca kombine almak isteyip maddi durumu nedeniyle alamayan da milyonlarca taraftarımız vardır. Bunlardan biri de benim.
bak kardeşim kombine almak için şampiyon olma şartı diye bir şey olamaz bunu söyleyen taraftar değildir
seyircidir seyircininde bir şey bekleme hakkı yoktur. Kombine alamayabilirsin ama alabilecek bir sürü insan var orda köyiçinde
maç izleyip tek maç için masayaya 500 lira bırakıyorlar ama stada gelmiyorlar ben 50 yaşındayım daha olimpiyatta maç kaçırmadım
ankarada iki maç kaçırdım biri yunanistan deplasman dönüşüydü yetişemedik diğeride organize olamadık hafta arası maçıydı birde Başakşehirde kaçırdım
ondada tribün ceza almıştı o nedenle birde konya maçına gidemedim demekki istenince gidilir sakın imkanın var gidiyorsun deme biz bu maçların
hepsine boş arabalarla gittik gelin dedik sizi alırız akşamda semtinize bırakırız biletse sorun gelemeyen bir çok arkadaş kombinesini devrediyordu genede gidecek adam bulamadık
@ahmet türken halkalıdan çıkıp Beşiktaşa geliyordu 4 kişiyi alıp götüreyim diye keza
@MURAT öyle
@AdemG ben
@rubi_tobin daha bir kaç arkadaş daha araç getirdi hep ama o araçları bile dolduramadık yani işin zorluğunu boş vereceksin bunların hepsi masal
@Hasan Aktengelmemenin mazereti yok hafta içi maçlarını anlarım iş imkan vermiyor olabilir ama hafta sonu maçlarının mazereti yok.
bu takımın taraftarıysan stadda yanlız bırakmayacaksın yok şampiyonluk diyorsan o zaman git her sene şampiyon olan takımı tut.
şampiyon olsun elbette isterim ama şampiyon olacak diyede bir takımı tutmam. Şampiyon olması beni mutlu eder olmaması sevgimi değiştirmez