2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905940 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Sen bari yapma çağrı hadi gençler biraz ümitsiz gerçi sende gençsin ama onları biraz toparlamak senin görevin örnek olmalısın  bence BEŞİKTAŞ ın büyüklüğünü idrak etmeleri lazım
Siyah
Beyaz
En büyük
...

Hepimizin aynı fikirde olduğunu duymak güzel  :)

Abi konu Beşiktaş'ın büyüklüğü değil ki taraftarın kıyaslanması yoksa bize göre en büyük Beşiktaş zaten :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Alsınlar Flamini'yi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alsınlar Flamini'yi.
Flamini + Arteta veya Flamini + Lucas = :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Berisha çok iyi oynadı bugün. Listeden çıkarabilirsiniz vermezler artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Berisha çok iyi oynadı bugün. Listeden çıkarabilirsiniz vermezler artık.
Kaleci almayız zaten. Stoper ve orta saha alsınlar ben fitim. Bu arada Papy için Sunderland teklifte bulunmuş onuda unutalım.

Çevrimdışı can1903

Övünç stopoer alıncak dedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  4 dk.4 dakika önce
4)Rode..Evet konuşuldu..Ancak oyuncu Türkiye'ye pek sıcak değil..
Zaten kapasite olarak B.Munih dışında Bundesliga'da her takımda 11 çıkar.

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
5) Lucas Leiva..Oyuncunun menajeri İtalya'da..İnter istiyor..Görüşüyorlar..
İnter işi olmazsa, Beşiktaş'a gelme ihtimali var..

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  51 sn.51 saniye önce
6) İnter'in Lucas Leiva'ya önerdiği rakam (vergi oranları nedeniyle) Beşiktaş'tan daha düşük..
Yine de kolay gözükmüyor..
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Fırat Günayer her ilgilendiğimiz oyuyncuya zor diyor

Olur mu olur diyor. :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Kaleci almayız zaten. Stoper ve orta saha alsınlar ben fitim. Bu arada Papy için Sunderland teklifte bulunmuş onuda unutalım.

İyi kaleciydi. Keşke Lazio elense alalım diyeceğim ama zor artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bizim kadar biliyor çünkü :) Olurlar temenni :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı genki1914

Aynen bişey  bildiği yok klasik yazdigi seyler zor gorunuyor olabilir dusuk ihtimal ama olursa olur... forumlarda twitterda takilan herkes bundan cok haberi var haberlerden

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı can1903

Bizim kadar biliyor çünkü :) Olurlar temenni :D
Olursa büyük iş :DASd

Çevrimdışı atalay

Aradığımız isim Lucas Leiva.

Kesecek; hemen tek topta atağa çıkartacak.

Ayrıca pas metrajı yüksek, agresyon derecesi yüksek, pas arası kovalayan, pozisyon bilgisi, temposu, ikili mücadelelerde ki başarısı ve yüksek top becerisi iyi bir oyuncu.

1.Bölge ile 3.Bölge arasında ki tüm alanı oynayabilecek bir isim. Pas becerisi de yüksektir. Öndeki dörtlü değişerek oynayacak ve bekler oyunun içinde bu kadar yer alacak ise eğer Lucas - Atiba göbeği olur.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2015, 00:47:02 atalay ]

Çevrimdışı can1903

Ayrıca pas metrajı yüksek, agresyon derecesi yüksek, pas arası kovalayan, pozisyon bilgisi, temposu, ikili mücadelelerde ki başarısı ve yüksek top becerisi iyi bir oyuncu.

1.Bölge ile 3.Bölge arasında ki tüm alanı oynayabilecek bir isim. Pas becerisi de yüksektir. Öndeki dörtlü değişerek oynayacak ve bekler oyunun içinde bu kadar yer alacak ise Lucas - Atiba göbeği olur.
Olur mu Olur ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  15 dk.15 dakika önce
 19 Ağustos'a girdik..Transfer döneminin bitimine 12 gün kaldı..
Beşiktaş'ın önceliği ön libero..
Kaleci 2.planda..
Stoper 3.planda..

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  5 dk.5 dakika önce
7) Menajerler tarafından önerilen isimlerden biri de Mikel Arteta..
Fırat Günayer ‏@firatgunayer  33 sn.33 saniye önce

8) Son alternatif Lawal..
Eskişehirspor Şişmanoğlu'nu çok istiyor..
O yüzden Bjk'nin bu transferde eli güçlü..
Ama dediğim gibi son ihtimal.

Kusura bakmayın son kez gönderiyorum. Adam bildiğin sallıyor . Bunları sosyal medyayı takip eden herkes biliyor zaten. Az bir şey süslemiş göndermiş.
Aksi düşüncede olan varsa affola  :ok:

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Badem bunu hep yapıyor.  :D

Çevrimiçi Necmi

Rakip şu kadar satmış biz bu kadar satmışız muhabbetinden bir sıkılmadınız ya. Rakiplerimiz kendi sahalarında oynuyor biz Olimpiyat denen ucubede oynuyoruz. Rakiplerden gs o statta oynarken kaç kombine satmış ona bak.

Bunun üstüne senelerdir süren başarısızlık faktörünü de ekle. Sen şimdi "biz Beşiktaş'ı başarılı olsun diye tutmadık" muhabbetine gireceksin muhtemelen. Eğer öyleyse, bu başarısızlığa bulunan bir kılıftan başka bir şey değil onu söyleyeyim. Her taraftar gibi bizim taraftarımız da şampiyonluk ister. Şampiyon olursan daha fazla kombine satarsın, bu kadar basittir. Sen 10 senede 1 şampiyonluk yaşarsan, üstüne iki senedir evinden uzakta olup üçüncü seneye de Olimpiyat denen ucubede başlarsan, stadın açılışıyla ilgili verdiğin tarihlerin hepsi beyaz(!) yalan çıkarsa, satılan bu kombineler için de taraftara kızamazsın.

Ayrıca kombine almak isteyip maddi durumu nedeniyle alamayan da milyonlarca taraftarımız vardır. Bunlardan biri de benim.
bak kardeşim kombine almak için şampiyon olma şartı diye bir şey olamaz bunu söyleyen taraftar değildir
seyircidir seyircininde bir şey bekleme hakkı yoktur. Kombine alamayabilirsin ama alabilecek bir sürü insan var orda köyiçinde
maç izleyip tek maç için masayaya 500 lira bırakıyorlar ama stada gelmiyorlar ben 50 yaşındayım daha olimpiyatta maç kaçırmadım
ankarada iki maç kaçırdım biri yunanistan deplasman dönüşüydü yetişemedik diğeride organize olamadık hafta arası maçıydı birde Başakşehirde kaçırdım
ondada tribün ceza almıştı o nedenle birde konya maçına gidemedim demekki istenince gidilir sakın imkanın var gidiyorsun deme biz bu maçların
hepsine boş arabalarla gittik gelin dedik sizi alırız akşamda semtinize bırakırız biletse sorun gelemeyen bir çok arkadaş kombinesini devrediyordu genede gidecek adam bulamadık @ahmet türken  halkalıdan çıkıp Beşiktaşa geliyordu 4 kişiyi alıp götüreyim diye keza @MURAT öyle @AdemG  ben @rubi_tobin  daha bir kaç arkadaş daha araç getirdi hep ama o araçları bile dolduramadık yani işin zorluğunu boş vereceksin bunların hepsi masal  @Hasan Akten
gelmemenin mazereti yok hafta içi maçlarını anlarım iş imkan vermiyor olabilir ama hafta sonu maçlarının mazereti yok.
bu takımın taraftarıysan stadda yanlız bırakmayacaksın yok şampiyonluk diyorsan o zaman git her sene şampiyon olan takımı tut.
şampiyon olsun elbette isterim ama şampiyon olacak diyede bir takımı tutmam. Şampiyon olması beni mutlu eder olmaması sevgimi değiştirmez

Çevrimdışı TURKahvesi

Kranevitter zu Atletico | 8 Milyon €.

7-10 milyon arası demiştim.

@atalay yanlış anlamazsan bir şey belirteceğim
tmm dedin demesine de şöyle bir şey mevcut bana göre tabiki
Kranevitter'e sadece Atletico talip değilmi
şimdi A.Madrid takımı FFP mevzusunda Avrupa futbolunun en rahat takımlarından biri
anlayacağın kasasında dünya kadar parası var kendi yetiştirip değerlerini bulduğu an sattı oyuncularını
hal böyle iken Kranevitter için Arjantin kulübü aptal değil hani
misal atıyorum ilk teklif 5 m.euro edllmiştir Arjantin kulübü teklifi kabul etmemiştir taa ki en yüksek teklife razı olana dek çünkü oyuncunun sözleşmesi 2016'da bitiyor bu durum bile Arjantin kulübünü daha fazla yüksek maliyete koparmak için elini zayıflatmıştır (hani sözleşmesi en fazla 2020'ye kadar olsaydı işte o zaman 10-15 m.euro gibi rakamlar konuşulurdu)
eğer A.Madrid talip olmayıp sadece Beşiktaş olsaydı 8 m.euroya kadar çıkmazlardı buna eminim en az 3 m.euro en fazla 5 m.euroya bitirirdi bizim yönetim
bilmem katılırmısın ben böyle düşünüyorum.

Çevrimdışı atalay

@atalay yanlış anlamazsan bir şey belirteceğim
tmm dedin demesine de şöyle bir şey mevcut bana göre tabiki
Kranevitter'e sadece Atletico talip değilmi
şimdi A.Madrid takımı FFP mevzusunda Avrupa futbolunun en rahat takımlarından biri
anlayacağın kasasında dünya kadar parası var kendi yetiştirip değerlerini bulduğu an sattı oyuncularını
hal böyle iken Kranevitter için Arjantin kulübü aptal değil hani
misal atıyorum ilk teklif 5 m.euro edllmiştir Arjantin kulübü teklifi kabul etmemiştir taa ki en yüksek teklife razı olana dek çünkü oyuncunun sözleşmesi 2016'da bitiyor bu durum bile Arjantin kulübünü daha fazla yüksek maliyete koparmak için elini zayıflatmıştır (hani sözleşmesi en fazla 2020'ye kadar olsaydı işte o zaman 10-15 m.euro gibi rakamlar konuşulurdu)
eğer A.Madrid talip olmayıp sadece Beşiktaş olsaydı 8 m.euroya kadar çıkmazlardı buna eminim en az 3 m.euro en fazla 5 m.euroya bitirirdi bizim yönetim
bilmem katılırmısın ben böyle düşünüyorum.

Bilemiyorum.

Fakat 8 milyon € bonservisinin %60'ına karşılık.

Bu arada Simeone beğendiğim bütün Arjantinlileri topluyor.(Angel Correa, Vietto, Kranevitter)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bilemiyorum.

Fakat 8 milyon € bonservisinin %60'ına karşılık.

Bu arada Simeone beğendiğim bütün Arjantinlileri topluyor.(Angel Correa, Vietto, Kranevitter)
Forumumuz büyüyor. Hurma'dan sonra anladık ki Simeone'de forumu takip ediyor  :D
@atalay kardeşim hoş görüne sığınarak bu espriyi yapıyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TURKahvesi

1.Bölge ile 3.Bölge arasında ki tüm alanı oynayabilecek bir isim. Pas becerisi de yüksektir. Öndeki dörtlü değişerek oynayacak ve bekler oyunun içinde bu kadar yer alacak ise eğer Lucas - Atiba göbeği olur.
şimdi yanlış anlaşılmasın Lucas'ı beğenirim Avrupa futbolunun en iyi önliberolarından birisidir
fakat Atiba ile bu ikisi oynarsa hüsrana uğrayabiliriz gibime geliyor
benim bildiğim Lucas çakılı önliberodur ama en iyilerdendir
Atiba'nın yerine alınıyorsa olur yok yanına alınıyorsa olmaz orta sahanın nasıl söylesem hucüm katkısı azalır
diyelim Atiba'nın yerine alındı o zaman bir tene box to box oyuncusu şart Tolgay formayı sırtına geçirene dek @atalay

Çevrimdışı Çağrı

Gino Peruzzi'yi Boca almış. 2 sene için de tekrar parlatıp bu kez İspnaya'ya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sonunda kimseyi alamadan transferi kapatacağız diye korkuyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...