2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895104 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı legendmaster

Mustafa pektemekin Gitmemek için Çok Çaba sarfettiğine Dair Duyumlar Var
Pektemek ve Menajeri Gitmeye kesinlikle Sıcak Bakmıyorlarmış
Beşiktaşta Mutlularmış.
Yattığım yerden 1,5 milyon euroyu cebe indirsem ben de mutlu olurdum

Çevrimdışı brkntcnr

4 milyona biter İnter araya girmezse tabi. Liverpool İllaremendi'yi alacak bırakabilirler en kötü ihtimal opsiyonlu kiralık ile bitiririz gibi.
Keşke emre can ı da alabilsek ya fm de hep kiralık yolluyolar :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı legendmaster

Nuri Şahin'i Mehmet Topal'a tercih ederim.

Çevrimdışı murat

üslubunuza dikkat edin bu forumda kimseye küfür ve hakaret edilemez. @brkntcnr
Necmi abi haklısın ayılara büyük hakaret olmuş

Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

İnter Real'den güzel para aldı 35 milyon euro. Muhtemelen Leiva'ya yanaşacaktır İnter.

Geçen gün Ertem'in programında da demişlerdi İnter ilgileniyor diye.

Tahmin etmediğimiz ve adı daha çıkmamış bi adam gelecek bence.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaş

:kop: :kop: :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Sabah demiştim Londraya uçuyor diye.

Kim için uçucak acaba merak ettim?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

Beşiktaş

:muhaha:

Çevrimdışı Kadir G.

4 milyona biter İnter araya girmezse tabi. Liverpool İllaremendi'yi alacak bırakabilirler en kötü ihtimal opsiyonlu kiralık ile bitiririz gibi.

4 milyon pound... 5.5-6 milyon euro. O parayı başkan asla nakit vermez.

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş
:D :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

De gea >>>> 35 milyon

Çevrimdışı Ensar

Kardeşim bunu hocaya bırakmak lazım Başımızda önüne dayadığın oyuncuyu kabul edecek bir hoca yok
Beşiktaş onun içinde kendini üst seviyede kanıtlama platformu risk alacağını sanmıyorum heleki yönetimin
bu saatten sonra çok ince hesap yapması gerekiyor ellerinde artık koz kalmadı o nedenle her şeyin hesabını yapacaklar.
birazda onların düşüncelerine saygı duymak gerekiyor. İki senedir transferde hata yapmıyorlar bu sene yapacaklarını sanmıyorum
takım iyi olduğunu kanıtladı eminim şu anda daha nasıl iyi olabilirin hesabını yapıyorlardır yani şunu alalım başımızdan savalım denmiyordur.
Seninle hep aynı düşünce üzerindeyiz abi :) ateş olmayan yerden duman çıkmazmış , bu kadar lafı çıkıyorsa bi ilgi var demektir , şenol hocaya ve başkana güvenim tam ama parasızlık vs faktörler onları lawal'a itecekse almasınlar abi necip çıkar çatır çatır oynar , ne kadar kızsakta necip adamdır beşiktaş için herşeyi ortaya koyar , lawal için para vermeyelim vallahi benim içim acıyor düşündükçe
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı legendmaster

Lawal alınsın diyenler sadece Türkiye Ligi'ni takip edenler herhalde

Çevrimdışı Fatih_

On libero Atiba, sol ic Olcay, sag ic Ozi, kanatlar Q7, Q17 ilerde Gomez veya Cenk zorlu maclarda Olcay yada Ozi tekinden vazgecilir. Cokda guzel olur gibi bu sekil

Çevrimdışı Ensar

On libero Atiba, sol ic Olcay, sag ic Ozi, kanatlar Q7, Q17 ilerde Gomez veya Cenk zorlu maclarda Olcay yada Ozi tekinden vazgecilir. Cokda guzel olur gibi bu sekil
Quaresma iki kanatta da oynayacak herhalde :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucas :alala:

Beğenmedim ben bu adamı ya :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı legendmaster

Orta sahaya tek transfer yetmez, Avrupa kupaları yakında başlayacak derinlik de lazım.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan İngiltere'ye uçtu diyoruz, Lucas için 4 milyon euro teklif ettik diyoruz ve hala Lawal konusu ön planda. Her ihtimale karşın Lawal'a teklifini yaparsın kabul etse dahi beklersin yani kenarda tutarsın. Doğruysa eğer İnler olayını gördük, 32 yaşındaki adama 7 milyon euro veren var. Şimdi çıkıp Lucas'a 10 , Fellaini'ye 15 vs vs veren çıksa ki görüyoruz çıkar, bu oyuncuları alamayız. O zaman mecburen Lawal'ı düşünürsün. Bu konuda eğer Şenol Hoca istemişse kimsenin bir diyeceği olmaması lazım.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Giray Burak

Liverpool'un Lucas Leiva ve Mamadou Sakho'yu takımda tutmayacağını yazmış Guardian muhabiri
levia diye gidip ,sakho yu alıyormuşuz.

imkansız ama ,umut işte.

Çevrimdışı Fatih_

:hosgeldinx
Quaresma iki kanatta da oynayacak herhalde :D
:) yaslandik kisaltmalar bize gore degil :)

Çevrimiçi Necmi

Velinin geçen sezonunda Partizan deplasmanındaki oyununu hatırlayın. Uzaktan şutlar denediği bir tane de yazdığı. İşte bizde onu her maç yapacak adam lazım. İnşallah lucas leiva olur ya orta saha.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim veli her daim ileri çıkabilecek bir oyuncu şutlarıda iyidir ama biliç
onun ileri çıkmasını engelliyordu ben onun avusturya takımında bize karşı oynadığında seyretmiştim resmen bizi dağıtmışdi
şimdi tam hatırlamıyorum ama sekiz yada on numara oynamıştı veli ileri de çıkar etkilide olur onu şimdi Şenol hocayla izlemek lazım

Çevrimdışı legendmaster

Başkan Nuri Alço'nun iş bitiriciliğinden yararlanmak için yanında götürmüş olmasın

https://twitter.com/HaberKartali/status/633653974663602176

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş

evet güzel hayvanlar şimdi durduk yere neden hakaret ediyoruz :D