2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891701 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Facebook kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim, kulübün resmi facebook sayfasını takip eden kaç kişi var ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

Şu lawal a harcadığmız çabanın yarısını lucas için harcadıkmı acaba.

Çevrimdışı Çağatay

Facebook kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim, kulübün resmi facebook sayfasını takip eden kaç kişi var ?

totalde 5.5 M takip ediyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

5.5m
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Beşiktaş, Istanbul, Turkey. 5549388 likes · 248253 talking about this. Beşiktaş JK

google'a yazınca 5milyon 550 bin çıktı.
Twitter 1.2 milyon.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmetx

teşekkürler arkadaşlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı LuceGel

Rizeli Kweuke ye Bursanın transfer teklifi sonrası futbolcu kontrolden çıkmış deniliyor .Yok canım Bursa oyuncuyumu ayartmış inanmam.Tesisleri terkeden futbolcuya Kasımpaşa ve Gs danda teklif var.(Futbol Arena-Alihan Telatar) :steamed: :steamed:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Nick değişikliği yapmak için bu başlığa ad ve soyadınızı yazarsanız değişiklik hemen yapılacaktır.

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/nick-degisikligi/
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kyiv

Eskişehir adam gibi onlarda iş yapacak bir forvet almazsa küme düşme ihtimalleri bir hayli fazla bunun farkındalar mı acaba? Lawalin Beşiktaşın işine yarayacağını sanmıyorum ama illaki alacaksak üstüne para vermeden takasla olur. Nasıl iş anlamıyorum Ömer Şişmanoğlunun üstüne 2 milyon euro? Acaba Ömer Eskişehirde oynasa ve biz onu transfer etmek istesek Ömer = Lawal + 2 milyon euro mu olur?

Bu yeni sistemde Anadolu takımlarından 1 tane futbolcu almamak lazım. Ömer şişmanoğlunu da vermeyeceksin Eskişehire küme düşsünler belki bir alt ligde lawal kurtarır onları.

Bir paragraf da Olcay için. Bazen yetersiz kalıyor mu? kalıyor...Coştuğu haftaların arkasından sesi soluğu kesiliyor mu? Kesiliyor...Ama herşeye rağmen Olcay problem çıkarmayan takımda olması gereken bir isim.Tabelaya direkt ve inderekt etkisi çok olan bir futbolcu. İlk 11 de de oynar formsuz olduğunda da yedek kalır. İş olcay ı kullanabilmekte. Bu sene daha az oynayacak olmasına rağmen kariyerinin gol ve asist rekorunu  kırarsa hiç şaşırmam.

Çevrimdışı mehmetthedum

İşte böyle dediğimiz an da şampiyon olamadığımız için şampiyonlar ligine gidemeyiz. Ve seneye yine aynı cümleyi kurarız.

Edit : Tolgay yan cepte yaklaşık 9 ay kalacak. Yani lig bitene kadar.

@Cağrı, ben biliyorum onları ama bir inancım var. O da ismi bilinmedik veya bilindiği kadarıyla vasat bir adam gelse de, burada bizim yapacağımız eleştiriden bağımsız olarak, senol hoca "he" demişse , başkan "he" demişse o adam bu takıma yaraşır ve faydalı olur diyorum.

Başkan herkesten çok başarı ister, şenol hoca kendine uymayan adamı aldırmaz, bir şekilde doğru adam alınır. İsmi ne olursa olsun.

Bazıları yaźıyor" Çöplük olduk, cöplük mü olacağız" ibarelerini ise sahibine iade  ederim. Kimse kimseye silah zoruyla kontrat imzalatmıyor. Kontratı olana da saygı gösteririz. Ha senol hoca'nın dediği gibi ; takıma girmediği için hayıflanan adam kendine takım bulur. Başkan'ın dediği gibi de hayıflanmak yerine kadroya girmeye çalışır. Ikisini de yapmıyorsa , adamın kontratı var, antremanlara katılır, süresini doldurup gider. Kimsenin kimsede hakkı kalmaz. Ancak bu yorumlara neden olan tek oyuncu var aslında o da :  pektemek.

Diğer adı geçenlerin günahı bence yok. Ersana isteksiz veya ruhsuz diyebilir misiniz, ismail ha keza ... bu adamlar torpille mi geldiler , hayır. Hepsini istedik ve aldık. Gönulsüz mü oynuyorlar. Hayır. Ama sakatlıklardan bir türlü istikrar yakalayamadılar. Yoksa bir zamanlar ikisi de milli takıma seçilecek kadar parlamaya başlamışlardı.

Kaleci konusunda ise alırken yerli almamız gerekiyordu ve hemen herkes tolga isminde hemfikirdi bir şekilde. Aslında bu seviyede olacağı belliydi. Trabzonun yedek kalecisi bu kadar kapasiteli, adam ne yapsın. Keşke ibb maçında yediği gol sebebiyle üstü çizilmeyip cenke ve kiralamayıp günaya güvenilse  ve tolga alınmasayd da bu sene yabancı kaleci için hamle şansımız olsaydı. Ama kimse uğruna trabzonun karizmasını çizerek ve araya büyüklerin girerek aldınan tolga'yı kontratının bitmesine 1 sene kala gönderemez. Adamı biz istedik.

Kadromuzun ve hocamızın ilk 2'ye girme şansı ve kapasitesi var. Ve malum üst seviye oyuncular şampiyonlar ligi olmadan zor gelir.

1 senede Tüm kadroyu yenileyecek değiliz.sene sonunda  ekstra kimse gitmezse tolga, motta/ismail yerine  bir kaleci , 1 sol bek seneye zaten alınacaktır. Bu sene alınmazsa stoper de seneye alınacaktır. Sosa giderse orta saha seneye  alınacaktır bunlar kesine yakın transferler seneye. Şimdi alınacak bir orta sahanın top class olması bana göre şart degil. Çünkü bu takım her halukarda seneye tamamlanacak gibi aslında.

Saygılar.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 16:22:02 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

EssiLor

• Ziyaretçi

1,85’lik Lawal den vazgeçmeyen yönetimin; Şişmanoğlu’na ek olarak 1,5 milyon Euro önerdiği ifade edildi. İki kulüp arasında yapılan pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken tarafların Lawal için; Ömer Şişmanoğlu artı 2 milyon Euro’ya her an el sıkışabileceği konuşuluyor.

Ligtv
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 16:11:42 EssiLor ]

Kimse kusura bakmasın ama adamlar feghouli'yi de alalım diye takla atarken sen bomboş orta sahan için gidip lawal gibi çöp adamları kovalıyorsan rüyanda bile şampiyon olamazsın. Almayın kardeşim böyle adam alacaksınız almayın. Dişimizden tırnağimızdan arttırıp kombinesidir formasıdır bardağıdır bilmem nesidir aldığımız ürünlerin parası ile artık böyle adam almayın, yeter be.

Ne yalan söyliyim Lawal diyince aklıma Eneramo geliyor. 1.5-2 milyon falan boşa gider, onlara forvet lazım alıyorlarlarsa ekstra para olmadan pektemeki alsınlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

cenk tosun,oğuzhan,olcay 3'lüsü :) Güzel bir video olmuş izlemenizi tavsiye ederim.

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 16:25:37 cursedofdragon ]

Çevrimdışı talha

Lucas düşünen adam niye lawal düşünür
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kralkartal

Madem lucasa bunca para verilcekti mbiaya verseydik alsaydik arkadasyaa

Çevrimdışı ahmetemre

Lucas düşünen adam niye lawal düşünür
lawal tersten okununca yine lawal.
lawal isteyenler için bir sebep olabilir mi :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

cenk tosun,oğuzhan,olcay 3'lüsü :) Güzel bir video olmuş izlemenizi tavsiye ederim.

herkes oğuzhan diyor ama olcayda muhteşem oynamış
dikkat ederseniz sürekli oğuzhanla kısa ver kaçlar yapmış ve bunu bizim takımda
yapabilecek ikinci bir adam yok Olcay oynamasa yanında oğuzhan da kendini bu kadar gösteremezdi

Leroy Fer'i 7 milyona kadar alabilir miyiz acaba? QPR zaten Norwich'ten 7'ye almış.

Çevrimdışı Necmi

@Çağrı olcay sekiz numarayı çok iyi oynar defans özelliğide var
direk oynayabilen bir oyuncu bence sekiz oynayacak bütün nitelikleri fazlasıyla taşıyor
ne dersin

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İkinci golden önce Oğhuzhan'ın ön asistinde Olcay neredeyse Töre'nin elinden almış topu  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

@Cağrı, ben biliyorum onları ama bir inancım var. O da ismi bilinmedik veya bilindiği kadarıyla vasat bir adam gelse de, burada bizim yapacağımız eleştiriden bağımsız olarak, senol hoca "he" demişse , başkan "he" demişse o adam bu takıma yaraşır ve faydalı olur diyorum.

Başkan herkesten çok başarı ister, şenol hoca kendine uymayan adamı aldırmaz, bir şekilde doğru adam alınır. İsmi ne olursa olsun.

Bazıları yaźıyor" Çöplük olduk, cöplük mü olacağız" ibarelerini ise sahibine iade  ederim. Kimse kimseye silah zoruyla kontrat imzalatmıyor. Kontratı olana da saygı gösteririz. Ha senol hoca'nın dediği gibi ; takıma girmediği için hayıflanan adam kendine takım bulur. Başkan'ın dediği gibi de hayıflanmak yerine kadroya girmeye çalışır. Ikisini de yapmıyorsa , adamın kontratı var, antremanlara katılır, süresini doldurup gider. Kimsenin kimsede hakkı kalmaz. Ancak bu yorumlara neden olan tek oyuncu var aslında o da :  pektemek.

Diğer adı geçenlerin günahı bence yok. Ersana isteksiz veya ruhsuz diyebilir misiniz, ismail ha keza ... bu adamlar torpille mi geldiler , hayır. Hepsini istedik ve aldık. Gönulsüz mü oynuyorlar. Hayır. Ama sakatlıklardan bir türlü istikrar yakalayamadılar. Yoksa bir zamanlar ikisi de milli takıma seçilecek kadar parlamaya başlamışlardı.

Kaleci konusunda ise alırken yerli almamız gerekiyordu ve hemen herkes tolga isminde hemfikirdi bir şekilde. Aslında bu seviyede olacağı belliydi. Trabzonun yedek kalecisi bu kadar kapasiteli, adam ne yapsın. Keşke ibb maçında yediği gol sebebiyle üstü çizilmeyip cenke ve kiralamayıp günaya güvenilse  ve tolga alınmasayd da bu sene yabancı kaleci için hamle şansımız olsaydı. Ama kimse uğruna trabzonun karizmasını çizerek ve araya büyüklerin girerek aldınan tolga'yı kontratının bitmesine 1 sene kala gönderemez. Adamı biz istedik.

Kadromuzun ve hocamızın ilk 2'ye girme şansı ve kapasitesi var. Ve malum üst seviye oyuncular şampiyonlar ligi olmadan zor gelir.

1 senede Tüm kadroyu yenileyecek değiliz.sene sonunda  ekstra kimse gitmezse tolga, motta/ismail yerine  bir kaleci , 1 sol bek seneye zaten alınacaktır. Bu sene alınmazsa stoper de seneye alınacaktır. Sosa giderse orta saha seneye  alınacaktır bunlar kesine yakın transferler seneye. Şimdi alınacak bir orta sahanın top class olması bana göre şart degil. Çünkü bu takım her halukarda seneye tamamlanacak gibi aslında.

Saygılar.
Abi senin yazını alıntı yapan çağrı abinin yazısını alıntı yapıp "aynen katılıyorum,takımı çöp ile doldurmak olur bu" dedim , eğer orda bazıları diye kastettiğin benim mesajımsa evet lawal çöp transferdir ve ben bir beşiktaşlı olarak takımım da kalitesiz oyuncu istemiyorum , takıma çöp felan demedim lawala dedim yanlış anlaşılma olmasın.
Saygılar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı legendmaster

İkinci golden önce Oğhuzhan'ın ön asistinde Olcay neredeyse Töre'nin elinden almış topu  :)
Töre'nin en önemli eksiği savunma arkasına bu koşuları yapmaması Olcay da nasıl yapılacağını yakından göstermiş kendisine