İşte böyle dediğimiz an da şampiyon olamadığımız için şampiyonlar ligine gidemeyiz. Ve seneye yine aynı cümleyi kurarız.
Edit : Tolgay yan cepte yaklaşık 9 ay kalacak. Yani lig bitene kadar.
@Cağrı, ben biliyorum onları ama bir inancım var. O da ismi bilinmedik veya bilindiği kadarıyla vasat bir adam gelse de, burada bizim yapacağımız eleştiriden bağımsız olarak, senol hoca "he" demişse , başkan "he" demişse o adam bu takıma yaraşır ve faydalı olur diyorum.
Başkan herkesten çok başarı ister, şenol hoca kendine uymayan adamı aldırmaz, bir şekilde doğru adam alınır. İsmi ne olursa olsun.
Bazıları yaźıyor" Çöplük olduk, cöplük mü olacağız" ibarelerini ise sahibine iade ederim. Kimse kimseye silah zoruyla kontrat imzalatmıyor. Kontratı olana da saygı gösteririz. Ha senol hoca'nın dediği gibi ; takıma girmediği için hayıflanan adam kendine takım bulur. Başkan'ın dediği gibi de hayıflanmak yerine kadroya girmeye çalışır. Ikisini de yapmıyorsa , adamın kontratı var, antremanlara katılır, süresini doldurup gider. Kimsenin kimsede hakkı kalmaz. Ancak bu yorumlara neden olan tek oyuncu var aslında o da : pektemek.
Diğer adı geçenlerin günahı bence yok. Ersana isteksiz veya ruhsuz diyebilir misiniz, ismail ha keza ... bu adamlar torpille mi geldiler , hayır. Hepsini istedik ve aldık. Gönulsüz mü oynuyorlar. Hayır. Ama sakatlıklardan bir türlü istikrar yakalayamadılar. Yoksa bir zamanlar ikisi de milli takıma seçilecek kadar parlamaya başlamışlardı.
Kaleci konusunda ise alırken yerli almamız gerekiyordu ve hemen herkes tolga isminde hemfikirdi bir şekilde. Aslında bu seviyede olacağı belliydi. Trabzonun yedek kalecisi bu kadar kapasiteli, adam ne yapsın. Keşke ibb maçında yediği gol sebebiyle üstü çizilmeyip cenke ve kiralamayıp günaya güvenilse ve tolga alınmasayd da bu sene yabancı kaleci için hamle şansımız olsaydı. Ama kimse uğruna trabzonun karizmasını çizerek ve araya büyüklerin girerek aldınan tolga'yı kontratının bitmesine 1 sene kala gönderemez. Adamı biz istedik.
Kadromuzun ve hocamızın ilk 2'ye girme şansı ve kapasitesi var. Ve malum üst seviye oyuncular şampiyonlar ligi olmadan zor gelir.
1 senede Tüm kadroyu yenileyecek değiliz.sene sonunda ekstra kimse gitmezse tolga, motta/ismail yerine bir kaleci , 1 sol bek seneye zaten alınacaktır. Bu sene alınmazsa stoper de seneye alınacaktır. Sosa giderse orta saha seneye alınacaktır bunlar kesine yakın transferler seneye. Şimdi alınacak bir orta sahanın top class olması bana göre şart degil. Çünkü bu takım her halukarda seneye tamamlanacak gibi aslında.
Saygılar.