çocukluğum MAF dönemine denk geldi.şanslıyım bu konuda açıkcası.mahalledeki renkli arkadaşları çooook kızdırırdık.ben bu takımda o ışığı görüyorum ancak mentalitenin değişmesi başarıyı getirecektir.bu sadece oyuncu gurubuyla ilgili değil.taraftarından,oyuncusuna,başkanına herkese görev düşüyor.bunu maalesef gözlem olarak söylemek istiyorum.ciddi ciddi aşağılık kompleksine giren bir yapımız oluştu son senelerde camia olarak.bu medya kaynaklı oldu çoğunlukla.arkadaşlar lütfen herkes bir durup düşünsün.oğuzhan,cenk tosun,gökhan töre,olcay şahan(beğenmeyeni anlıyorum ama takıma ayrı bir katkısı var yadsınamaz) tolgay,veli.işte bir takımı takım yapan iskelettir.sadece yetenekli ilgili değildir bu.aidiyettir.eskiden de fener bir çok yıldız alırdı.5 den aşağı atıp yollmazdık.neden peki? çünkü BİZ TAKIMDIK.biz artık bir TAKIMIZ.bizde bu artık var ve kıymetini bilelim.bu jenerasyon bu yıl ilk başarılarını alacaktır.önümüzdeki seneler çok çok başarılı olacaklar.eksiğimiz tabiki mevcut.stoper, orta saha ve kalci alınmalı.katılıyorum buna ama inanın şu halimizle bile başarılı olabiliriz.çünkü anadolu takımlarına karşı hücum oynayacağız ve top genelde onların sahasında olacak.duran toplardan sıkıntı yaşamazsak defans hattının çoooooooookta büyük mücadeler vereceğini düşünmüyorum.herhangi bir sistemleri falan zaten yok.ya uzun top ya da arkaya atılan toplar.bu konuda biraz sıkıntı yaşarız belki ama şenol hoca bu işide çözecektir.ileri hattımız ligin açık ara en iyisi.bu ligin tüm savunmalarını bu oyun anlayışıyla dağıtırlar zaten.zerre endişem yok bu konuda.kısacası lütfen desteği kesmeyelim ve yetersiziz zihniyetinden kurtulalım.saygılar