2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887704 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş’ın İngiliz ekibi ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi.
Beşiktaş Kulübü Yönetimi ise Liverpool’dan yıllık 3,5 Milyon Euro maaş alan Lucas Leiva’nın ücretinde indirime gitmesi için görüşmelerini sürdürüyor.

Liverpool kiralık verirmiki

Çevrimdışı okansosa

konu dışı-Passolig de her sezon başı yenileme mi gerekiyor genel sohbette gören olmadı yani şu an aktif mi değil mi nasıl öğrenebilirim passolig ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Tolga

Nick değişikliği yapmak için bu başlığa ad ve soyadınızı yazarsanız değişiklik hemen yapılacaktır.

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/nick-degisikligi/

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş’ın İngiliz ekibi ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi.
Beşiktaş Kulübü Yönetimi ise Liverpool’dan yıllık 3,5 Milyon Euro maaş alan Lucas Leiva’nın ücretinde indirime gitmesi için görüşmelerini sürdürüyor.

Liverpool kiralık verirmiki

İyi hoş ama bu kadar kilit noktalarda bu kadar fazla kiralık oyuncu iyi bir şey değil.

Gomez Lucas omurga olacaklar seneye döneceğim ne olsa diye düşündüğü anca oyuncuyu silin zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İyi hoş ama bu kadar kilit noktalarda bu kadar fazla kiralık oyuncu iyi bir şey değil.

Gomez Lucas omurga olacaklar seneye döneceğim ne olsa diye düşündüğü anca oyuncuyu silin zaten.
Gomez 2 yıllık kiralanmış.

TFF'nin sitesinde sözleşmenin 2 yıllık olduğu belirtilmiş ama haklısın Lucas'ı da kiralamak hazır elimizde para varken mantıklı olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

Gomez 2 yıllık kiralanmış.

TFF'nin sitesinde sözleşmenin 2 yıllık olduğu belirtilmiş ama haklısın Lucas'ı da kiralamak hazır elimizde para varken mantıklı olmaz.

2 yıllıksa kiralık onun bonservisi alınmış demektir :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetemre

statta mühür kaldırılmış çalışmalar başlamış.
transferde mühür hala kalkmadı :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tolga

2 yıllıksa kiralık onun bonservisi alınmış demektir :D
Geçen gün biri paylaştı burada ben de öyle öğrendim :D

Çevrimdışı Çağrı

Bazen algı çabuk yokoluyor ama şuan elimizde Alman milli takımının en iyi forvetlerinden biri var hattrick yapan oyuncumuz formayı bıraksın diye bekliyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA !!!!! Lucas Levia transferinde son durum

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Çağrı

Geçen gün biri paylaştı burada ben de öyle öğrendim :D

Yalnız sıfır imza parası, sıfır bonservis ve yıllık sadece 3.5 milyon euroya alındıysa bu adam mükemmel bir transfer başarısıdır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar olabildiğince her şeyin gönüllü yapılması taraftarıyız. Çünkü burası Beşiktaş forumu ve biz taraftarımızı çok iyi tanıyoruz. Baskıyı kuralı zorla yapılanı yaptırılanı sevmez.

O Yüzden devamlı uyarı geçip rica ediyoruz bazı şeyleri. Beşiktaş forumları samimi olur, olmalıdır. Yaş kısmı da burada abi kardeş ilişkisi kurulması için önemli.

Birlikte maç izliyoruz, arkadaş oluyoruz bu yüzden bizim burada gerçekten burayı sahiplenen üyelere ihtiyacımız var. Bunlar da aidiyetin bir parçası takdir edersiniz.

Ancak uyarı yeterli olmayınca bazen mecburi kurallar koymak durumunda kalıyoruz bunu da umarım hoşgörürüsünüz. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Yaşını güncellemeyenlere Mustafa Pektemek'li geçmiş Beşiktaş maçlarını izlettirelim  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Obi Mikel diyolla.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Paolo Maldini

Kweuke konusunda ne dusunuyorsunuz eger mustafa ve ömerden kurtulursak 3.forvet için bence çok iyi olur

Çevrimdışı Tolga

Yalnız sıfır imza parası, sıfır bonservis ve yıllık sadece 3.5 milyon euroya alındıysa bu adam mükemmel bir transfer başarısıdır.
Aynen öyle.

Bu arada sözleşmesi 31.05.2017 de sona eriyormuş bir kez daha kontrol edeyim dedim :icool:

Çevrimdışı LuceGel

Topal işimizi görür görmez tartışmalarına girmeksizin Aziz zaten bize vermez yurtiçine vermeyeceğini söylediği tarzında yazılar çıktı 2 gün önce,ama 7 yi bayılırsak düşünür  :D.Çift yönlü kaliteli yabancı biri gelsin artık. (kiralık yada direk) :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TALAT

obi mikel olur bence. fark yaratır
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı wbishop82

çocukluğum MAF dönemine denk geldi.şanslıyım bu konuda açıkcası.mahalledeki renkli arkadaşları çooook kızdırırdık.ben bu takımda o ışığı görüyorum ancak mentalitenin değişmesi başarıyı getirecektir.bu sadece oyuncu gurubuyla ilgili değil.taraftarından,oyuncusuna,başkanına herkese görev düşüyor.bunu maalesef gözlem olarak söylemek istiyorum.ciddi ciddi aşağılık kompleksine giren bir yapımız oluştu son senelerde camia olarak.bu medya kaynaklı oldu çoğunlukla.arkadaşlar lütfen herkes bir durup düşünsün.oğuzhan,cenk tosun,gökhan töre,olcay şahan(beğenmeyeni anlıyorum ama takıma ayrı bir katkısı var yadsınamaz) tolgay,veli.işte bir takımı takım yapan iskelettir.sadece yetenekli ilgili değildir bu.aidiyettir.eskiden de fener bir çok yıldız alırdı.5 den aşağı atıp yollmazdık.neden peki? çünkü BİZ TAKIMDIK.biz artık bir TAKIMIZ.bizde bu artık var ve kıymetini bilelim.bu jenerasyon bu yıl ilk başarılarını alacaktır.önümüzdeki seneler çok çok başarılı olacaklar.eksiğimiz tabiki mevcut.stoper, orta saha ve kalci alınmalı.katılıyorum buna ama inanın şu halimizle bile başarılı olabiliriz.çünkü anadolu takımlarına karşı hücum oynayacağız ve top genelde onların sahasında olacak.duran toplardan sıkıntı yaşamazsak defans hattının çoooooooookta büyük mücadeler vereceğini düşünmüyorum.herhangi bir sistemleri falan zaten yok.ya uzun top ya da arkaya atılan toplar.bu konuda biraz sıkıntı yaşarız belki ama şenol hoca bu işide çözecektir.ileri hattımız ligin açık ara en iyisi.bu ligin tüm savunmalarını bu oyun anlayışıyla dağıtırlar zaten.zerre endişem yok bu konuda.kısacası lütfen desteği kesmeyelim ve yetersiziz zihniyetinden kurtulalım.saygılar

Çevrimdışı Tolga

Topal işimizi görür görmez tartışmalarına girmeksizin Aziz zaten bize vermez yurtiçine vermeyeceğini söylediği tarzında yazılar çıktı 2 gün önce,ama 7 yi bayılırsak düşünür  :D.Çift yönlü kaliteli yabancı biri gelsin artık. (kiralık yada direk) :ok:
Unai Emery'nin Mehmet Topal'a istersen tekrardan beraber çalışabiliriz dediğiyle ilgili haberler çıkmıştı geçen günlerde.

Eğer Sevilla'dan teklif gelirse İspanya'ya dönebilir.

Çevrimdışı Çağrı

Mikel eski Mikel değil yalnız bilmiyorum izledin mi iyice yatışa geçti Talat baya risk yani.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mikel çok geriledi bence hatalı transfer olur.

Çevrimdışı Çağrı

Dün başlattığımız

#LeroyFerToBesiktas

iyi durumda twitter'da arkadaşlar bugün de düzenli olarak paylaşaım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Arkadas bu fanatik neymis, bizden baska herkez takip ediyor. https://twitter.com/tfootballm/status/633602557206618112

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmetx

Dün başlattığımız

#LeroyFerToBesiktas

iyi durumda twitter'da arkadaşlar bugün de düzenli olarak paylaşaım.

bu hashtag bize değilde Bursaya yarayabilir bazen diyorum Necmettin Kocaman bizi mi takip ediyor. @Çağrı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Flamini de çok iyi olur.

Hatta Lucas Flamini bir arada harika olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli