2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886110 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih_

Şu adama 4 senelik sözleşmeyi yapanın aklına şaşıyorum.
2 senelik alacakları verilsin gönderilsin yoksa bu adamın gideceği yok.

Biz planlamamızı yerli üzerine yaptık mecburen, bir sonraki sene dahada sıkılaştırıcaz şöyle yapıcaz diye yeminler eden TFF, fb. nin yerlileri bizimle baş edemeyeceğini görünce 14 yabancı ya geçiverdi birden ee bizim suçumuz ne buna destek verdik birde orasıda ayrı bir konu.

Şu anda bana sorsan elbette Rode, Fer, Lucas vs derim ama tut ki bir şekilde alamadık o zaman Lawal düşünülebilir diyorum. Bunun bir nedeni de Ömer'in takasta kullanılacak olması . Dün Kadir Güney yazmıştı , iyi yabancı oyuncu takımdan ayrılacağı zaman EPL deki talip olacak her takımın bütçesi bizden iyi. Yani her ihtimal düşünülmeli. Lawal transfer olursa ne dzemaili ne de pandev transferi gibi olmayacaktır bence . Bak bunları yazdım ama Lawal'ın gelme ihtimali bence % 1
Abi ben gerçekten böyle bir şey olması durumunda tam bir hüsran olacağını düşünüyorum. Umarım yönetim geçmişteki hatalarından ders almıştır da böyle bir şey yapmaz.

Çevrimdışı brkntcnr

Topal'ı beğenmeyenleri ben de anlamıyorum bu arada. Neymiş atiba ile aynı tarz topçuymuş :) 2 senedir veli ve necipe tahammül gösterip iyi topçu diyenler nasıl olur da topal gibi adamı beğenmez ki. Adam karaktersiz melo ile birlikte ligin en iyi dos'udur net! Aynı zaman da melo'dan farklı olarak adam gibi de adamdır karakteri bu takıma uygundur ve çok iyi profesyoneldir inşallah gelir
Kusura bakma da bu mantık çok saçma. Yıllardır Veli ye Necip e katlanıyoruz diye  Topal transferini mi isteyelim. Topal tek hamlelik bi orta saha. Bize atibanın yanına ileriye sürpriz çıkışlar yapabilen ayağı iyi ve mücadeleci biri lazım. Leiva varken neden Topal istiyim ki?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

Siyah-Beyazlılar, ön libero hattını; Raheem Lawal'la doldurma konusunda mutlu sona yaklaştı. Bu oyuncu için son olarak Es Es'e; Ömer Şişmanoğlu artı 1,5 milyon Euro'luk teklifte bulunan yönetimin; pazarlıklarda son aşamaya geldiği öğrenildi.

Bak Seeen.

Bence hiç dillendirmemek lazım lawal ve türevlerini. Lawal'ın menajeri çok istiyorsa bursaya trabzona pazarlasın mükemmel oyuncusunu. Bize kaliteli adam lazım, bu kadar borç varken çöplere para vermeye katlanacak durumda değiliz.

Çevrimdışı Çağrı

Lawal filan gelmez rahat olun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Çevrimdışı mehmetthedum

Sampiyonlar ligine gitmiyoruz.. bu sene bizi kurtaracak bir adam gelsin yeter. Veli, tolgay zaten yan cepte.. şampiyonlar ligine bilet alırsak seneye zaten top class biri alınır.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ahmet Dursun'dan Tosic'e : "Forma bile yakışmıyor."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

:kop:

Evet su anda Topal daha iyi.

Melo eski Melo degil Cagri. Fiziken geriledi bayagi.

Çevrimdışı Çağrı

Sampiyonlar ligine gitmiyoruz.. bu sene bizi kurtaracak bir adam gelsin yeter. Veli, tolgay zaten yan cepte.. şampiyonlar ligine bilet alırsak seneye zaten top class biri alınır.

İşte böyle dediğimiz an da şampiyon olamadığımız için şampiyonlar ligine gidemeyiz. Ve seneye yine aynı cümleyi kurarız.

Edit : Tolgay yan cepte yaklaşık 9 ay kalacak. Yani lig bitene kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Evet su anda Topal daha iyi.

Melo eski Melo degil Cagri. Fiziken geriledi bayagi.

Mümkün değil Görkem siklet farkı var arada diyim ben sana. Birinin yapabilecekleri kısıtlı. Hiçbir zaman dikine yardırıp şut atamaz. Öbürü resmen komple bir oyuncu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

İşte böyle dediğimiz an da şampiyon olamadığımız için şampiyonlar ligine gidemeyiz. Ve seneye yine aynı cümleyi kurarız.
aynen katılyorum , takımı çöp ile doldurmak olur bu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hamahakki

Siyah-Beyazlılar, ön libero hattını; Raheem Lawal'la doldurma konusunda mutlu sona yaklaştı. Bu oyuncu için son olarak Es Es'e; Ömer Şişmanoğlu artı 1,5 milyon Euro'luk teklifte bulunan yönetimin; pazarlıklarda son aşamaya geldiği öğrenildi.

Bak Seeen.

Benim az önce yazdığım gibi...

Çevrimdışı cursedofdragon

illede lawal olsun ister çamurdan olsun o da Allah kuludur her ne olursa olsun  :biggrinking:

Çevrimdışı kralkartal

Ahmet Dursun'dan Tosic'e : "Forma bile yakışmıyor."
Hadi bir ilerlesin ahmet hic mottayla ismaili izlemismi

EssiLor

• Ziyaretçi

Benim az önce yazdığım gibi...
Gündemde olan Lucas İnler Mikel den biri değilde sadece Lawal gelirse tabiki tepki gösteririm
Çünkü Beklentiler büyük Lawal bu beklentileri karşılayacak kalibrede değil
Lucas gibi büyük isimler alınmalı ki taraftar tatmin olsun.
fener Valencia dan Feghouli yi alıyor biz hala ön libero alamadık
İnşallah adam gibi biri gelir.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 13:06:23 EssiLor ]

Çevrimdışı aykut.celenk

Mehmet Topal alınması şuan için gayet mantıklı geliyor. Bizim takımın ön tarafta gol atmada bu sezon için sorun yaşıyacağını zannetmiyorum açıkcası Gomez,Q7,GT7,Sosa,Olcay,Oğuzhan ve Kerim gibi ileride iş yapabileceğimiz adamlarımız mevcut Tolgay ve Veli yokken Topal ve Atiba Defansif anlamda hem Rhodolfo hem Ersan açıkcası rahatlatır.

Çevrimdışı GÖRKEM

Mümkün değil Görkem siklet farkı var arada diyim ben sana. Birinin yapabilecekleri kısıtlı. Hiçbir zaman dikine yardırıp şut atamaz. Öbürü resmen komple bir oyuncu.

Yetenek olarak haklisin ama dedigim gibi Melo fiziken geriledi.

Süpürücülük anlaminda Topal daha etkili su anda. Bize de lazim olan o.

Simdi kalksak Fer gibi cift yönlü orta saha almaya gene alamayacagiz ve bir sürü zaman kaybedecegiz.

Artik fazla lüks olanlara gitmeye gerek yok. O sansimizi kacirdik Aylardir.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Kusura bakma da bu mantık çok saçma. Yıllardır Veli ye Necip e katlanıyoruz diye  Topal transferini mi isteyelim. Topal tek hamlelik bi orta saha. Bize atibanın yanına ileriye sürpriz çıkışlar yapabilen ayağı iyi ve mücadeleci biri lazım. Leiva varken neden Topal istiyim ki?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fazla hız ölüm getirir diye bir şeyi duymadın mı sen :) Takım zaten yeterince hızlı.Bize hali hazırda hızlı değil geriden top çıkartabilen,mücadeleci,ayağı duzgün,süpürücü bir dos lazım bunların hepsi de mehmet topal'da var zaten.Atiba mevki ve yaşa göre hızlı bi topçu zaten +buna tolgay eklenecek,hali hazırda oğuzhan da var. Neden yani bu yoklukta bonservis olarak 5-6 milyon en az yıllık maaş olarak 3-3.5 milyon € sakat olup olmadığı dahi bilinmeyen bi adama verelim. Topal samandıra'dan atlayacak nevzat demire gelecek ve 0 riskli bir transfer
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2015, 13:10:28 Ferhat Türk ]
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı f_madida

Ne Lawal ne Topal.. Oldu olacak Emre Belezoglu'nu da yazsaydiniz..

Lawal buyuk takim oyuncusu degil..Topal aradigimiz isim degil, bir de ustune Fener'e para mi kazandiracagiz hem de Ozan transferinde yaptiklari ortadayken, birakin bu sacma transferleri.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Ne Lawal ne Topal.. Oldu olacak Emre Belezoglu'nu da yazsaydiniz..

Lawal buyuk takim oyuncusu degil..Topal aradigimiz isim degil, bir de ustune Fener'e para mi kazandiracagiz hem de Ozan transferinde yaptiklari ortadayken, birakin bu sacma transferleri.

Bu fener'den cimbom'dan topçu almayın taraftarı çıldırtmayın zırvalarını bırakalım abi ya. İngiltere'de bütün ezeli rakipler birbirlerine her sene yığınca topçu alıp veriyor hiç bir takım taraftarı da çıkıp herhangi bir şey demiyor yani. Kulübe faydalı olacaksa fenerden de alırsın galatasaraydan da alırsın ankaragücünden bile alırsın. Madem düşmana para kazandırmayalım bursaspor çok mu dost kulüpte 7 milyon € para verecektik?
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@Çağrı dün de dediğim gibi bu Mehmet Topal'ı Mascherano gibi orta saha- defans arasında direnç sağlayan , topu oyuna hızlı sokan  , teknik dikine çok etkili bir oyuncu gibi görüyorlar . Mehmet Topal'ı , Mascherano Topal yapıp bir de Fener'e methiyeler düzmeler var ki bu diğer takımların oyuncularının aşırı övülmesi üzerinde düşünülmesi gereken diğer bir mesele . Aykut Kocaman'ın Fenerbahçesi sanıp Beşiktaş'ın dikine ofansif hızlı oyununda dinamit etkisi yapıp bozucak Mehmet Topal'ı ve Fener'i öve öve bitiremedik . Bunu yaparken  Beşiktaş'a dokundurduk bir de. 

Çevrimdışı ayayhan

millet tosiç e   saydırıken

şu notu buraya bırakayım

tosiç bu senin en iyi transferi...

ilerleyen haftalarda bunu hatırlatırım