2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867581 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Engin

Çünkü her sene renklilerin posasini çıkarıp veya direkt safra buldukları birini alıp onları bu ağrıdan kurtarma kontenjanimiz bu sene boş kaldı , bizim sivri akıllı camiamiz sayesinde inşallah Topal'la dolduracaz .
Siz başkalrının yazdıklarını okuyormusunuz merak ediyorum az önce yukarıda birşey yazdım öncekşyadığımıda alıntıladım diyorumki BEŞİKTAŞ ı eleştirirken sevgilinizi eleştirir gibi eleştirin sivri skıllı camiamız derken ne demek istiyorsun ben bir BEŞİKTAŞ lı olarak rahatsız oluyorum bu usluptan siz deşarj olacaksınız diye biz şişeliimi burada biraz daha dikkat lütfen...
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Kemal

Fer'in maaşı vergiyi düşünce 1.250.000 euro bu arada.

Bu fer sağlık kontrolünden geçemedi sanırım dizden yani Epl efor testleri ağırdır muhabbeti değil , neden fer i oneriyosunuz sürekli ?

Çevrimdışı Türkay

Şuan yaklaşık 250 kişi var burada  ziyaretçilerle beraber. Kimlerin twitter'ı varsa bir #LeroyFerToBesiktas girişimi yapalım mı ne dersiniz?

+ #LeroyFerToBesiktas yazıp @BesiktASK da yazılmalı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

Şuan yaklaşık 250 kişi var burada  ziyaretçilerle beraber. Kimlerin twitter'ı varsa bir #LeroyFerToBesiktas girişimi yapalım mı ne dersiniz?

yaparız ama komisyondan pay isterim ben :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı brkntcnr

Çözüm var. yıllık 3 milyon kira istediler. 2 yıllık 5 milyona kiralanır 2 yıl sonra da 5-6 milyon opsiyon konur bir şekilde alınır istendikten sonra.
Abi yönetimin bu olaydan haberi var mı? Yoksa sadece bizim konuştuğumuz bi olay mı?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Bu fer sağlık kontrolünden geçemedi sanırım dizden yani Epl efor testleri ağırdır muhabbeti değil , neden fer i oneriyosunuz sürekli ?

Abi adam oynuyor çatır çatır sakatlık yok bir şey yok yıllardır oynamış neyin testinden neden geçemedi zaten anlamadım.

270 maça çıkmış daha 24 yaşında  geçen sene de 32.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

irfan can kahveci bugün gene iyi oynadı bu çocukta iş var

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat_

su m topal olayinda bence saka falan yapiyorsunuz adam kendi takiminda forma sansi bulamayacak yedekte parasini takir takir fenerden alacak ama bizim sakaci taraftar gidip fb ye 5  6 milyonlar verelim onu alalim sakasi yapacak fener o 5  6 milyonun uzerine 3 4 ekleyip en iyisinden bir orta saha alacak hem oyuncuya para vermekten kurtulacak hemde 6 ay sonra baska takima bedava gidebilecek bir oyuncusundan 5   6 milyon para kazanacak yeminle bazen bizim taraftarlari anlamiyorum bize hersey mustehak ...

Çevrimdışı can1903

Bu konu hakkında 33 klık hesabı devreye sokarımç.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Üyeler ve ziyaretçilerden ricamız;

Twitter'ı olan herkes

#LeroyFerToBesiktas @BesiktASK lütfen düzenli olarak paylaşın herkese yaydıralım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu konu hakkında 33 klık hesabı devreye sokarımç.

Hadi o zaman yardırsın herkes.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yav adam bugün sağlık kontrolünden geçti nasıl anlaşma yok kardeşim
Hiç bilgim yok adamın kulübü hala Napoli gözüküyor. Ayrıca sağlık kontrolünden geçse Leicester'ın twitter hesabından bilgilendirme yapılır.

Çevrimiçi Samet Ç

Twitter'ı olan herkes

#LeroyFerToBesiktas @BesiktASK lütfen düzenli olarak paylaşın herkese yaydıralım.

:ok:

Çevrimdışı Semih

bende aynı şeyi anlatmak istemiştim.kısaca topal aradığımız oyuncu değil.futbolun ana sitemi 4-4-2 dir diğer sistemler hep yarım adamlar yüzünden doğmuş sistemlerdir.

Barcelona hangi yarım adamlardan yüzünden 4-3-3 oynuyor?
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi murat

su m topal olayinda bence saka falan yapiyorsunuz adam kendi takiminda forma sansi bulamayacak yedekte parasini takir takir fenerden alacak ama bizim sakaci taraftar gidip fb ye 5  6 milyonlar verelim onu alalim sakasi yapacak fener o 5  6 milyonun uzerine 3 4 ekleyip en iyisinden bir orta saha alacak hem oyuncuya para vermekten kurtulacak hemde 6 ay sonra baska takima bedava gidebilecek bir oyuncusundan 5   6 milyon para kazanacak yeminle bazen bizim taraftarlari anlamiyorum bize hersey mustehak ...
müstehak kısmı hariç :ok:

Çevrimdışı Kemal

Abi adam oynuyor çatır çatır sakatlık yok bir şey yok yıllardır oynamış neyin testinden neden geçemedi zaten anlamadım.

270 maça çıkmış daha 24 yaşında  geçen sene de 32.

Ya tamamda adamlar dalga mi geçiyorlar olm adamı ingiltereye getirip neden geri yollasinlar mal mi bunlar , mutlaka sıkıntı tespit ettiler dizinde

Çevrimdışı brkntcnr

Messi yüzünden. Yarım adam sayılır o da :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Aklıma şu geldi :kop: :kop:

hahahaha  :D hiç dikkat etmedim valla  :D hemen göm hemen hiç acıma yok ya ayıp valla  :steamed:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

Ya tamamda adamlar dalga mi geçiyorlar olm adamı ingiltereye getirip neden geri yollasinlar mal mi bunlar , mutlaka sıkıntı tespit ettiler dizinde

Kim kimi geri yolladı abi adam İngiltere'de oynuyor zaten?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Twitter'ı olan herkes

Geç kaldık @Çağrı çok geç :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimiçi murat

messi , neymar  :D