2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861283 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Şenol hocanın, başkanlar anlaşmış demesine rağmen bize satmayacaklardı diye bu konuda çıkarım yapmakda ne bileyim çok garip ya. Adam soyluyor evet anlaştık diye, burada yok anlaşmadılar diyorsunuz:)
abicim tek tek tarih mi çıkaralım illa herkes hangi sözün ne zaman söylendiğini biliyor :) benim dediğim şu ,bu adam oyuncu konusunda bizimle anlaşmış olmasına rağmen böyle bir pislik yaptı yani açık açık bu işi bozdu olay bu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

Denize düşen yılana sarılır @Çağrı

Hayır vermezler ki. Verecek olsa uzatmazdı zaten sözleşme o yüzden saçma.

Stoper olarak da alex'i değil Zapata'yı versinler tam aradığımız adam  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hala ne De Jong'unu yazıyor bunlar yahu. Adamı alsak zaten 3 ay önce alırdık free.
Bir umut iste Kiralik bile Olsa raziyim tam bu ligin oyuncusu ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

ya abi peki anlaşan adam niye anlaştıktan sonra çıkıp böyle konuşuyor bunu düşünün biraz ya   :akuma:

adam takımda tutmak istiyor oyuncuyu ama bir şekilde ozan faktörü, ahmet bulut faktörüyle adamı alma aşamasına gelmişiz. bursa tarafı da hoşnut değil bundan bununla ilgili yalan yanlış da olsa konuşyorlar işte. olay bu. daha fazla çıkarım yapacak bir şey yok. dediğim gibi şenol hocanın kendisi anlaştıydık dedi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Çağrı

İlk maça dönüp bakarsak gördüğümüz şu sistem 4-1-4-1.

Bu durumda illa box to box şart mı? Sistem açısından bakarsak şart değil. Alırsın Topal'ı ya da o karakterde adamı öndeki 2 ortasaha iyice özgür kalır.

Ama Atiba o işi görebileceği için Oğuzhan ve Sosa'nın sakatlanma ihtimaline karşı çok iyi bir çift yönlü ortasaha gerek.

Çare Fer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Bagira bagira Milan'a imza atti adam. Yonetimin akli neredeymis haziran'da?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

abicim tek tek tarih mi çıkaralım illa herkes hangi sözün ne zaman söylendiğini biliyor :) benim dediğim şu ,bu adam oyuncu konusunda bizimle anlaşmış olmasına rağmen böyle bir pislik yaptı yani açık açık bu işi bozdu olay bu

Aynen lütfen tek tek tarih çıkart. Şenol hoca ve bursa başkanı geçen seneden beri sürtüşüyorlar.

Beşiktaş başkanı ve bursa başkanı bu işi bitiriyor transfer bitiyor, ama geçen seneden gelen kendi aralarındaki husumet sebebiyle oyuncuların aklını karıştırıyor gibi, ne hakaret olan ne aşağılama olan bir cümle ediyor.

Dediğim gibi ozanı alıp, imza töreninde işte ozan yanımda kendisine sorun ne olduğunu deseydi daha şık olmazmıydı ?   bende bunu soruyorum.

Sen Şenol hoca anlaşmıştı kulupler demesine rağmen yok öyle birşey diyorsun. Şenol hocaya inanmayalım oyle mi?

Çevrimdışı Ensar

adam takımda tutmak istiyor oyuncuyu ama bir şekilde ozan faktörü, ahmet bulut faktörüyle adamı alma aşamasına gelmişiz. bursa tarafı da hoşnut değil bundan bununla ilgili yalan yanlış da olsa konuşyorlar işte. olay bu. daha fazla çıkarım yapacak bir şey yok. dediğim gibi şenol hocanın kendisi anlaştıydık dedi.
tamam abiler , ben bu işi bursa bozdu şenol hoca bu iş bozulduğu için o açıklamayı yaptı diyorum , saygılar  :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

sat sat sat. yalnız cenk için 2,5 isteyelim
bakma hiç :D

Cenk için teklif.

17 iç saha maçının 9'unda stadı bize verecekler. Cenk'i alacaklar basit  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Faik GS 1 milyon euro vermez.
İlk başta 700 vermişlerdi başkan 2 istemiş herhalde 1'e çıkarmışlardır yalan olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı TALAT

İlk maça dönüp bakarsak gördüğümüz şu sistem 4-1-4-1.

Bu durumda illa box to box şart mı? Sistem açısından bakarsak şart değil. Alırsın Topal'ı ya da o karakterde adamı öndeki 2 ortasaha iyice özgür kalır.

Ama Atiba o işi görebileceği için Oğuzhan ve Sosa'nın sakatlanma ihtimaline karşı çok iyi bir çift yönlü ortasaha gerek.

Çare Fer.

atiba her ne kadar dün mükemmel oynasa da benim güvenim yok kendisine. hem artık iyice yaşlandı

Fer fellaini rode leiva

Bana hepsi uyar.

Ucuz olarak rosenborgdaki adamda olur.

Yeter ki birileri gelsin moduna girdim ben artık.

Çevrimdışı Çağrı

atiba her ne kadar dün mükemmel oynasa da benim güvenim yok kendisine. hem artık iyice yaşlandı

1 sene daha çıkarır bence sakatlanmıyor da. Necip 3 ay yedeklese Veli dönecek zaten.

O bölgeye adam almak biraz lüks olur bence önde Oğuzhan Sosa Quaresma oynayabiliyor 1 pozisyon boş hala.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

İlk başta 700 vermişlerdi başkan 2 istemiş herhalde 1'e çıkarmışlardır yalan olacağını sanmıyorum.

Murat Özen haber yapmıs bugün beles istemiş Gs Cenk'i.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Komidinin üstünden mi alacaklarmış üstünü?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Cenk için Gs'nin 1 m euro teklif ettiğine hiç inanmıyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Gs ye bedava vereceğime antreman kalecisi yaparım sözleşmesi bitene kadar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şimdi size soruyorum. Ozanın fenere gitmesi bize fayda sağladı mı? Hayır.
Bursaya zarar verdi mi? Hayır.

Ozanı alıp, imza töreninde Şenol hoca, basın mensuplarına dönüp, işte ozan burada kendisine sorun aklını karıştırmışmıyım karıştırmamışmıyım diye sorsa.

Hangisi bursa başkanına daha fazla zarar verirdi? Hangisi bizim açımızdan daha kaliteli olurdu. Ozan transferinden sonra yazmadım buradan yanlış anlaşılmalara sebep olmamak için ama duşununce ikinci söylediğim her açıdan daha mantıklı ve hoş duruyor.
Ben sana daha olası olan senaryoyu söyleyim . Recep Bölükbaşı ve Ertuğrul Sağlam ekranlara çıkıp ' Biz oyuncumuzun aklını karıştırmak isteyen takıma karşı bu transferde soğuğuz' derler , sonra arka planda Beşiktaştan fiyat artırmasını beklerler ama Beşiktaş 7 milyon euro teklifinde sabit kalır , bu arada Fener ve G.S. ile olan münasebetler kesilmez, transfer pazarlıkları sürer , Beşiktaş fiyat artırmada çapa olarak kullanılır , Recep Bölükbaşı kankası olan Aziz Y. ile fiyatta anlaşır . Beşiktaş hem çalım yemiş hem de iftira atılarak küçük düşürülmüş olur.
Şu Ozan transferinin temcit pilavı gibi sürekli öne gelmesi kabak tadı vermeye başladı . Transfer dönemi bitti , eksikler tamamlandı ,bu kaldı tartışacak. Şampiyonluğun ilk ve tek şartı Ozan Tufan'dı sanki. .

Çevrimdışı Semih

Şimdi 3 ay önce de jong bedava iken almayıp, bu saatte almak beşiktaşa ihanettir diyeceğim, olumsuz mu konuşmuş olacağım. Burada orada günlerce aylarca yazılan isim sonuçta.

Bagira bagira Milan'a imza atti adam. Yonetimin akli neredeymis haziran'da?

3 ay önce veli iyileşecekti, tolgay henüz sakatlanmamıştı. dün şenol hoca da söyledi, veli ve tolgay'ın sakatlıklarından önce orta saha transferi gündemimizde yoktu diye.

savunmuyorum, bence orta sahaya transfer o zaman da gerekliydi ama durum bu. mesajlarınıza cevap olmuştur umarım.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Samet Ç

O zaman doğrudur o habere yeni baktım şimdi. Onlar gitsin Ahmet Şahin'i alsın bedavaya.

Çevrimdışı Tolga

Birşey derdim de neyse. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı legendmaster

ozan olayında belki yanlış anlaşılma olabilir. ozan hocayı aramış, o da başkana iletmiş. başkan recep efendiye, "ozan da bize gelmek istiyor" demiştir büyük ihtimalle. recep de oyuncunun aklını karıştırmışlar düşüncesine kapılmış olabilir buradan hareketle