2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859094 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Sahada aynı anda Cenk, Gomez, Olcay ve Oğuzhanı oynatırsa hücumda çok iyi işler çıkarırız. Tek forvetle çıkarsak çok yalnız kalacağını düşünüyorum. O nedenle hem çift forvet hem de sürekli içeri giren Olcay vazgeçilmezimiz olmalı.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beyler benimle özel derdi olanları ozele davet ediyorum. Boyle ortaya laf atıyorsunuz, cevap verilince siliniyor.

Hiç hiç oyalanmayın buradan laf çakmayın, özelden yazın konuşalım.

Çevrimdışı GÖRKEM

bak güzel kardeşim şu anki kadromuz eksikleri olmakla birlikte sınıfta kalacak bir kadro değildir (benim kızdığım nokta bu). bugüne kadar 6 tranfser yapılmış hepsi ilk 11, bir ya da iki transfer daha yapılacak belli. yani kadro kaliten ligin en iyisi sayılabilir göreceli olarak.

sizin söylediğiniz olay kadro mühendisliği olabilir. kadro mühendisliği olarak yapılacak son transferlerden sonra hala eksik var ise ve bu da başarıya etki ediyorsa kadro mühendsiliği bakımdan sınıfta kaldık diyebilirsin.

Bana göre zaten mesele son söylediginde. Kadro Mühendisligi konusunda Sinifta kaliyorsan Kadro kalitesini istedigin yere getiremedin demektir.

Her sözü gramina kadar tartarsan polemik yaratirsin. Bakis acilari farkli olabilir. O yüzden karsindakini anlamaya calismak lazim öncelikle.

Çevrimdışı dlcs

Bak, sınıf belli bir düzeyi ifade eder. Bir takım o düzeyi yükseltirse sen doğal olarak altında kalırsın. Buna sınıfta kalmak denir.

Dilbilgisi tartışmak ne saçma.

fenerin kadrosu bizden daha iyi şu an ama kadro kalitesi olarak sınıfta kalmak üzereyiz derseler ben ona karşı çıkarım.

Çevrimdışı darthvader

Olumsuz mesajlarımı bulun çıkartın ortaya bekliyorum. 1 tane dahi mesaj silmiyorum. Haydi bakalım.

Herkesin hem fikir olduğu ama  benim ayrı duşunup olumsuz olarak attığım mesajları bulun.

Fener iyi deyince insanlara ezik misin fb limisin. Balazs iyi transfer bile dedirtmiyorsunuz. Çağrı mağrı yazıp çizince laf yok, forsunuz yetmiyor ona cevap vermeye, sıradan benim gibi birileri yazınca hurraa.

Ben okuduğunu anlayan, anlamadığı yoruma, yorum katmayan biriyim.  Gayette iyi anlıyorum ne yazdığınızı ne niyetle yazdığınızı. Beşiktaşlılık yarıştırmasın kimse, benim derdim bu. Beşiktaşı eleştiren de Beşiktaş lı, fenerin transferleri iyi diyen de Beşiktaşlı. Beşiktaşlı olmayanlar şutlanıyor zaten, sizin elinizde Beşiktaş ölçermetre cihazlarınızla dolaşmanıza gerek yok.

Daha fazla tartışmak istemiyorum, saygılar herkese.
Olumsuz yorumların yerine olumlu yorumlarını çıkarmaya çalışırsak işimiz daha da kolaylaşır  :lol: Forumda yeniyim 1 aydır takip ediyorum burayı okuduğum tüm iletilerin böyle.Kendin bilmiyormuş gibi birde çıkarın mesajlarımı silmiyorum demen de ayrı saçmalık.Hala mantıksız konuşuyorsun kimse kimsenin Beşiktaşlılığıyla ilgili birley yazdı mı?Kendi adıma konuşucak olursam öyle bir şey yazmadım ben.Konuyu nereden nereye taşıyorsun.Yapman gereken tek şey yazılanı düzgün okumak,o zaman böyle saçma argümanlarla konuşmazsın.

Çevrimdışı TALAT

Olumsuz mesajlarımı bulun çıkartın ortaya bekliyorum. 1 tane dahi mesaj silmiyorum. Haydi bakalım.

Herkesin hem fikir olduğu ama  benim ayrı duşunup olumsuz olarak attığım mesajları bulun.

Fener iyi deyince insanlara ezik misin fb limisin. Balazs iyi transfer bile dedirtmiyorsunuz. Çağrı mağrı yazıp çizince laf yok, forsunuz yetmiyor ona cevap vermeye, sıradan benim gibi birileri yazınca hurraa.

Ben okuduğunu anlayan, anlamadığı yoruma, yorum katmayan biriyim.  Gayette iyi anlıyorum ne yazdığınızı ne niyetle yazdığınızı. Beşiktaşlılık yarıştırmasın kimse, benim derdim bu. Beşiktaşı eleştiren de Beşiktaş lı, fenerin transferleri iyi diyen de Beşiktaşlı. Beşiktaşlı olmayanlar şutlanıyor zaten, sizin elinizde Beşiktaş ölçermetre cihazlarınızla dolaşmanıza gerek yok.

Daha fazla tartışmak istemiyorum, saygılar herkese.

arkadaşın fener iyi demesine ezik demedim. hatta arkadaşa da ezik demedim. söylemim ezik göstermekti. baştan beri de fenerin kadrosu bizden iyi diyorum. ordaki bir cümlesi için söyledim bunu da

balazs içinse yine baştan beri iyi transfer iyi oyuncudur diyorum. ama geçenler de çağrıyla da bir söylemi üzerine tartıştım.

kimseyle de beşiktaşlılık yarıştırma gibi bir derdim yok. sadece bazı terimlerin kullanılması beni rahatsız ediyor onlara katı biçimde karşı çıkıyorum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı dlcs

Fener'in rotasyonuna yaklaşamayız artık ama en azından sorunlu bölgelere hacimli oyuncular koymalıyız. Başka bir çıkarı yok bunun.

Şu yapılacak 2-3 transfer çok önemli ama bir mersin galibiyeti ile rehavet aldı herkesi.

Çevrimdışı TALAT

Bana göre zaten mesele son söylediginde. Kadro Mühendisligi konusunda Sinifta kaliyorsan Kadro kalitesini istedigin yere getiremedin demektir.

Her sözü gramina kadar tartarsan polemik yaratirsin. Bakis acilari farkli olabilir. O yüzden karsindakini anlamaya calismak lazim öncelikle.

şöyle örnek vereyim. muhteşem bir kadron var. her pozisyonda çok iyi iki oyuncu. ama kalecin çok vasat. kalecinin vasat olması kadro kalitesinin sınıfta kalmasını sağlamaz ama kadro mühendisliğinde hata vardır sınıfta kalırsın. ör: real madrid ilk aklıma gelen

yazılı bir ortamda yazılanlar önemlidir. duygularını söz gibi katamadığın için yazdıklarına göre tartabilirim. o yüzden de o söyleme karşı çıkıyorum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben milenyumdan itibaren alınabilecek 45-50 kupanın 7 sinin alındığını, bu şekilde giderse 30 sene sonra taraftarın iyide azalacağını, bu zamanda çocukları Beşiktaşlı yapmanın eskiye oranla zor olduğunu söyledim burada.

Bu size olumsuz bir mesaj olarak geliyorsa gelsin. Çünkü hakikaten olumsuz bir tablo. Yok son haftalara kadar yarışmışız da bilmem ne. Hatice-netice olayı.

Buradaki arkadaşları rahatsız eden şey buydu, ne diyeyim şimdi bundan rahatsız olmuyorsunuz da benim bunu soylememden rahatsız oluyorsanız ne diyeyim hakikaten bilmiyorum. Bu beni rahatsız ediyor ben bunu yazıyorum. Kadronun hala eksik olduğundan rahatsızım yazıyorum, ozan tufan konusunda amatorce bir yönetim sergilediğimizi düşünüyorum bunu yazıyorum.

Olumsuzluk mu evet. Bak hala orta saha arıyoruz. Gelecek de takıma adapte olacakta vs vs bir dünya işler.

Mersin maçının sevincini 1 sene yaşarsan 1 sene mutlu olursun. Ama geçen sene ki olumsuzlukları duşunup uyarırsam, tedbir almalıyız dersem olumsuz negatif biri olmuş olurum. Olayım bana hava hoş.

Çevrimdışı GÖRKEM

şöyle örnek vereyim. muhteşem bir kadron var. her pozisyonda çok iyi iki oyuncu. ama kalecin çok vasat. kalecinin vasat olması kadro kalitesinin sınıfta kalmasını sağlamaz ama kadro mühendisliğinde hata vardır sınıfta kalırsın. ör: real madrid ilk aklıma gelen

yazılı bir ortamda yazılanlar önemlidir. duygularını söz gibi katamadığın için yazdıklarına göre tartabilirim. o yüzden de o söyleme karşı çıkıyorum

Tamam da söyleyis sekli önemli. Yazili bir ortamda Yazarin tam olarak ne düsündügünü anlamak hic de kolay degil. O yüzden biraz daha hosgörülü karsilamak lazim. Tabi ki belli bir yere kadar.

Çevrimdışı TALAT

Tamam da söyleyis sekli önemli. Yazili bir ortamda Yazarin tam olarak ne düsündügünü anlamak hic de kolay degil. O yüzden biraz daha hosgörülü karsilamak lazim. Tabi ki belli bir yere kadar.

tamam. hoşgörülü karşılayıp arkadaşın anlatmak istediği ile yazdığının farklı olduğunu kabul edip konuyu kapatayım o zaman.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

uzun süreden sonra giriyim bi bakıyım foruma ne var ne yok diye dedim , aynı tas aynı terane , foruma girince tuhaf oluyorum , sanarsın real madrid forumu  :lol:
kulüpte milyonlarca euro varda transfer yapmıyorlar sanki ,
ilk karşılaştığım yorumda kadro kalitemiz vasat filan... eleştirenleri eleştirenler....
sen türkiye liginde yaklaşık 1 milyar tl borcu olan takımın taraftarısın + stad inş vesayire ,
ara sıra girerim foruma , bakarım aklı başında insanlar var takılırım o zaman , ama şuan işsizlikten başka birşey değil
iyi akşamlar

Çevrimdışı GÖRKEM

tamam. hoşgörülü karşılayıp arkadaşın anlatmak istediği ile yazdığının farklı olduğunu kabul edip konuyu kapatayım o zaman.

hayir yaniliyorsun iste. kendine göre dogrudur ama sana göre yanlistir. dogruya yanlisa herkes kendi karar verir.

bu bakis acisi veya fikir ayriligidir.

Çevrimdışı Ensar

ozan tufan konusunda hala amatörce davrandık felan diyenler var , ben mi anlamıyorum siz mi anlamıyorsunuz acaba , şenol hoca demedi mi başkan gitti anlaştı recep bölükbaşıyla ,süper kupa maçının ardından gelecekti öyle söylediler bize dedi , ama ertuğrul ne yaptı maçtan bi gün önce laf attı , recepte çıktı süper kupa maçı sonrası oyuncumuzun aklını karıştırıyor demedi mi dedi , yani bu adam o maçtan önce bize satmış olmasına rağmen çıkıp bunları söylüyorken ne yapacaktık bi ozan için bu lafları yiyecek miydik ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TALAT

hayir yaniliyorsun iste. kendine göre dogrudur ama sana göre yanlistir. dogruya yanlisa herkes kendi karar verir.

bu bakis acisi veya fikir ayriligidir.

bir şey de yanıldığım falan yok. ben hala kendi düşüncemde ısrar ediyorum. ama konu burda uzamasın diye kapatmaya karar verdim. anlatmak istediğimi de 5-6 kere yazarak anlattığımı sanıyorum.

he sen konu kapanmasın dersen sabaha kadar burda senle tartışırım

Çevrimdışı Çağrı

Epl de değiliz. Bu kadar ilk 11 oyuncusunu toplamak sorun çıkartır. O yüzden fb kendi kendine olumsuz duruma düşecek. Ziraat kupasında ve uefa da tatmin edemezsiniz bu adamları.

Ben öyle düşünmüyorum Kaan. İyi dengelersen iyiler 40 kötüler 20 maç oynar kimseyi yormadan gayet iyi iş çıkarırsın.

Sadece yedekleri biraz daha genç olmalıydı tek kusuru o.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

bir mucize olur da fener atromitosa elenirse o kadar oyuncuyu ne yapacak çok merak ediyorum kesin huzursuzluk çıkar takım içinde
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ziver

ozan tufan konusunda hala amatörce davrandık felan diyenler var , ben mi anlamıyorum siz mi anlamıyorsunuz acaba , şenol hoca demedi mi başkan gitti anlaştı recep bölükbaşıyla ,süper kupa maçının ardından gelecekti öyle söylediler bize dedi , ama ertuğrul ne yaptı maçtan bi gün önce laf attı , recepte çıktı süper kupa maçı sonrası oyuncumuzun aklını karıştırıyor demedi mi dedi , yani bu adam o maçtan önce bize satmış olmasına rağmen çıkıp bunları söylüyorken ne yapacaktık bi ozan için bu lafları yiyecek miydik ?
evet ertugrul'un isi bu, zaten o araya girmeden once iki baskan defelarca gorusmus, bizim baskan fiyat indirmeye calisiyordu. sonra olan oldu. adam gibi adam, hayat devam ediyorcu ertugrul saglam kovulmasinin acisini cikariyor.

Ben öyle düşünmüyorum Kaan. İyi dengelersen iyiler 40 kötüler 20 maç oynar kimseyi yormadan gayet iyi iş çıkarırsın.

Sadece yedekleri biraz daha genç olmalıydı tek kusuru o.
Çağrı bugün bile haber vardı Sow gitmek istiyor diye. Türkiye Ligi bu kadar 11 oyuncusu kaldırmaz bence

Çevrimdışı legendmaster

fb kadro derinliği bakımından türkiyede açık ara birinci takım gereken takviyeleri yapabilirsek bizim en iyi 11'imizle onların en iyi 11'i arasında o kadar fark olmayacaktır esas fark yedeklerden kaynaklanıyor

Çevrimdışı can1903

Son günlerde iyice tadımız kaçtı arkadaş.

Balazs Dzsudzsak bitti Fbnin kadro derinliği başladı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

orda malesef amatörce bir davranış oldu. şenol hoca iki gün sonra yerine 4 gün sonra cevap verseydi hem transferi yapmış olurduk hem de şenol hoca altta kalmamış olurdu. ama bunları tekrar tekrar konuşmanın yararı yok

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı bugün bile haber vardı Sow gitmek istiyor diye. Türkiye Ligi bu kadar 11 oyuncusu kaldırmaz bence

Sow'un gitmek istemesinin nedenini söyleyeyim :)

Değişik bir sözleşme yapıldı onunla 4 yıl önce.

1. yıl 3 milyon euro
2. yıl 2.5 milyon euro
3. yıl 2 milyon euro
4. yıl 1 milyon euro

gibi. Şuan yıllığı çok düşük ondan ya yenileyin ya ayrılacağım diyor Fener de baştan yüksek para almanın sebebi buydu vermeyiz diyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

bir mucize olur da fener atromitosa elenirse o kadar oyuncuyu ne yapacak çok merak ediyorum kesin huzursuzluk çıkar takım içinde

Paralarini aldikca sıkıntı cikarmazlar
Ayrica fenerin her zaman ilk hedefi lig olmustur. Aziz e sorun olmaz bu sene ilk hedefleri yildiz sayisini 4lemek baska bir sey degil.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Son günlerde iyice tadımız kaçtı arkadaş.

Balazs Dzsudzsak bitti Fbnin kadro derinliği başladı.

Bunlar tat kaçıracak şeyler değil. Sadece güzel şeyleri konuşmayacağız burada zira tek başımıza oynamıyoruz. Rakiplerimiz var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli