2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12852469 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

Hele Beck 2. yarı bir tane top çıkardı defanstan tek pasla iki kişi boştu sağ kanatta. Hemen ayağının dışıyla pası attı ve takımı hücuma çıkardı. Serdar olsa nolurdu bilemiyorum :D
Aynen yazarken gözümde o pas canlandı :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beck transferi süper isabetli olmuş. Dün sol bek oynarken sağ tarafa geldi , rakip cezaalanı sağ tarafında  Beck rakibe bir metre yakın ve neden müdahale etmiyor diye düşünürken rakibin çıkardığı şuta öyle güzel ayak koydu ki neden durduğunu o zaman anladım.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Atletico' ya gitmedi mi?

Anlaştı diyorlar.

Reddetmiş zaten. Olsun tercih doğru en azından.

Çevrimdışı Çağrı

Kravenitter'e teklif yapılmış.

Bravo, bu da bir gelişmedir.

Adam Atletico'ya gitmek üzere çok geç artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Valdes Barca'da oynarken hep düşünürdüm bu adam nasıl bu takımın kalecisi olur diye.

Gercekten vasat bi kaleci. Barcelona'da kalecilik yaptı diye laf etmeyecek değiliz ama ben gercekten beğenmiyorum bu adamı.

Gelmesin bu. Valdes.... bizimla değılsın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende ayıla bayıla valdes de valdes demiyorum ki kendim Madrid ciyim :D Fakat konsantrasyon lazımsa büyük takımlarda forma giymiş her maç 2-3 atak yiyen onlarda da o atakları çıkaran bi kaleci lazım. Gs 7-8 tane atak yiyor muslera en az 5-6 tanesinde başarılı. Konsantrasyonu daha iyi bi kaleci biliyorsanız önerin ben sadece profili kastettim. Şayet neuer de bu tip isme örnek.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Beck transferi süper isabetli olmuş. Dün sol bek oynarken sağ tarafa geldi , rakip cezaalanı sağ tarafında  Beck rakibe bir metre yakın ve neden müdahale etmiyor diye düşünürken rakibin çıkardığı şuta öyle güzel ayak koydu ki neden durduğunu o zaman anladım.

Ters kademeye girdi o pozisyonda.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Feri alırsak 4 4 2 çok rahat oynar bu takım bu gıcık olduğum başakşehir profilindeki takımları deler geçeriz rahat rahat yıllardır çok çektik başakşehirden

Anlaştı diyorlar.

Reddetmiş zaten. Olsun tercih doğru en azından.
Bir an önce çözmek lazım şu orta saha işini.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Olmayacak oyuncuları kovalarken çok vakit kaybediyoruz. M'bia, Belluschi, Dzsudzsak çok rahat alınabilirdi 1.5 ay önce. Arkamıza yaslanıp izlerdik maçları.

Bugün alacağımız oyuncunun alışması Ekim ortasını sonunu bulacak en iyi ihtimalle.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Doğru faik'in türkçesi bozuktu :D O yüzden herhalde hiç röportaj vermiyor garibim :evillol:

Türkiye'de twitterı bu kadar alay aracı olarak görmeseler, adam doğal haliyle ne yazıyorsa yazsın derdim ama iyi ki birine yazdırıyor. Çok abartılı dalga geçilliyor her şeyle.

Çevrimdışı brkntcnr

Orta saha en kolay adam alınacak bölge ya. Rodesi var leiva sı var fer i var. En azından isimler var ortada. Diyoruz ki bu mu olsun bu mu. Fakat stoperde djilobodji yat djilobodji kalk. Stoper ve kalede isim yok doğru düzgün. Hep aynı isimler üzerindeyiz. Ama orta sahada alternatif çok. Bu da elimizi güçlendirir oyuncuyla anlaşmaya çalışırken. Sen yoksan o var diyebiliriz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Savaş

Şaka maka haala ciddi bi duyum falan yok orta saha için. Kim gelecek çok merak ediyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Mehmet Topali alalim. Oynamiyor nasil olsa. satabilirler.

Çevrimdışı OrhanAker

Adam Atletico'ya gitmek üzere çok geç artık.

6 numaramı bu arkadaş. 70 maç üstünde oynamış 1 asisti var sadece.Tabi hiç izlemedim orası ayrı :)

Çevrimdışı LuceGel

Ben Şenol Güneşle alt yapıdan gelecek genç kartallarımızın gelişme ihtimallerini seviyorum :ok: u-13 u-15 u-17 lerde çok iyiymişiz.Uluslararası bir sürü kupa aldı çocuklar
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2015, 16:32:49 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada dün maçı izlerken daha da farkına vardım, Veli de büyük kayıp bizim için

Çevrimdışı Çağrı

Oğuzhan'a çok pompalama yapmış Ntvspor ekibi. Şımartmaya çalışıyorlar dikkatli olması gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Şu görsel saha parselizasyonumuzun henüz yetersiz olduğunun ve Mersin orta sahasının ne kadar yumuşak kaldığının kanıtı.

Zaten Oğuzhan'ın ısı haritası ve topla buluştuğu yerler hiç alışık olmadığımız türdendi.

Tosic ve Beck çizgi üzerinde ise 13 numara (Atiba) ile olmaz. Denge oyuncusu çok başka seviyede olmalı. Hocanın dediği gibi Ozzie'nin defansif yönünü geliştirmesi lazım. Yediğimiz golde de maç başlamadan önce uyardığım şeyi yapamadı. Reaksiyon gösteremedi.

https://twitter.com/HaberKartali/status/633250942511616000
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2015, 16:37:41 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan'a çok pompalama yapmış Ntvspor ekibi. Şımartmaya çalışıyorlar dikkatli olması gerek.
dün messi yaptı rıdvan eğer geliştirirse ozan filan yanında çok sönük kalır olağanüstü yetenekli ozi

Çevrimdışı Çağrı

4. hafta Gençlerbirliği deplasmanı ciddi ölçü olacaktır takım için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Senol hoca ipleri salmaz.

Çevrimdışı Hunter1987

Şu ana kadar ne dediği çıkmış sorsaydınız :)

aynen. o adam dediyse demektir ki lucas gelmeyecek...
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı atalay

Otamendi zu City.

Kompany - Otamendi; harika tandem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıdavan Dilmen baktı eleştirecej bir şey bulamadı Tolga nın elle aldığı pozisyonu eleştirdi başka eleştirecek bir şey bulamayınca ben nasıl bu takıma zarar veririm dedi ve çareyi Oğuzhan ı överek şımartmaya çalıştı. Bizde bunu görmedik zaten

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★