2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851121 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Bence hızlı bir stopere ihtiyacımız var rhodolfo'nun yanına.
Bir kaleci bir de ön libero.
Boyko-Rode-stoper içinde brezilyadan birini bulalım yine. :D

Çevrimdışı can1903

Kardeşim o zaman böyle şeyler yazıp kendin inanmadığın şeyler konusunda milleti ümitlendirme :)
Walter Zenga girdi işin içine TAP TAMAM DEDİ  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı pascal26

Tek korkuk ligin kalitesinin çok düşmesi.

Fener kolay kazanmamalı çünkü biz içeride dışarıda aynı oynuyoruz onlar içeride çok iyi dışarıda çok kötüler.

Dışarıda kolay puan almamalı Fener biz koşarak bir şekilde alırız. Baraj 80'e çıkmamalı.

Katılıyorum. Sivas, Eses, Bursa, Kayseri deplasmanlarında bizden çok daha fazla zorlanırlar.

Çevrimdışı Çağrı

Dzsudzsak'ı Bursa üzerinden konuşmayı bırakın artık arkadaşlar.

İmzaladı yeri bundan sonra Spor Toto Süper Lig başlığı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Bize en uygun kaleci adayı Valdes tir bence. Valdese de bi maçta 2-3 pozisyon geliyordu ki gayet te iyi performans gösteriyordu. Son sene manu da hiç forma giymemesine rağmen bu ligde iş yapar ayrıca kaleci profilimiz de bu olmalı.  Tabi aynı özelliklere sahip başka bir isimde olabilir. Fakat konsantrasyonu çok iyi bi isim olmalı.

Ön libero da fiziken güçlü ciğersiz ileriye sürpriz çıkışlar yapabilen bir isim lazım. Bu profil içinde en uygun adam Lucas Leiva dır.

Stoper için isim öneremem fakat profil olarak ayağı iyi, hızlı, aklıyla savunma yapacak birisi lazım. Sertlik işini rhodolfo görür zaten. Pepe yanına ramos gibi bizde ramos umuzu bulmalıyız.

Şu 3 transfer in olması şart. Bu 3 transferin "düzenli" başarıyı getirme olasılığı çok ama çok fazla.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Bize en uygun kaleci adayı Valdes tir bence.

Şunu yazmasaydın kalanını gerçekten okurdum ama olay şurada bitti dillendirmeyin bu adamı nolur bakın çok küfrederiz sonra :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Ayrıca Cenk le oynarken ve rahat pas yapabildigimiz için pek orta yapmaya felan gerek duymadık dün ama  daha zorlu defanslara ve gomez le oynarken ihtiyacımız olacak
Dün köşe vuruşları berbattı
Bana göre en kaliteli orta da rhodolfo dan geldi :) ikinci yarı oldu görmüşsünüzdür

Çevrimdışı brkntcnr

Adamın türkçesi o kadar düzgün değildi arada bir hata yapması gerekiyor. Belki birkaçı hariç topçularımızın tweetleri genel olarak tek bir elden çıkıyormuş gibi düzgün ve benzer üslüpta yazılmış. Samimiyetsiz geliyor :)
Valla evrenmanchester alfabesiyle yazacaklarına başkasına yazdırsınlar daha iyi :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Şunu yazmasaydın kalanını gerçekten okurdum ama olay şurada bitti dillendirmeyin bu adamı nolur bakın çok küfrederiz sonra :D
Abi form durumunu bilmiyorum ama konsantrasyon diyorsan bu adamı alacaksın. Maçta 2-3 defa atak yiyen takımlar belli zaten. O seviyede olmayan kalecilerin konsantrasyonu da o kadar yok. Valdes i bende çok beğenmiyorum ben Boyko yu isterim ama uygun profil olarak valdes ten başkası gelmiyor aklıma.

Çevrimdışı optimus

Topic: 2016/17 transfer sezonu
Entry no 1: Töre out, Andriy Yarmolenko in!!
:)

Ozan tufan 2 saat önceki imza töreninde
Tercihimi Zaten Fenerden yana kullanacaktım Başkanımada Fenerbahçeye gitmek istediğimi söyledim felan diyor
Sağlam Yalan söylüyor Böyle adamlar bize lazım değil bize Realist adamlar lazım
Bjk ye gelmek istiyorum diye her yerde söylenip Fb ye gittikten sonra benim tercihim zaten fb idi diyen adamlar lazım değil bize.
Çok takılmamak lazım böyle şeylere. Adam orada kalkıp ben Beşiktaş'ı istiyordum ama olmadı diyemez. O yüzden normal karşılamak lazım ;) Zaten emin ol bir tane aklını normla seviyede kullanabilen insan bu açıklamaya inanmaz ;)

Çevrimdışı Anıl

Ayrıca Cenk le oynarken ve rahat pas yapabildigimiz için pek orta yapmaya felan gerek duymadık dün ama  daha zorlu defanslara ve gomez le oynarken ihtiyacımız olacak
Dün köşe vuruşları berbattı
Bana göre en kaliteli orta da rhodolfo dan geldi :) ikinci yarı oldu görmüşsünüzdür
Gördüm hatta dedim ki, bu Rhodolfo yanlışlıkla stoper olmuş heralde bu kadar iyi top tekniğinin başka açıklaması olamaz :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TALAT

Topic: 2016/17 transfer sezonu
Entry no 1: Töre out, Andriy Yarmolenko in!!
:)

hocam dur allasen. şu transfer dönemini hayırlısıyla bir kapatalım seneye bakarız :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Dün maç sırasında da yazdım.

Necip - Quaresma değişikliği doğruydu. Fakat bunu bizim kulüpteki Grassroots lisanslı çaylak hocada görür. Lakin Bilic görmezdi; zira maça zaten Necip - Atiba ile başlardı.

Sanmayın ki oyuna müdahale yeteneği bu. Bu bir antrenör tavrıdır. Aynı Bilic, yeri geldi Oğuzhan'ı stoperlerin önünde oynattı; yeri geldi Olcay'ı sağ bek...

Mesela Gomez - Cenk yanlıştı. Orta sahayı rakibe verdi. Fakat Gomez'i görmek adına mecbur denedi. Bu da orta saha rotasyonun ne halde olduğunu gösteriyor. Oğuzhan çıkarken girebilecek bir orta saha oyuncusu yok kenarda yada Necip - Atiba merkez ikilisi yetmiyor.

Elde doğru bir tavır, oyuna uyum sağlayacak bir grup var belki fakat rotasyon dar hatta bazı oyun pozisyonlarının oyuncusu yok.

Şu 13-14 günde ne yapacaklar bakalım. Yapacakları tercihler ve hamleler bu sezonun bizim adımıza kaderini belirler.

Çevrimdışı pascal26

Katılmıyorum.

22 iyi oyuncu olması demek 3 kulvarda 60 maçta her oyuncunun 30 maç oynaması demek.

İyi olan 40 olmayan 20 maç oynar ki bu çok idealdir. Bu bakımdan da arada dağlar kadar fark var şuan.

Tek tek yazıp can sıkmayacağım lakin ilk 11'lerde büyük fark yok. Biz 75 isek onlar 80. Ama kadro derinliğinde biz 70 isek onlar 85 mesele bu.

Bakalım artık zaman gösterecek. Bizdeki sıkıntı aynı mevkideki 2 oyuncunun aynı anda ve auzun süreli sakatlanması. Bu konu da rakipsiziz.  :D

Ayrıca ben G.Gönül, Caner ve Mehmet Topal'ın en iyi sezonlarını geride bıraktıklarını  düşüşe geçeceklerini düşünüyorum. Bizde tam tersi malum yazmaya gerek yok. Yani notlamayı geçen sene üzerinden yapmak hata olur. Aynı kadroları, aynı isimleri bu sezon sonu tartıya çıkardığında çok farklı tartacaksın bence.. Sezon içi bol bol bahsetme fırsatımız olacak..

Çevrimdışı FARUK

Gördüm hatta dedim ki, bu Rhodolfo yanlışlıkla stoper olmuş heralde bu kadar iyi top tekniğinin başka açıklaması olamaz :D
İleriye dönük yerden çok güzel paslar attı dün net şekilde istediği yere atıyor
Beck te top ayağına gelmeden atacağı yeri planlıyor bence büyük artı bu sıkışmıyor top

Çevrimiçi Savaş

Bize en uygun kaleci adayı Valdes tir bence. Valdese de bi maçta 2-3 pozisyon geliyordu ki gayet te iyi performans gösteriyordu. Son sene manu da hiç forma giymemesine rağmen bu ligde iş yapar ayrıca kaleci profilimiz de bu olmalı.  Tabi aynı özelliklere sahip başka bir isimde olabilir. Fakat konsantrasyonu çok iyi bi isim olmalı.

Ön libero da fiziken güçlü ciğersiz ileriye sürpriz çıkışlar yapabilen bir isim lazım. Bu profil içinde en uygun adam Lucas Leiva dır.

Stoper için isim öneremem fakat profil olarak ayağı iyi, hızlı, aklıyla savunma yapacak birisi lazım. Sertlik işini rhodolfo görür zaten. Pepe yanına ramos gibi bizde ramos umuzu bulmalıyız.

Şu 3 transfer in olması şart. Bu 3 transferin "düzenli" başarıyı getirme olasılığı çok ama çok fazla.

Valdes Barca'da oynarken hep düşünürdüm bu adam nasıl bu takımın kalecisi olur diye.

Gercekten vasat bi kaleci. Barcelona'da kalecilik yaptı diye laf etmeyecek değiliz ama ben gercekten beğenmiyorum bu adamı.

Gelmesin bu. Valdes.... bizimla değılsın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Oğuzhanı dün gece izleyen geliyor :D
Sinan Hocam 100 gol atar dedi Beşiktaş .)

Çevrimdışı Hasan Akten

Adamın türkçesi o kadar düzgün değildi arada bir hata yapması gerekiyor. Belki birkaçı hariç topçularımızın tweetleri genel olarak tek bir elden çıkıyormuş gibi düzgün ve benzer üslüpta yazılmış. Samimiyetsiz geliyor :)

Doğru faik'in türkçesi bozuktu :D O yüzden herhalde hiç röportaj vermiyor garibim :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Beck te top ayağına gelmeden atacağı yeri planlıyor bence büyük artı bu sıkışmıyor top
Tekrar okuyunca  soylediklerim aslında normal seviyedeki bir futbolcu da olması gereken özellikler ama yıllardır bunları bile yapamayan oyuncular ilk 11 e girdi ve başka seçenek yoktu
Yönetim ilk dönemlerindeki oyuncu seçimlerinde sendelese de kadro dönüşümü güzel ilerliyor bir anda olmadi tabi

Çevrimdışı atalay

Kravenitter'e teklif yapılmış.

Bravo, bu da bir gelişmedir.

Çevrimdışı Anıl

Hele Beck 2. yarı bir tane top çıkardı defanstan tek pasla iki kişi boştu sağ kanatta. Hemen ayağının dışıyla pası attı ve takımı hücuma çıkardı. Serdar olsa nolurdu bilemiyorum :D

Kravenitter'e teklif yapılmış.

Bravo, bu da bir gelişmedir.
Atletico' ya gitmedi mi?