2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872599 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kartı netten alıp şu yoluda izleyebilirsin.

Maç Öncesi Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatı:
Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Trabzonspor karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabileceklerdir.

Maç Günü Bilet Yükleme ve Tek Maçlık Giriş Kartı Dağıtımı:
Maç günü saat 11.00 itibariyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yükleme ve tek maçlık giriş kartı dağıtımları başlayacaktır.

@brkntcnr
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 20:35:19 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beyler özür dilerim konu dışı yapıyorum ama yarın Bjk plaza ya gidip passolig alıcam hangi belgeleri götürmem gerek?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nüfus kağıdı + 25 TL  :)

Tek seferlik kart internetten başvurup kartını bekleyenler için yoksa BJK plazaya gidersen kart 5 dk da elinde
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 20:34:15 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Doğukan E.

Sosa Mersine giden kadroda yok.

Çevrimdışı FARUK

Sosa pedro cenkgonen ve pektemek kadroda yok
Sosa sakat diyelim pedro da sayı fazla hadi ama
Pektemek cenk olmaması haberleri doğruluyor sanki

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Yarın böyle çıkarız.

Tolga

Beck   Rhodolfo   Ersan Tosic

Oğuz       Atiba

Töre          Sosa        Qua.

Gomez

Tosic sakat, sosa da goturulmemis mersine

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimiçi Samet Ç

Çıkacak olan on bir.

Tolga-Beck-Rhodolfo-Ersan-İsmail-Necip-Atiba-Töre-Quaresma-Ozi-Gomez.

Bu kadroyla maç falan kazanılmaz. Orta saha, kale ve sol taraf Allah'a emanet zaten.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu sezon sosayla zor biter ya hayirlisi Allah'tan..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Türkay

Sosa tam olarak iyileşmemiş olabilir,
Cenk ile Pektemek de ayrılıyor desek (İnşallah  :halay: )
Ömer Motta Franco niye götürülmedi acaba?

Motta'ya ceza olabilir belki. Ömer ile Franco da yolcu mu acaba?  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atlantisyolcusu

yanlış kaleciyi gönderiyoruz. cenk  refklesleri çok iyi olan bir kaleci.

rüştü arkasında çürüdü ve sonrada tolga ardında çürüdü.

süreklilik kazandırıldığı ve özgüven kazandığı zaman beşiktaşın kalesini rahatlıkla koruyabilecek kalibrede bir kalecidir.

ben kendisine güveniyorum. sadece kendine güvenmesi ve sürekli 11 de olması gerekiyordu ve bu hocanın işiydi. şenol hoca varken gtmesine karşıyım

Cenk'in en büyük sorunu zaten gereksiz aşırı özgüveni. O kadar kendine güveni var ki takıma zarar verecek seviye de.
Cenk Beşiktaş seviyesinde 1. Takım kalecisi olamaz.
Günay en azından yaşı genç, altyapı eğitimini almanya da almış bi oyuncu.
Cenk mi günay mi deseler gunayi secerim net.

Çevrimdışı can1903

Franco da mı yolcu acep..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Esas sorun da bu iste. Ligimizi gözümüzde çok büyütüyoruz dev aynasında görüyoruz. Ama işin asli öyle değil ışte.
Bu ligde matematik çok basit aslında dün eskişehir kadrosunu oyununu izledik ıngiltere alt liglerinde bile tutunamayacak bir takım bir oyun vardı.
Trabzonun elendiği takım bursa nin geçen yıl elendiği takım vs vs.

Ligimiz kaliteli değil. Kendimizi kandirmaya gerek yok anadolu takımları çok güçlü falan diye

Aynen oyle. Bunu surekli anlatmaya calisiyorum. Iste ulke puanlari burada:

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/

Bu matematik, tarafi, politikasi yok. Ligimiz objektif olarak Yunanistan'la Isvicre arasinda bir seviyede. Bunu ust seviyelere cekmek istiyorsak bu Anadolu kazmalarina 8-10 milyon euro vererek olacak is degil. Zira bu adamlarda ne alt yapi ne futbol kulturu var. Oyuncu ihtiyacini karsilayabilecek dort kaynak var: yabancilar, Avrupali Turkler, altyapi ve Anadolu pazari. Bu dort tercih icinde Anadolu son tercihimiz olmali, resmen cope para atmakla denk. Anadolu kuluplerine giden paralar duzgun harcansa, adam gibi yatirim yapip seviye yukseltseler yine neyse en azindan ulke futbolu gelisiyor deriz. Parayi ne yaptiklari da belirsiz. Bakin kadromuzda begenmedigimiz on adam varsa dokuzu Anadolu'dan gelenler.Bu bir gercek. Turkiye'de yonetici sinifi maalesef cok buyuk oranda yetersiz₁, is bilmez adamlardan kurulu. Bu beceriksizlerin eline milyon eurolari versen de bir sey yapamadiklari ortada. Besiktas olarak gidip Anadolu'dan abuk sabuk adamlara milyonlarca euro verene kadar Avrupa capinda bir altyapi sistemi olusturabilirdik, olusturmaliyiz. Ayrica Porto gibi scouting sistemi kurmali, ucuza alip yuksek fiyata satabilmeliyiz. Turkiye liginde takimlar o kadar beceriksizce yonetiliyor ki biraz daha iyi yonetilen bir takimin lige yillarca a,bargo koymamasi icin hic bir sebep yok.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çıkacak olan on bir.

Bu kadroyla maç falan kazanılmaz. Orta saha, kale ve sol taraf Allah'a emanet zaten.

Duyan da sanır ki Uefa da final oynuyoruz. Sıkma canını karşındaki takım Mersin ve başlarında Rıza Hoca yok ayrıca tek transfer yapamadılar ve de ayrıca Şenol hoca Mersin'i iyi tanıyordur  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya bu kadroyla mersini yenemeyeceksek oynamayalim daha iyi

Çevrimdışı TALAT

Çıkacak olan on bir.

karşımızda da real madrid var anasını satayım. amma küçük gördünüz koca takımı. tamam bu kadro büyük maçlarda zorlanır ama bir anadolu kulübüyle de ezmeyin takımı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Sedat.Y

Hissiyatım söylüyor.Yarınki maç
Mersin   1-3 Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Motta niye yok kadroda anlamadım :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Renkliler medyayi bir de soyle kullaniyor. Her sezon sonu bunlarin takimdan birilerini yok m.united ister, yok a.madrid ister... Ama transfer sezonunun sonunda bakarsin kimsenin bir yere gittigi yok. Bu haberler hem taraftara hem de futbolcuya buyuk ozguven kazandiriyor. Bize gelince hem kendimiz hem medya kendi oyuncumuzu gomuyoruz da gomuyoruz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kadir G.

İsmail neden sol bek oynasın? Gerekirse beck sola atılır serdar sağda devam eder.

İkincisi kim oynarsa oynasın anadolu takımlarından kat kat güçlü bir kadro nasıl maç kazanamayacak?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir soru ... Rhodolfo - Sivok olabilirmiydi ? Az çok fikrim var ama bir de sizden dinleyeyim istedim. Şimdiden tşk.
Tek Büyük Beşiktaş

EssiLor

• Ziyaretçi

Cen ve Pektemek gidecek heralde

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hissiyatım söylüyor.Yarınki maç
Mersin   1-3 Beşiktaş
İlla gol yedireceksin takıma  :akuma:
Benim tahminim 0 - 3  Oda hava sıcak ve nemli o yüzden  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Bir soru ... Rhodolfo - Sivok olabilirmiydi ? Az çok fikrim var ama bir de sizden dinleyeyim istedim. Şimdiden tşk.

Olmazdı ağabey. Sivok arkasına çok top kaçıran ve kaçırdıklarını hızlı olmadığı için çoğu zaman telafi edemeyen bir stoperdi. Rhodolfo'ya da keza hızlı diyemediğimizden rakipler çok fazla defans arkasına sarkardı.

+Şenol Hocanın önde oynayan savunmasında bu yazdıklarım ikiyle üçle çarpılır tabelaya bizim adımıza eksi olarak yazardı.