Konu dışı
LÜTFEN OKUYUNUZ
Forum yöneticilerimizden bi ricam olacak. Yaralanan emekçi kardeşimiz ile alakalı. Necmi abi, yönetimle irtibatı olanlar iletebilirmi acaba.
Bu kardeşimiz yaralanıyor, cok sukur hayati bi tehlikesi de yok. Ama durum su. Kalcada kırık var ameliyat için gunlerdır beklıyor. Sonrasında Şişli Etfal rezaletine bakın ki ameliyathaneye alıp geri cıkartıyorlar. Sebebi de protez yokmuş. Madem yok ne ameliyathaneye sokuyosun dimi. Sürekli kan istiyorlarmış, su ana kadar 40 unıte kan verıldı ama hala amelıyat yok ve hala da istiyorlar denildi. Sorun değil 4000 unıte de verilir de. Hasta yakınları usanmış durumda. Klup bazında da yapılan şuymuş: sadece doktorlardan bilgi alıyorlarmıs durumu ile alakalı.
Futbolcular hapşırdıgında Acıbademe alınıyor. Eyw kıymetlilerimiz itirazımız yok ama bu kardeşimiz neden Etfal' de süründürülüyor anlamadım gitti. Yakıştıramıyorum klübümüze. Ak kardeşimizi en baba hastaneye, ayağa kalkana kadar da ilgilen, bize yakısan budur.
Ayrıca forumumuz ile de gurur duyuyorum, ne zaman ihtiyacları olsa yardımcı olundu kan ile alakalı. Biz taraftar olarak elimizden geleni yapıyoruz da yöneticiler işi boşlamış durumda.
Forum yöneticilerimizden ricam bu mesele iletilebilirmi acaba klüp yönetimine.
Saygılarımla