2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868245 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Arijan Ademi diyolla.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Kalinic'in bonservisi 5,5 milyon euro; 4 yıllık sözleşme, yıllık 1 milyon €

Fio, çok iyi transfer yaptı.

Çevrimdışı Fatih_

Ciddimisin netmi nefes alamaz olduk kac gundur

Çevrimdışı canU

Cenki bilemem de eğer mustafa ayrılmak istiyorum dediyse muhtemelen bedavaya tgitmenin planını yaptığı için bekledi bu kadar

Çevrimdışı Kemal

Daha once yazsaydin burdan da hurma gidip alaydi, bari ligtv de izlerdik

Çevrimdışı atalay

1-2 ay önce yazdım fakat Hurma'nın gözünden kaçmış.

Çevrimdışı Çağrı

Ben yazdım 2-3 kez herkes burun kıvırdı ondan almadı herhalde :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Josef - Topal - Ozan - Meireles - Alper - Diego.  Orta saha budur. Biz bu kaliteye yaklaşmadan şampiyonluktan söz edemeyiz malesef.

Çevrimdışı Çağrı

Josef - Topal - Ozan - Meireles - Alper - Diego.  Orta saha budur. Biz bu kaliteye yaklaşmadan şampiyonluktan söz edemeyiz malesef.

Sosa Oğuzhan Alper Deigo'dan iyi. Ama ön liberolarımız felç tabi ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı anilsevim

Konu dışı
LÜTFEN OKUYUNUZ
Forum yöneticilerimizden bi ricam olacak. Yaralanan emekçi kardeşimiz ile alakalı. Necmi abi, yönetimle irtibatı olanlar iletebilirmi acaba.
Bu kardeşimiz yaralanıyor, cok sukur hayati bi tehlikesi de yok. Ama durum su. Kalcada kırık var ameliyat için gunlerdır beklıyor. Sonrasında Şişli Etfal rezaletine bakın ki ameliyathaneye alıp geri cıkartıyorlar. Sebebi de protez yokmuş. Madem yok ne ameliyathaneye sokuyosun dimi. Sürekli kan istiyorlarmış, su ana kadar 40 unıte kan verıldı ama hala amelıyat yok ve hala da istiyorlar denildi. Sorun değil 4000 unıte de verilir de. Hasta yakınları usanmış durumda. Klup bazında da yapılan şuymuş: sadece doktorlardan bilgi alıyorlarmıs durumu ile alakalı.
Futbolcular hapşırdıgında Acıbademe alınıyor. Eyw kıymetlilerimiz itirazımız yok ama bu kardeşimiz neden Etfal' de süründürülüyor anlamadım gitti. Yakıştıramıyorum klübümüze. Ak kardeşimizi en baba hastaneye, ayağa kalkana kadar da ilgilen, bize yakısan budur.
Ayrıca forumumuz ile de gurur duyuyorum, ne zaman ihtiyacları olsa yardımcı olundu kan ile alakalı. Biz taraftar olarak elimizden geleni yapıyoruz da yöneticiler işi boşlamış durumda.
Forum yöneticilerimizden ricam bu mesele iletilebilirmi acaba klüp yönetimine.
Saygılarımla
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu fotoğrafın altına "Krasicle konuşma!!1!" benzeri saçmalıklar yazıp küfürler savuran embesiller var düşünebiliyor musunuz? :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Dzsudzsak + Vainqueur'a 5 milyon euro istiyormuş Dinamo.

Dzsudzsak'ı alamamamızın sebebini 6 milyon euro bonservis olarak açıklayanlar vardı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Sosa Oğuzhan Alper Deigo'dan iyi. Ama ön liberolarımız felç tabi ki.
Sosa eyvallah ama Oguzhan'ın Alper'den iyi oldugunu düşünmüyorum. Alper bizde 1 sene oynasa cok iyi yerlere gelir

Çevrimdışı eski inönü

Ah ulan tolgay
sezon daha başlamadan kırılma anı oldu resmen :(

Çevrimdışı Paolo Maldini

Şu fotoğrafın altına "Krasicle konuşma!!1!" benzeri saçmalıklar yazıp küfürler savuran embesiller var düşünebiliyor musunuz? :)

Krasici belirtmesen farkına varmıyacaktım adamın tipini filan unuttum.Bu herif ne zamandan beri türkiyedeydi:)

Çevrimdışı GÖRKEM

Dzsudzsak'ı alamamamızın sebebini 6 milyon euro bonservis olarak açıklayanlar vardı.

simdi bunun aciklamasi ne olabilir? fikri olan varsa yazsin lütfen.

Çevrimdışı talha

Ya olur mu çağrı inter istemiş satmamışlar hertha 11m bonservis önermiş satmamışlar bize mi satacaklar lütfen ya arkadaşlardan daha iyi mi biliyorsun :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

Pektemekten imzalı forma geliyor  :D

Köybaşı'nı da isterim :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

nuri şahin diyorlar arkadaşlar ben sahsen begenmiyorum ama Beşiktaş ta yapabilirmi bilmiyorum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

nuri şahin diyorlar arkadaşlar ben sahsen begenmiyorum ama Beşiktaş ta yapabilirmi bilmiyorum.
Bence nuri sahin degil ama menajeri her kimse cok buyuk bi yetenek.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı GÖRKEM

Nuri alabilecegimiz en iyi Orta Saha Oyuncularindan bir tanesi. hemen gelsin derim ama hic sanmiyorum alabileceklerini.

Çevrimdışı atalay

Dzsudzsak için yüksek fiyat istiyorlar diyenler kimlerdi?

Çevrimdışı talha

Dzsudzsak için yüksek fiyat istiyorlar diyenler kimdi?
İfşa etmeyelim boşver :D

Bu arada burayı anlarım ama o muhabir geçinenler ne diye öyle yazdı asıl onların

Her zaman dedim bizimkiler iki gram üstüne düşmedi adamın

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Q7 yi seven biri olarak Dzsudzsak mi o mu deseler Dzsudzsak derdim. Fikret orman Q7 yi alarak populizm yaptı bunu artık herkes görmüştür. Seba' dan sonra ki tüm başkanlar gibi kendisi de ilk kendi menfaatini (koltuğunu) düşünüp bu hamleyi yaptı. O yüzden bana artık Beşiktaşın menfaatlerini dusunuyoruz lafi boş geliyor.