2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12864406 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Hic olmazsa Constant'i alalim diyecem ama ona da gec kaldik artik. Sezon baslamadan 2 Milyona satiyorlardi. simdi yeniden Takima girmis ve kampin yildizi olmus.

Çevrimdışı kralkartal

Tr kupasinda ilk turda elenme varmi yoksa direk gruplardanmi basliyoruz??

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hayır, Ozan alınamayacak oyuncu değil. Fakat De Jong'u kiralayamazsın bile. 2,5 - 3 milyon maaş ister. De Jong'a bu para verilmez. Fellani'nin ne işi var burada; Rode: Leverkusen, Schalke yada Wolfsburg'a gider. İmbula ismi de geçiyor bir şey demiyorum artık.
Iste ben de onu diyorum. Ozan veya inler gayet rahat gelebilirdi ve bitti gozuyle bakarken olmayiverdi. Haliyle bizde kafalar pert, hayallerle mutlu oluyoruz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TURKahvesi

Şu ismi geçen oyunculara nasıl inanıyorsunuz; hayret doğrusu!
bir o var bir de @atalay Fellaini'nin oyun yapısını.görüşünü,tarzını beğenmeyenlerdenim
bilmem katılırmısın görüşüme
ayrıca hani olur da en kötü ihtimalle kiralik olarak aldık diyelim kimse k.bakmasın çok pis söverim o derece beğenmiyorum bu oyuncuyu
bundan daha böyle nitelikli oyuncular mevcut ama genç ama yaşlı
misal sana dün bir oyuncu tavsiyesi vermiştim
Ozan'a biçtiğin fiyatı çat diye alırsın önerdiğim oyuncuyu neden olmasın değilmi
ayrıca oyuncu box to box denilen yerde
abartmış olmayayım sanki oyun tarzı Pogba'ya benziyor sence ?

Çevrimdışı brkntcnr

Hayır, Ozan alınamayacak oyuncu değil. Fakat De Jong'u kiralayamazsın bile. 2,5 - 3 milyon maaş ister. De Jong'a bu para verilmez. Fellani'nin ne işi var burada; Rode: Leverkusen, Schalke yada Wolfsburg'a gider. İmbula ismi de geçiyor bir şey demiyorum artık.
Abi rode yi Bayern başka bi alman takımına vermek ister mi sence ?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Abi rode yi Bayern başka bi alman takımına vermek ister mi sence ?

Bayern'in şu anda rakibi yok. Rode'yi vererek kendine rakip yaratmış olmaz.

Çevrimdışı brkntcnr

Bayern'in şu anda rakibi yok. Rode'yi vererek kendine rakip yaratmış olmaz.
Tabiki de orası öyle ama 5-6. alternatife düşmüş de olsa değerli oyuncu. Bırak bari umutlarımızı öldürme abi :)

Çevrimdışı Savaş

18'e giremeyen Rode'yi Bayern Almanya da bir takıma vermek istemezse opsiyonlu kiralamak hayal değil.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Şuan resmen sessizliğin dibini yaşıyoruz. Ne bi duyum ne de başka birşey var. Kimlerle görüşüldüğünü bile bilmiyoruz. Sonumuz hayrola bakalım

Çevrimdışı atalay

bir o var bir de @atalay Fellaini'nin oyun yapısını.görüşünü,tarzını beğenmeyenlerdenim
ayrıca hani olur da en kötü ihtimalle kiralik olarak aldık diyelim kimse k.bakmasın çok pis söverim o derece beğenmiyorum bu oyuncuyu
Ozan'a biçtiğin fiyatı çat diye alırsın önerdiğim oyuncuyu neden olmasın değilmi

Bahsettiğin oyuncu yüksek potansiyelli, epey yazdım zaten.

Fellaini'nin fiziksel avantajları var. Ada için yetersiz olabilir fakat bu lig için fark yaratır. Mesela oyunun bir bölümünde sırf onun üzerinden yüksek top oynayabilirsiniz. Şunu diyorsan: "Abartıldığı kadar yok" doğru lakin oyuncu bu lig için fazla iyi.

Senin dediğin oyuncu Fellaini'den daha büyük potansiyel fakat henüz bu seviyede tecrübesi yok.

Evet, Pogba'ya benziyor.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 15:39:34 atalay ]

Çevrimdışı Jukebox

18'e giremeyen Rode'yi Bayern Almanya da bir takıma vermek istemezse opsiyonlu kiralamak hayal değil.

bencede. ama opsiyon 7-8'den aşağı olmaz gibi.

Çevrimdışı Savaş

bencede. ama opsiyon 7-8'den aşağı olmaz gibi.
2 milyon kiralama bedeli olarak verilip 5 - 6 milyon opsiyon koyulabilir. Bu adı çıkan Kerem Demirbay nasıl bi futbolcu acaba? Tolgay etkisi yapar mı? Hamburg altyapısı varmış bunda da.

Çevrimdışı Jukebox

Abi orta sahamızda necip var fellaini beğenmiyorsun.  :lol: :lol:

Çevrimdışı atalay

Tabiki de orası öyle ama 5-6. alternatife düşmüş de olsa değerli oyuncu. Bırak bari umutlarımızı öldürme abi :)

Umutlarınızı sizden kimse söküp olamaz.  :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Evet, necip umudumuzdu kimse sokup alamiyor, hatta biz de sokup atamiyoruz. Yapisti kaldi tatli sirin sey.

Çevrimdışı TURKahvesi

Bahsettiğin oyuncu yüksek potansiyelli, epey yazdım zaten.

Fellaini'nin fiziksel avantajları var. Ada için yetersiz olabilir fakat bu lig için fark yaratır. Mesela oyunun bir bölümünde sırf önün üzerinden yüksek top oynayabilirsiniz. Şunu diyorsan: "Abartıldığı kadar yok" doğru lakin oyuncu bu lig için fazla iyi.

Senin dediğin oyuncu Fellaini'den daha büyük potansiyel fakat henüz bu seviyede tecrübesi yok.

Evet, Pogba'ya benziyor.
anladım @atalay
yalnız oyuncu için öyle güzel bir pazarlık yaparsınki hem kendin (Beşiktaş) hemde satın aldığın kulüp çok karlı çıkar (pazarlık detaylarını sana özelden birazdan dile getiririm)
şunun altını tekrar tekrar çizmek gerekirse tarafımca Fellaini'yi istemem
zaten haberin asparagas olduğu her halinden belli boşu boşuna enerji,nefes tüketiyoruz neyse.

Abi orta sahamızda necip var fellaini beğenmiyorsun.  :lol: :lol:
gelelim senin görüşüne Necip'in kapasitesi belli zaten fazla dillendirmeye gerek yok
ben sadece o iddia edilen oyuncu için ondan daha iyi nitelikli oyuncular mevcut demek istiyorum
adam gibi araştırırsan rahatlıkla bulabilirsin nitelikli oyuncular sadece demek istediğim bu yani.

Çevrimdışı Yavyukaytal

Hayaller Rode, Fellaini, De Jong
Hayatlar Mustafa Sarp, Selçuk Şahin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnler gitmiş niye söylemiyonuz :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Şu ismi geçen oyunculara nasıl inanıyorsunuz; hayret doğrusu!
Ben de hayret ediyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hayaller Rode, Fellaini, De Jong
Hayatlar Mustafa Sarp, Selçuk Şahin

13 tane yorumun var yaptıgın yorumlara bakarsak Beşiktaşlı olma ihtimalin düşük..

ne demek mustafa sarp , selcuk şahin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada mustafa Pektemek çok iyi galatasaraylıdır ..

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Insallah mersin macini kazaniriz, yoksa yonetim panige kapilip ikinci tabata faciasi yasayabiliriz
Besiktask!

Çevrimiçi Samet Ç

Mustafa'da gidecekmiş ayrılmak istediğini söylemiş. Başakşehir falan alır bunu. 1-2 milyona yollasak Oğulcan'ı alırız yerine.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Mustafa'da gidecekmiş ayrılmak istediğini söylemiş. Başakşehir falan alır bunu. 1-2 milyona yollasak Oğulcan'ı alırız yerine.
Eger gitmezse seni keseriz..:)