2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858928 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf

Cenk gittiyse yerine Predrag Rajkovic nasıl olur? 4m euro konuşuluyordu oyuncu için. İzleyeniniz var mı,olur mu bize?

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Efe

Özetle lawal demek bir çuval incirin içine etmek demek
yani necip oynasın onun yerine ne olur yani necip yerinde iyi oynuyor herkes çok üstüne gidiyor ama türkiye liginde necip iş yapar lawal kim bu paralara en iyi oyunculardan alırız başkan inler gelmezse daha iyisi için kesenin azınıda açacak adım gibi eminim rode olursada şaşırmam artık büyük oynuyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Kişisel tartışmalara girmeyelim
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ferhat Türk

Fernandaoyu bende beğeniyorum ama TANK ifadesi Fernandaoya degil GOMEZe yakisir :tabe:
Gomez >>> Fernandao yani duble duble daha buyuk forvet :ok:

Doğru fakat yunus unuttuğun şeyler var. fernandao bursa gibi takımda 1 sene geçirdi ve ligi oyun kalitesini takımların nasıl oynadığını öğrenmiş oldu ve çok formda bir sene geçirdi. 20 küsür gol atarak gol kralı oldu. gomez ise türkiye ligi hakkında herhangi bi bilgisi olduğunu düşünmüyorum ufak tefek arkadaşlarından aldığı kırıntılar hariç ve de fiorentina'da çoğunlukla sakat geçirdi sezonu o yüzden kısa vadede bakınca fernandao çok daha iş yapacak gibi duruyor bana
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı atalay

Athletic Club'ın, saha ve alan parselizasyonunu çok beğendim. Hücum setleri de çok başarılı.

Barca'ya karşı bir kez olsun geri adım atmadılar.

Burada adını bizim için sürekli yazdığım; Ernesto Valverde, gerçekten iyi bir teknik adam.

Çevrimdışı Efe

konu dışı mesajlar siliniyor arkadaşlar şu birbirinize sallama olayından hiç vaz geçmeyeceksiniz site kuralları direk uygulanacak kim olursa olsun :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SaHMeRDaN

Ozanı çok net Rıdvan aldırdı. NTVSpor da bunu anlatıyor şimdi

EssiLor

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 00:20:54 EssiLor ]

Çevrimdışı Efe

konu dışı yazıldıkça sileceğim transfer konuşunursanız konuşun her konu dışı silinecek yeter artık saçma sapan tartışmalar sayfayı kirletmeye hakkınız yok binlerce kişi sizin saçma tartışmalarını görmek zorunda değil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Athletic Club'ın, saha ve alan parselizasyonunu çok beğendim. Hücum setleri de çok başarılı.

Barca'ya karşı bir kez olsun geri adım atmadılar.

Burada adını bizim için sürekli yazdığım; Ernesto Valverde, gerçekten iyi bir teknik adam.

3-0 oldu.  :icool:

edit: 4-0   
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 00:24:40 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/632259188195000320

Hadi bakalım inşallah.
Hadi Be Hilberrt yap su işi
Gomez ve Beckin de Cok Etkisi olacaktir
Zaten sunu anlatsalar bile yeter takimin yarisi Alman patentli yani Almanyada yetismis oyuncular bu nedenle takimda en cok konusulan dil Almanca belki turkceden bile daha cok almanca konusuluyordur hoc yabancılık cekmez uyum Sorunu yasamaz Dunyanin en guzel şehirler inim basinda Gelen istanbul , Bunlar iyi anlatirlirsa Rode gelir imkansiz degil :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

twitter da yazan isimsiz hesaplara inanmayın.

15-16 yaşında çocuklar tüm transfer gündemini değiştiriyor. Gelmeyin oltaya.

Çevrimdışı FARUK

twitter da yazan isimsiz hesaplara inanmayın.

15-16 yaşında çocuklar tüm transfer gündemini değiştiriyor. Gelmeyin oltaya.
Aynen kulis beşiktaşin da kim olduğunu gayet iyi tahmin edebiliyorum

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada adler i kim diyordu
Adam bugun 5 tane yedi :D
Gerci Münih'ten yedi orasi ayri :)

Çevrimdışı legendmaster

barça paramparça sevilla maçında da iyi değillerdi

Çevrimdışı Kutay

kaleye berisha orta sahaya rode mükemmel olur. devre arasıda ersan yerine stoper alırız uefada yarı final - final oynama şansımız olur
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

kaleye berisha orta sahaya rode mükemmel olur. devre arasıda ersan yerine stoper alırız uefada yarı final - final oynama şansımız olur
Stoper icin devre arasi gec olur , Djolobi yi mutlaka almaliyiz , Sol stoperde ne yapacagi belli olmayan her an patlayacak bir Canlı bombayla oynuyoruz

Çevrimdışı Efe

gomez beck ve hilbert taarruz için bekliyor  yeterki almak isteyelim parasal açıdan uydurdukmu adam koşa koşa gelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağatay

Şu rajkovici alsak yada en azindan opsiyonlu kiralasak
Tolga ile degisimli oynasa ki zaten elbet bi yerde tolga sakatlanacak rajkovic daha fazla bile sure alabilir :)
Seneye de bonservisini alsak
Hayat bayram olsa :D

Çevrimdışı Efe

Stoper icin devre arasi gec olur , Djolobi yi mutlaka almaliyiz , Sol stoperde ne yapacagi belli olmayan her an patlayacak bir Canlı bombayla oynuyoruz
stoper alınmaz orta saha ve kaleci alınacak gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK