Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte bir insan Barcelona da oynadı diye onu iyi yapmaz şu kafadan çıkın artık D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yönetim transferde kağnıdan farksız yumurta kapıya gelince işe girişiyorlar halbuki gelecek sezonun transfer çalışmaları şimdiden başlamalı
Sezon başından başlansa bile yine yazın sonuna yetişir. İş bitiricilik yok mevcut yönetimde..
Barcelona da hasbelkader bir iki sezon oynamis olsa tamam diyecegim de adam 500+ maca cikmis takimla. Buffon olmayabilir, fakat dokuntu bir adam olsa bunca zaman Barcelona niye kadroda tutsun?
Tamam Barcelona Manchester ispanya milli takimi.. gecmisi cok iyi tabi bu barcaylada alakali. tabiki cop degil. Ama daha iyileri var manasinda karsi çıkıyor insanlar bence de daha iyileri var.
Adam 34 yaşında gelsin iyidir demeyin iyiydi diyin tamam kaleci dediğin 40ı na kadar oynarda bu adam son zamanlarda oynamadı bile D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya herhalde daha iyileri var, alinabilecekse daha iyileri alinsin. Fakat maliyeti az olursa, daha iyisi de alinmayacaksa en azindan elimizdekilerden iyidir karsi cikmamak lazim o bakimdan diyorum ben de.
kalede tolga idare etmez mi bu sene
Şu mantıkla oyuncu alınacaksa hiç alınmasın . Vasat olsa da idare eder şimdilik denilenler hep zarar verdi takıma . Valdez'i almak istediklerini de sanmıyorum .
cenk için gs'den kaç para alırız acaba eğer giderse ?
Culsuz GS once kendisine don alsin. Cenk'e bir paket fistikli Tombi'den fazla bonservis verebilecek durumlari yok. Takas onerisi yapacaklar.
http://www.transfermarkt.com.tr/breel-embolo/profil/spieler/237662isviçreden bu çocuğu alsınlar.