2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

murat ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12755084 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

İşte bir insan Barcelona da oynadı diye onu iyi yapmaz şu kafadan çıkın artık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcelona da hasbelkader bir iki sezon oynamis olsa tamam diyecegim de adam 500+ maca cikmis takimla. Buffon olmayabilir, fakat dokuntu bir adam olsa bunca zaman Barcelona niye kadroda tutsun?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yönetim transferde kağnıdan farksız yumurta kapıya gelince işe girişiyorlar halbuki gelecek sezonun transfer çalışmaları şimdiden başlamalı

Sezon başından başlansa bile yine yazın sonuna yetişir. İş bitiricilik yok mevcut yönetimde..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı legendmaster

yönetim sırf sayısal eksikliği gidermek için niteliksiz birini transfer etmez inşallah

Çevrimdışı brkntcnr

Sezon başından başlansa bile yine yazın sonuna yetişir. İş bitiricilik yok mevcut yönetimde..
Abartmayın sizde yahu. Gomez i de bitirenler bu adamlar. Bu kadarı da nankörlük.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aspireless

Barcelona da hasbelkader bir iki sezon oynamis olsa tamam diyecegim de adam 500+ maca cikmis takimla. Buffon olmayabilir, fakat dokuntu bir adam olsa bunca zaman Barcelona niye kadroda tutsun?
Tamam Barcelona Manchester ispanya milli takimi.. gecmisi cok iyi tabi bu barcaylada alakali. tabiki cop degil. Ama daha iyileri var manasinda karsi çıkıyor insanlar bence de daha iyileri var.

Çevrimdışı talha

Adam 34 yaşında gelsin iyidir demeyin iyiydi diyin tamam kaleci dediğin 40ı na kadar oynarda bu adam son zamanlarda oynamadı bile

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı legendmaster

barca takım savunması mükemmeldi rakip ayağına top değmiyordu mert günoku koy sırıtmazdı

Tamam Barcelona Manchester ispanya milli takimi.. gecmisi cok iyi tabi bu barcaylada alakali. tabiki cop degil. Ama daha iyileri var manasinda karsi çıkıyor insanlar bence de daha iyileri var.

Ya herhalde daha iyileri var, alinabilecekse daha iyileri alinsin. Fakat maliyeti az olursa, daha iyisi de alinmayacaksa en azindan elimizdekilerden iyidir karsi cikmamak lazim o bakimdan diyorum ben de.

Veli sezonu kapatmis galiba bjkigdir twitterda gordum

Adam 34 yaşında gelsin iyidir demeyin iyiydi diyin tamam kaleci dediğin 40ı na kadar oynarda bu adam son zamanlarda oynamadı bile

Sadece gecen sene Manchester'da oynamamis, De Gea as kaleci oldugundan, ondan bir sene oncesine kadar once her mac banko cikmis Barcelona kadrosunda.

Çevrimdışı legendmaster

kalede tolga idare etmez mi bu sene

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ya herhalde daha iyileri var, alinabilecekse daha iyileri alinsin. Fakat maliyeti az olursa, daha iyisi de alinmayacaksa en azindan elimizdekilerden iyidir karsi cikmamak lazim o bakimdan diyorum ben de.
Şu mantıkla oyuncu alınacaksa hiç alınmasın . Vasat olsa da idare eder şimdilik denilenler hep zarar verdi takıma . Valdez'i almak istediklerini de sanmıyorum .

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kalede tolga idare etmez mi bu sene
O da alınırken idare eder diye alınmıştı. Sonuç ortada . Şimdi idare edip etmeyeceğini tartışan çok küçük bir kesim var . İdare etmeyeceğinde çoğu kişi mutabık.

Çevrimdışı Çağatay

Transfer doneminin bitmesine 2 hafta kaldi
Artik aksam pazarina döndü piyasa
Bundan sonra ne kaldiysa onlarla idare edicez..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

arkadaşlar kardeşler bu @Yunus Emre Dökmeci ile @BesiktasTaraftari kardeşlerimizi  aynı anda sitede gören var mı  :kop: :kop: :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Şu mantıkla oyuncu alınacaksa hiç alınmasın . Vasat olsa da idare eder şimdilik denilenler hep zarar verdi takıma . Valdez'i almak istediklerini de sanmıyorum .

Eldekiler daha yetersiz. Bence de yerine daha iyisi bulunur, fakat su anda bonservissiz gelebilecek Valdes'ten baska kaleci kaldigini sanmiyorum.

Çevrimdışı Kutay

cenk için gs'den kaç para alırız acaba eğer giderse ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi murat

Culsuz GS once kendisine don alsin. Cenk'e bir paket fistikli Tombi'den fazla bonservis verebilecek durumlari yok. Takas onerisi yapacaklar.

Çevrimdışı legendmaster

cenke karşılık kimi teklif eder gs dzemaili olur büyük ihtimal sizin de orta sahaya ihtiyacınız var diyeceklerdir

Çevrimdışı Kutay

Culsuz GS once kendisine don alsin. Cenk'e bir paket fistikli Tombi'den fazla bonservis verebilecek durumlari yok. Takas onerisi yapacaklar.
gs forumunda adamın teki yazmış 'yektayı verelim onlara karşılığında 200 bin euro artı cenki versinler' bunlar kendilerini alemin tek akıllısı zannediyorlar galiba
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı legendmaster

en fazla verebilecekleri para 1 milyon euro olur

Çevrimdışı Doğuhan

cenk satılık mı kiralık mı ? takasa ihtimal vermiyorum bir kere dany den canı yandı yönetimin takasta kabul edilebilecek tek oyuncu emre çolak olur

Çevrimdışı Türkay

Bilic'e bir kereliğine hakaret etmek serbest olmalı.  :s20:

https://twitter.com/footbalista_/status/632228192162553856
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yavyukaytal

http://www.transfermarkt.com.tr/breel-embolo/profil/spieler/237662
isviçreden bu çocuğu alsınlar.

Ordan alınabilecek bize yarar iki futbolcu var birisi Mohamed Elneny ve Kim Kallström. Ben Elneny'i tavsiye ederim :)