2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869817 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Gs den isimize yararyacak uc adam var muslera selcuk sjneider. Onlar disinda bizimkileri kesecek kimse yokki kimi alacaz. Onlarida cenkle takas etmezler sanirim..
Koray Günter :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Renkliler Beşiktaşlıların yorumlarını okumadan transfer girişiminde bulunmuyor herhalde  :alala:

Çevrimdışı Kemal

Alalım Macarı gerekirse ön libero oynar

Çevrimdışı legendmaster

bilic gerçekten burak yılmazı istemiş olabilir mi 10 milyon euro teklif edildiği söyleniyor

Çevrimdışı talha

bilic gerçekten burak yılmazı istemiş olabilir mi 10 milyon euro teklif edildiği söyleniyor
Sanmam

Çevrimdışı brkntcnr

Çare Rode aga.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kişisel bir problemim yok taktiksel açıdan düşünüyorum dünde yazdım q7 yada töre den ikisini aynı anda oynatamayız bunlardan birinin yedek beklemesi lazım oda q7 gibi görünüyor yani birbirlerinin yerine girerler çünkü q7 de törede ceza sahasına giren adamlar değil ee sosa da girmiyo gomezi stoperlerin kucağına bıraktık demektir tosici yada beck ide defansif olarak zorda bırakıcaz çünkü onlara yardıma gidecek atiba veli ikilisi sahada olmayacak tabi bu dediklerim ilk maç için geçerli yani ortasahasız ama arkalarını topluycam çok sağlam bi adam alınır ozaman işler değişir yani artık q7 gelsin gelmesin mevzusu değil bendeki @Kaan Türker
@Serkan7738 kişisel bir problemin olduğunu söylemiş ya da bu yazıyı sana ithafen yazmış değilim kardeşim yanlış anlaşılma olmasın ;) burada söylemek istediğim şey senelerdir elimizde olan iyi oyuncuları da yerin dibine gömüyoruz. İnan bana şu q7 renklilerden birinde olsaydı ellerinde messi varmış misali büyüte büyüte bir hal olurlardı. Elimizdeki değerlerin kıymetini bilmeliyiz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 kişisel bir problemin olduğunu söylemiş ya da bu yazıyı sana ithafen yazmış değilim kardeşim yanlış anlaşılma olmasın ;) burada söylemek istediğim şey senelerdir elimizde olan iyi oyuncuları da yerin dibine gömüyoruz. İnan bana şu q7 renklilerden birinde olsaydı ellerinde messi varmış misali büyüte büyüte bir hal olurlardı. Elimizdeki değerlerin kıymetini bilmeliyiz diye düşünüyorum.
ben kusum q7 ye zamaninda bende gece gunduz gelsin diye bekledim zamaninda cok sevdim simdi kizginim ama bu yazdiklarimda taktiksel detaylara duygularimi karistirmadim aksine olcayi da begenmeyen bi insanim ama gol yollarinda bu sistemle sikintiya dusecegimizi dusunuyorum

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsak Bursayla anlaşamamış.

Çevrimdışı talha

Kaynak??

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bursa taraftarının o coşkulu (!) karşılamasından korkmuştur  :lol: Ama yerini de yapmış yani herkes Beşiktaş'ı övdü diyerek  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Bursa taraftarının o coşkulu (!) karşılamasından korkmuştur  Ama yerini de yapmış yani herkes Beşiktaş'ı övdü diyerek  :)
Gelsin yarın işe başlasın şaka maka almamız lazım Sosa daha çok belini tutar adama masraf azaldı bonservis bedeli düştü iyice adam maçlara çıkmıyor

Çevrimdışı Ersoy

Zudzak Beşiktaş'ı övdüler felan diyordu.Zaten Almanya'dan felan da teklifler var.Sadece gidip gezmiş tesisleri.Ah ulan ah şu adamı alsak uçarım be.
Bundan sonra her sene!

ben kusum q7 ye zamaninda bende gece gunduz gelsin diye bekledim zamaninda cok sevdim simdi kizginim ama bu yazdiklarimda taktiksel detaylara duygularimi karistirmadim aksine olcayi da begenmeyen bi insanim ama gol yollarinda bu sistemle sikintiya dusecegimizi dusunuyorum

Ben bu sene çok farklı olacağını düşünüyorum umarım yanıltır herkesi q7 ve maximum fayda sağlar.

hadi alalım artık dzsudzsak'ı adam bize göz kırptı zaten almamak ayıp olur :D

Çevrimdışı Serkan7738

Ben bu sene çok farklı olacağını düşünüyorum umarım yanıltır herkesi q7 ve maximum fayda sağlar.
iste demek istedigim bu degil en mukemmel topunu oynasada ceza sahasina girmiycek ne o ne gokhan ve bunlardan en fazla. 1 ini kaldirabiliriz gomez almeida ya doner yoksa tek basina

Çevrimdışı Serkan7738

iste demek istedigim bu degil en mukemmel topunu oynasada ceza sahasina girmiycek ne o ne gokhan ve bunlardan en fazla. 1 ini kaldirabiliriz gomez almeida ya doner yoksa tek basina

Çevrimdışı Ersoy

Akıllara Fikret Orman'ın "Oyuncunun gelme isteği var.Bizde bu isteği karşılıksız bırakmayız." sözü gelir.E ne duruyorsun başkan al gel Zudzakı. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı F1903

Ben Q7'nin gelmesini hic istemedim, o siralarda gundemde Dzsudzsak da oldugu icin hep Dzsudzsak'in transfer edilmesini istemistim.

Hazir simdi Bursa almaya niyetlenmisken devreye girip bu transferi bitirmenin tam sirasi. 31 Aralik'ta sozlesmesi bitiyor, isterlerse 1 Ocak itibariyle sozlesme yapsinlar isterlerse 3-5 verip simdiden bonservisini alsinlar, hic umurumda degil. Bu Bolukbasi denen karakter yoksununa ''sen cekil bakalim bir kenara afacan'' demek lazim. Fikret Baskan al su Dzsudzsak'i bitir bu isi..
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2015, 17:45:17 F1903 ]

Çevrimdışı aspireless

Akıllara Fikret Orman'ın "Oyuncunun gelme isteği var.Bizde bu isteği karşılıksız bırakmayız." sözü gelir.E ne duruyorsun başkan al gel Zudzakı. :evillol:
Dutszak olayini ben anlamiyorum. Adam 20 mil görmüş 28 yasinda sakat degil sözleşmesi bitecek. 5 büyük lig disindaki tum liglerin akliniza kim gelirse en büyük takimlarinin almak isteyecegini düşündüğüm bir adam. En somut adimi bursa atiyor. Artik menajerindemi bir sıkıntı var... Gercekten anlamadigim bir olay.

Çevrimdışı Bertug

başkan velinin durumuna göre oyuncu alacağız demişti artık transfer yapılmaması için mazeret kalmadı sanırım

Çevrimdışı Ersoy

Dutszak olayini ben anlamiyorum. Adam 20 mil görmüş 28 yasinda sakat degil sözleşmesi bitecek. 5 büyük lig disindaki tum liglerin akliniza kim gelirse en büyük takimlarinin almak isteyecegini düşündüğüm bir adam. En somut adimi bursa atiyor. Artik menajerindemi bir sıkıntı var... Gercekten anlamadigim bir olay.

Basına yansıyan taraf bursa galiba.Ya da menajeri para seviyor.H.Berlin ve M'gladbach'ta istiyormuş.Belki oralara da gitmiştir belli olmaz.

Keşke adamın aklını karıştırsakta bize gelse.En azından bölükbaşı futbolcuların aklını karıştırıyorlar derken yalan söylemiş olmaz.Zaten adamın futbolcusu değil ki.Ortada bir şey yok.Teklifi yaparsak bize gelir zaten aklıyla düşünürse.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı kaanzor

Veli üzdü ya şu bi ara futbol hayatı ile ilgili haberler geliyor hep aklıma inşallah sağlığına kavuşur çocuk
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.