2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869813 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mehmet Demirkol;
GSaray, Şenol Hocanın Trabzonspor'unun,
FBahçe ise, yine Hocanın Bursasporunun yıldızlarını aldı,
Beşiktaş, Şenol hocayı.

Bence bu senenin yeni transferleri : Oğuzhan,Eslem,Kerim
Eslem Alt yapıya geri gönderildi, yüksek ihtimalle kiralık gönderilecek. Olcay, Töre, Quaresma varken Kerim forma şansı bulamaz. Bulduğu 10-15 maçlada kendini geliştiremez bu kadar net. Oğuzhan'dan bişiler bekliyorum ama hazırlık maçlarında bu ışığı göremedim.
Beşiktaş'a gelen hocaya bişiler oluyor, belkide hedeflerle alakalıdır elinde potansiyeli olan bir adam bile olsa başarısızlık yaşarsam ben bunu nasıl açıklarım diyip gençlere yeterince şans vermiyor, Bursa'da Trabzon'da bu işler kolay ama iş büyük takıma gelince maalesef değişiyor. Benimde çok sevdiğim Şenol Güneş'in Dünya Kupasında güvenmediği İlhan Mansız'a neler yaptığını iyi hatırlayalım.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2015, 15:00:21 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

Gölge etme abi stad yapıyoruz.
hangi yönetim varken her sene kupalara ambargo koydukta bu yönetime laf çakıyorsun.
bu yönetimde kupa alamadı ama kriz ortamında statla beraber transferde yapmaya çalışıyor.
sanki bu yönetimden önce 15 yıl domine ettik ligi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı can1903

Mario Gomez ve Quaresma'nın Lisansı gözükmüyor TFFde
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı f_madida

Lawal için ne verirseniz verin satmayacağız diyorlarmış. Haber 1903 özel haber yapmış :D :D şaka mısınız lan siz lawal kim ki bu artisliğinize değecek :D

Iste bu yuzden anadolu kluplerinden futbolcu almamaliyiz. Verecegemiz oyunculari da para karsiligi kiralik veya bonservis bedeliyle vermeliyiz.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ön libero gelene kadar Eslem'i tercih ederim.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

.
Beşiktaş'a gelen hocaya bişiler oluyor, belkide hedeflerle alakalıdır elinde potansiyeli olan bir adam bile olsa başarısızlık yaşarsam ben bunu nasıl açıklarım diyip gençlere yeterince şans vermiyor, Benimde çok sevdiğim Şenol Güneş'in Dünya Kupasında güvenmediği İlhan Mansız'a neler yaptığını iyi hatırlayalım.

:claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hakan Bilgin

hangi yönetim varken her sene kupalara ambargo koydukta bu yönetime laf çakıyorsun.
bu yönetimde kupa alamadı ama kriz ortamında statla beraber transferde yapmaya çalışıyor.
:ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En kötü dediğimiz Demirören döneminde bile şampiyon olduk, Türkiye kupası bile kazandık. Ondan daha iyi yöneteceğini iddaa eden adamların herhangi bir kupada çeyrek final başarısı bile yok. Durum böyleyken bunun nesini savunacağız, kendi ağzında söylüyorsun transferde yapıyorlar diye ama ortada sonuç yok. Yapmasın transfer stadı bitirsin bir an önce biz de biliriz ki stada harcanıyor paralar bekleriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yuh nasıl fark yok tamam Motta bazen saçmalar ama ismail ile karşılaştırılamaz bile ismail bildiğin futbolu unutmuş adam topa vurmaya korkuyor hazırlık maçlarında belli etti resmen

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olur mu abi ismail çok iyi topçu sakatlandığı için şey oldu  :alala: şaka şaka yunus emreyle ters düşecem diye aklım çıkıyordu ismaili övecektim nerdeyse :D @Yunus Emre Dökmeci  haklısın motta ismailden çok daha iyi bir anlık boşluğuma geldi o yorum kusura bakma :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Büyüklüğün getirdiği bir olay sanırım Ersun bile gençleri ile tanınan adam bir tane bile genç adama ne forma verdin e de satın aldı

Şenol hocadan da aynı stratejiyi göreceğimi düşünüyorum çünkü buralar farklı biraz

Her ne kadar biz istesek bir genç den dolayı oluşabilecek potansiyel kaybı bir kreş miyiz diye hocadan bilecekler

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ön libero gelene kadar Eslem'i tercih ederim.
Tamam oynasında hemen çocuğu ateşe atmaya gerek yok. Şenol hoca hazır olduğunu düşündüğünde oynatacaktır zaten. Sahaya koy oynasın olmaz öyle

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı talha

Olur mu abi ismail çok iyi topçu sakatlandığı için şey oldu  :alala: şaka şaka yunus emreyle ters düşecem diye aklım çıkıyordu ismaili övecektim nerdeyse :D @Yunus Emre Dökmeci  haklısın motta ismailden çok daha iyi bir anlık boşluğuma geldi o yorum kusura bakma :D
Valla dedim böyle düşünen var mı harbiden diye. :D

İsmail bildiğin unutmuş tıp oynamayı adam topa vurduğuna korkuyor

Çevrimdışı Zafer55

Şimdi düşündüm de son 18 kupanın yalnızca 1'ini alabilmişiz.

Onuda TFF'ye vermeye kalktık; nerede olduğu bilinmiyor.  :D

Ciddi başarısızlık maalesef...

Niye son 18 i düşündün ki son 21 i düşünsen kupa sayımız 3 oluyor.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2015, 15:12:54 Zafer55 ]

Çevrimdışı talha

Tamam oynasında hemen çocuğu ateşe atmaya gerek yok. Şenol hoca hazır olduğunu düşündüğünde oynatacaktır zaten. Sahaya koy oynasın olmaz öyle
Valla Eslem öyle gider gibi geliyor zor forma şansı bulur iki sene sonra satabilir isek Avrupa ya 500bin den satmalı bunları :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Büyüklüğün getirdiği bir olay sanırım Ersun bile gençleri ile tanınan adam bir tane bile genç adama ne forma verdin e de satın aldı

Şenol hocadan da aynı stratejiyi göreceğimi düşünüyorum çünkü buralar farklı biraz

Her ne kadar biz istesek bir genç den dolayı oluşabilecek potansiyel kaybı bir kreş miyiz diye hocadan bilecekler

Bu durum üç büyüklerin hepsinde yaşanıyor. Bizim Şenol Güneş'i beğenmemizin nedeni potansiyelli oyuncuları parlatması ama şunu unutuyoruz; oyuncuların parlaması için sürekli oynaması lazım, bizim takımda bu şansı bulabilecekleri konusunda endişelerim var. Eslem, Kerim, Milosevic, Cenk Tosun, Oğuzhan kimi kesip ilk 11 de kendine yer bulacak belki bir tek Milo Ersan değişikliği olabilir ama diğerlerinin bu şansı bulabileceklerini sanmıyorum. 2 tane orta saha transferi istiyor hoca Oğuzhan'a güvense veya o ışığı görse 1 tane isterdi ama belli ki Oğuzhan'da yeterli ışığı görmüyor. Umarım bu dediklerim çıkmaz tersi olur ama durum bunu gösteriyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

En kötü dediğimiz Demirören döneminde bile şampiyon olduk, Türkiye kupası bile kazandık. Ondan daha iyi yöneteceğini iddaa eden adamların herhangi bir kupada çeyrek final başarısı bile yok. Durum böyleyken bunun nesini savunacağız, kendi ağzında söylüyorsun transferde yapıyorlar diye ama ortada sonuç yok. Yapmasın transfer stadı bitirsin bir an önce biz de biliriz ki stada harcanıyor paralar bekleriz.

Hala yd nin borçlarını ödediğimizi unutma . Sen ya da ailen eve bir şey alırken sorumsuzca alışveriş yapıyormusunuz. Aslında dayanırsın kredi kartına , yaşarsın refahı ama bunu ayrılmayı düşündüğün ev için yaparsın geleceğini düşündüğün ev için değil .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla Eslem öyle gider gibi geliyor zor forma şansı bulur iki sene sonra satabilir isek Avrupa ya 500bin den satmalı bunları :)

Bulabileceği tek şans maç farka giderse olur. Bu sene böyle çok olacak gibi tabi orta saha geleceğini varsayarsak

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hala yd nin borçlarını ödediğimizi unutma . Sen ya da ailen eve bir şey alırken sorumsuzca alışveriş yapıyormusunuz. Aslında dayanırsın kredi kartına , yaşarsın refahı ama bunu ayrılmayı düşündüğün ev için yaparsın geleceğini düşündüğün ev için değil .
Bunlar derin mevzular, yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan olayına dönüyor bir süre sonra. Sportif başarısızlığın suçunun tamamını borca ve statsızlığa bağlamak bana göre yanlış. 3.sezonda 4.hocamızla başlıyoruz lige Demirören döneminin mini bir kopyası. Neyse polemiğe girmek için yazmadım sadece hiç bir başarı olmamasının tüm suçunu geçmişe atamayız bunu söylemek istiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Yanlız o adamın getirdiği hiç bir kupa ve şampiyonluk meşru sayılmaz zaten o şampiyon olduğumuz döneme kimse şampiyon olduk bile diyemiyor o yüzden adamın adını çok anmamalı

Ayrıca o herifin yüzünden oluşan borçların batağından dolayı bu haldeyiz halen daha onu da unutmamalı

EssiLor

• Ziyaretçi

Cenk Göneni Gs ye Şutlamışız Prensipte anlaşılmış hayırlı olsun.

Çevrimdışı talha

Cenk Göneni Gs ye Şutlamışız Prensipte anlaşılmış hayırlı olsun.
İnanma boşuna öyledir olay gerçekleşmez

Çevrimdışı atalay

Niye son 18 i düşündün ki son 21 i düşünsen kupa sayımız 3 oluyor.

21'de 3 kupa, başarı yani.

İyiymiş...

Çevrimdışı legendmaster

cenk gönenle sözleşme uzatılması hataydı beşiktaşta işi yok

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bunlar derin mevzular, yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan olayına dönüyor bir süre sonra. Sportif başarısızlığın suçunun tamamını borca ve statsızlığa bağlamak bana göre yanlış. 3.sezonda 4.hocamızla başlıyoruz lige Demirören döneminin mini bir kopyası. Neyse polemiğe girmek için yazmadım sadece hiç bir başarı olmamasının tüm suçunu geçmişe atamayız bunu söylemek istiyorum.

Dikkat et bak yazılarını alkışlıyorum  :icool: Ben de polemik için yazmadım, hem ben @Yunus Emre Dökmeci miyim ki uzatayım. Görüşlerimizi sunduk konu kapandı  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş