2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856512 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Nerede kalmıştık evet Dede ve Mayke diyordum sağ bek ve stoper lazım  :D
@Çağrı :evillol: :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Tosic oynayacak durumda ise iyi haber.

Bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim fakat Tosic ne kadar oynarsa o kadar iyi.

Malum...

Çevrimdışı Bertug

yonetimden kimse su saatten sonra kombine almiyorsunuz alisveris yapmiyorsunuz destek olmuyorsunuz demesin. Gokhan suzen ve sezer ozturk kadro disi oturduklari yerden toplam 1.550.000 euro 4.670.000 tl kazaniyorlar. Kac kombine kac forma hesabini size birakiyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu istatistik koşu  yan pas istatistiği değil

direk maça sonucunu etki eden istatistik

90 dk boyunca bu istatisitigi yakalamak için koşturuyosun

bütün transferlerede  su rakamları 1-2 tık yukarı çıkarmak için bir ton para ödüyoruz
Tamam iste Direk Sonuc istatistiginden bahsediyorum , Olcay hem toreden hemde Q7 den daha fazla gol ve Asist istatistigine sahip , Senin bu tezine gore Olcay hem Toreden hemde Q7 den daha kaliteli ve daha iyi oyuncu olmus oluyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

yonetimden kimse su saatten sonra kombine almiyorsunuz alisveris yapmiyorsunuz destek olmuyorsunuz demesin. Gokhan suzen ve sezer ozturk kadro disi oturduklari yerden toplam 1.550.000 euro 4.670.000 tl kazaniyorlar. Kac kombine kac forma hesabini size birakiyorum

şöyle saçma karşılaştırmalar yapmayın. rakiplerde de kadro dışı olup bizimkilerin 5 katı para alan adamlar var. ama kombine forma alıp takımlarına destek oluyorlar, yol su olarak sana geri dönüyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Bunlar 3 sene öncesinin hataları bırakın artık ardınızda şunları.

Son iki senedir ortada isim olarak hata yok. Tabi ki destekleyeceğiz. Yönetimi desteklemiyoruz kulübü destekliyoruz, kulübün taraftarıyız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Ersoy

Bursa Macarı açıklamadı mı daha ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

:biggrinking:

Ama seneye Dede ve Mayke olsa Beck'i sol beke atsak çok güzel olur  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Uludağ'ı merak etmiş gördü geri döndü  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

@Çağrı adamı kaçırmış. ondan bugün bu kadar rahat
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hakan Bilgin

krasic stoch topuz kesimal kadlec oynamıyorlar sattıkları kombine 37 bin bende bunun yorumunu sana bırakıyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı atalay

Tom de Sutter zu Bursa.

Yine geldi...

Çevrimdışı Çağrı

Elimizde 4 ay önce Rhodolfo olsaydı De Sutter şov yapamazdı.

Bazı eksikler böyle doğrudan sonuca etki ediyor.

Katliamın ikinci ana aktörü ise hala kalede.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ama seneye Dede ve Mayke olsa Beck'i sol beke atsak çok güzel olur  :kop:
Hemen yönetime iletmek lazım :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Beck Rhodolfo Dede Mayke ne olurdu be yıllardır Sivok Toraman diye başlayan 11'den sonra şizofreni belirtileri görülürdü taraftarda  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

De Sutter ile 3 yıllık anlaşma yapmışlar Son Dakika Bilgisi
Dzsudzsakı Alamazlar inşallah
Macarı alamazlarsa bizimkilerin alma ihtimalide yok değil.

Çevrimdışı Tolga

Beck Rhodolfo Dede Mayke ne olurdu be yıllardır Sivok Toraman diye başlayan 11'den sonra şizofreni belirtileri görülürdü taraftarda  :biggrinking:
Kaleci nerde kaleci :D

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı adamı kaçırmış. ondan bugün bu kadar rahat

%12 + Beşiktaş'tan başka takıma gidemez maddesi istedim Bursa işten vazgeçti  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Kaleci nerde kaleci :D

Adam geçmez burada top geçerse de girmez  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Tesislere gelmesi gayet doğal bir şey zaten.Isaac Cuenca'da Antalya'nın tesislere gitti.Bursalılarda bunun bilincinde.De Sutter'e bile hala imza gelmeden inanmayız diyorlar. :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 21:53:49 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

15 milyon rica ediciğim. :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli