2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861380 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı optimus

Kiralık rode+ inler + djilobodji şampiyonluğu getirir.
Kiralık besic + inler + dji şampiyonluk getirir.
Kiralık fer + inler + dji şampiyonluğu getirir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Digerlerine katiliyorum ama besic ten bisey olmaz kim atti ortaya bilmiyorum.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Arkadaş olmayan bir şeyi yazmamış siz lafı bile geçmeyen bir konuyu ortaya atıyorsunuz. Sonu ikili tartışmaya dönüyor. Yanlış mıyım?
ikili tarışmaya dönmemesi için susuyorum  yanlış deilsin ama ikili tarışmayada biraz sen döndürdün neyse susuyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı darthvader

İngiliz maçlarını seyretsek yeter aslında. İlk 10 a giremeyen bir takım , kendi evinde 3-0 geriye düşmüş ve orta sahada biraz boşluk bulunca bütün seyirci anında ayakta. Ben aslında bu tezahürat kısmının forumda tartışılması taraftarıyım. Aslında tüm forumlarda tartışılmalı ve ortak karar alınmalı. renklilere bir bakın attıkları bir şut ceza alanında rakibin göbeğine gelsin başta burak, umut , sneijder vs suratlarında aptalca bir ifade ve elleri havada hemen el gösteriyorlar. Tabii seyirciden çıkan o ani sesi de eklemek lazım. Bence sözün özü şarkı türkü tipi tezahüratlar maç başlayana kadar yapılmalı. Maçı oturarak seyredip en cılız atağımızda dahi vaaavvv - vooovvv tarzı garip sesler çıkarılmalı. Bizim futbolculara faul yapıldığında, ceza alanı içinde bir temas olduğunda vs vs bu şekilde ani çıkışlar yapmalıyız.
Kesinlikle katılıyorum.Top rakipteyken kartal gol gol diyenler,takım atağa kalkarken başın öne eğilmesin aldırma kartal diyenler v.s Yeni stadımızla birlikte bu taraftar profilimiz değişecektir.

Çevrimdışı ayayhan

çok hoş cw güzel ön liberolar yazıyorsunuz

maliyeti 20m Euro  geçen

ben daha gerçekçi hayal kurayım

back i ön libero oynatır serdar la sag bekte devam ederim  veli gelene kadar

parayıda kaleciye yatırırım

Çevrimdışı Karabay

guarin olayı ciddi mi
Şenol hoca arayıp ayartmış diyorlar.

Çevrimdışı legendmaster

İngiliz maçlarını seyretsek yeter aslında. İlk 10 a giremeyen bir takım , kendi evinde 3-0 geriye düşmüş ve orta sahada biraz boşluk bulunca bütün seyirci anında ayakta. Ben aslında bu tezahürat kısmının forumda tartışılması taraftarıyım. Aslında tüm forumlarda tartışılmalı ve ortak karar alınmalı. renklilere bir bakın attıkları bir şut ceza alanında rakibin göbeğine gelsin başta burak, umut , sneijder vs suratlarında aptalca bir ifade ve elleri havada hemen el gösteriyorlar. Tabii seyirciden çıkan o ani sesi de eklemek lazım. Bence sözün özü şarkı türkü tipi tezahüratlar maç başlayana kadar yapılmalı. Maçı oturarak seyredip en cılız atağımızda dahi vaaavvv - vooovvv tarzı garip sesler çıkarılmalı. Bizim futbolculara faul yapıldığında, ceza alanı içinde bir temas olduğunda vs vs bu şekilde ani çıkışlar yapmalıyız.

kesinlikle öyle gs ve fb bu sayede senede ekstra 10-15 puan alıyorlar

Çevrimdışı cartographer

@Necmi abiden bu konuyla ilgili bir başlık talep edelim, yöneticilerden biri açarsa başlığı işe yarayabilir diye düşünüyorum. Lakin bunun forzada falanda tartışılması lazım, sadece burada olacak iş değil.

Çevrimdışı Kadir G.

maliyeti 20m Euro  geçen

Maliyeti 20 milyon?? İyi güldüm. :D

Kimi istiyoruz merak ettim şimdi. Gerçi scout ekibinin onay verdiği veratti diye bir oyuncu varmış ona pahalı diyorlardı.

Çevrimdışı forzatunga

Lawal gayet iyi topçu ,güçlü dikine oynayabiliyor şutu var. Norrköping vb. takımdan filan alınıp getirilse övgüler düzülürdü sırf eskişehirden diye burun kıvırılıyor.

Çevrimdışı Çağatay

maliyeti 20m Euro  geçen

Devsirme adamla bir arpa boyu yol alamiyoruz alamayizda

Bkz: son iki sene
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı darthvader

maliyeti 20m Euro  geçen

Beck kariyerinde kaç defa ön libero oynamışta biz oynatalım.O mevkide oynayabilecek ne özelliği var beckin?Üstelik serdar yüzünden kaç maç verdik geçen sene hatırlarsan.

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.transfermarkt.com.tr/badou-ndiaye/profil/spieler/211325

Bunu zamanı alacaktık aslında da o zaman her şey iyi gidiyordu.

Çevrimdışı ayayhan

beck dervşirme olmaz oynadı o bölgede üstelik adam alman ozan tufan 1 tık üstünü oynar o bölgede

guarin adı yazılıyor  20m  az bile yazdım

EssiLor

• Ziyaretçi

Yahu Birsürü isim geçiyor yok lawal gelecek yok alex gelecek yok inler gelecek yok fer gelecek hangisi gelecek arkadaş ?
lig başlıyor hala ön libero alamadık
transfer lazım bu takıma fener takur tukur transfer yapıyor biz hala orta saha alamadık
bu şekilde ligde fb ve gs ile başa çıkmamız zor takımın beyni orta sahadır.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

19 yaşına at fava bekle sağ bek
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 18:19:00 xpenche ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı darthvader

beck dervşirme olmaz oynadı o bölgede üstelik adam alman ozan tufan 1 tık üstünü oynar o bölgede

guarin adı yazılıyor  20m  az bile yazdım
http://www.transfermarkt.com.tr/andreas-beck/profil/spieler/31182 orta sahanın sağ tarafında oynar,aynı zamanda solbekte de oynayabiliyor.Ön libero bölgesinde oynadığını ilk defa senden duydum

Çevrimdışı laoban

Bitsin şu lanet transfer sezonu yeter be.

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.transfermarkt.com.tr/badou-ndiaye/profil/spieler/211325

Bunu zamanı alacaktık aslında da o zaman her şey iyi gidiyordu.
Osmanlıspor 330 bin Euro'ya almış. Lawal alınacağına ver Şişmanoğlu+ 1-2 milyon al bunu. Zaten seneye 3 büyük kulüpte peşinde olacak.

Çevrimdışı TALAT

Bitsin şu lanet transfer sezonu yeter be.

hocam bosphorus a gidiyor musun? guanzhou yazınca dayanamadım :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ali ece twitterda yazmış kranevitter ve bazoer isimlerini söylüyor bilen var mı bu adamları?

Çevrimdışı Scout

Çare Gojko Cimirot  :ok:
Pika Pika

Çevrimdışı ayayhan

beck  = temposu hiç düşmez
            iki ayagınıda çok iyi kullanır o bölge için süper
            pas arası yapar
            hava hakimiyeti mükemmel olmasa bile iyidir
            bölge savunması ve yardımlaşamsı üst düzeyde
            geri dönüşleri mükemmel
kötü olarak

tekniği biraz zayıf kalabilir ama veliden iyidir...

Çevrimdışı legendmaster

daniel amartey alınsa nasıl olur

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç İnler zora girdi rota Güney Amerika ve La Liga'ya döndü dedi.