2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862060 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Balazs Dzsudzsak
Getir Bu Adamı Başkan Roket Bu Adam.

Çevrimdışı Tomahawk

guarin olayı ciddi mi

Çevrimdışı Kadir G.

Dememiş suçu var demiş ee biliyoruz yanlış yapıldığını bunu pişirip pişirip önümüze sunmaninın ne yararı var

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes forum kuralları dahilinde istediğini yazmakta serbest yanlış mıyım?

Herkes düzgünce eleştirisini yapsa kulübü yönetenlerin yanlışları azalır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Seneler önce bunu Toroğlu söylediğinde çok tepki çekmişti, adam doğruyu söylemişti aslında. Birde bizde oturarak maç izlemek ayıp mesela, halbuki bir hakem hata yaptığında ayağa fırlayıp tepki gösteren seyirci ile zaten ayaktaki seyircinin gösterdiği tepki aynı etkiyi yaratmıyor maalesef. Ha bunları zamanla öğrenirmiyiz? Hiç sanmıyorum.
Ayni toroglu 1 yil sonra Bu Besiktas taraftari muhtesem herzaman takimin yanindalar bakin bugunku maci Besiktas taraftari aldi demisti ...
Bunlar Kolpa adamlar Nabza gore Serbet misali konusuyorlar takmayin su adamlari...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Seneler önce bunu Toroğlu söylediğinde çok tepki çekmişti, adam doğruyu söylemişti aslında. Birde bizde oturarak maç izlemek ayıp mesela, halbuki bir hakem hata yaptığında ayağa fırlayıp tepki gösteren seyirci ile zaten ayaktaki seyircinin gösterdiği tepki aynı etkiyi yaratmıyor maalesef. Ha bunları zamanla öğrenirmiyiz? Hiç sanmıyorum.

yıllardır söylediğim şey. yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti. beşiktaş taraftarı olarak arabesk şarkı türkü söylemekten başka bir şey yaptığımız yok. rakibi hakemi baskı altına almak gibi bir özelliğimiz yok.

Çevrimdışı Fatih_

Yapılabilirse Fer i kiralıycan bir yıllığına 2.5 civarına Çağrıyada %2 birde senelik akbil olucak biticek :)

Çevrimdışı Ersoy

Pektemekin de feyenoord maçı videoları var youtubeda.Onları da izleyin pektemek en iyi forvet.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı darthvader

Pektemekin de feyenoord maçı videoları var youtubeda.Onları da izleyin pektemek en iyi forvet.
Mesela ismaelde arsenal maçında iyiydi en iyi sol bek bana göre :lol:

Mesela ismaelde arsenal maçında iyiydi en iyi sol bek bana göre :lol:
:alala:
Ismail Arsenal macinda Sag bek oynamisti :D

Çevrimdışı ayayhan

pektemek ve necip bursada olsa

buradaki herkez ikisini alsak kesin şampiyonuz yazar

algı böyle bişi

ağzıyla kuş tutsa yaranamazlar artık

Çevrimdışı darthvader

:alala:
Ismail Arsenal macinda Sag bek oynamisti :D
Evet asıl mevki solbek( :ebebe:) diye yazdım

Çevrimdışı talha

Chelsea bir forvet daha alıyormuş duyurulur. @atalay  :icool: :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı legendmaster

istanbuldaki seyirci rakibi ve hakemi baskı altına alamıyor rakip atakta tribünde kartal gol gol gol işi erkekler matinesine çeviriyorlar osmanlı stadında oynadığımızda ankara seyircisini beğenmiştim ben

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

algı böyle bişi

Yok beee alakası yok. Necip gibi adamı ben ne yapayım tonla adam var öyle. Hiçbir ekstra özelliği yok. Vardı, bitirdi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

algı böyle bişi

yok artık ya.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

algı böyle bişi

Necip sadece bölgesinde oynarsa iyi bir yedek olur sadece ama Adamligi ve Besiktasliligi tartisilmaz ...
700.000 e oynuyormuş ve yonetim maasini 850.000 e cikartmak istemis ama Necip reddtmis , Sikintili bir dönemden geciyiruz o parayi stada harcayin bir an once stadimiz bitsin Vodafone arenada oynamak En buyuk hayalim demis :claps:

Çevrimdışı Tolga

algı böyle bişi

Eslem biraz süre alsın Necip kadar oynar o kadar yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cartographer

Ayni toroglu 1 yil sonra Bu Besiktas taraftari muhtesem herzaman takimin yanindalar bakin bugunku maci Besiktas taraftari aldi demisti ...
Bunlar Kolpa adamlar Nabza gore Serbet misali konusuyorlar takmayin su adamlari...

Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir Yunus Emre ;) , burada tartıştığımız şey Toroğlu değil.

Çevrimdışı ahmetx

Osmanlıdaki taraftar bilinçliydi gerçekden.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı darthvader

algı böyle bişi

Dostum ciddi değilsindir umarım eğer öyleysen geçmiş olsun

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Herkes forum kuralları dahilinde istediğini yazmakta serbest yanlış mıyım?

Herkes düzgünce eleştirisini yapsa kulübü yönetenlerin yanlışları azalır.
Bende forum dahilinde düşündüklerini yazmakta serbesttim  yanlismiyim?

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Necip sadece bölgesinde oynarsa iyi bir yedek olur sadece ama Adamligi ve Besiktasliligi tartisilmaz ...
700.000 e oynuyormuş ve yonetim maasini 850.000 e cikartmak istemis ama Necip reddtmis , Sikintili bir dönemden geciyiruz o parayi stada harcayin bir an once stadimiz bitsin Vodafone arenada oynamak En buyuk hayalim demis :claps:
900 bin Euro'ya oynuyor   :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yıllardır söylediğim şey. yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti. beşiktaş taraftarı olarak arabesk şarkı türkü söylemekten başka bir şey yaptığımız yok. rakibi hakemi baskı altına almak gibi bir özelliğimiz yok.

İngiliz maçlarını seyretsek yeter aslında. İlk 10 a giremeyen bir takım , kendi evinde 3-0 geriye düşmüş ve orta sahada biraz boşluk bulunca bütün seyirci anında ayakta. Ben aslında bu tezahürat kısmının forumda tartışılması taraftarıyım. Aslında tüm forumlarda tartışılmalı ve ortak karar alınmalı. renklilere bir bakın attıkları bir şut ceza alanında rakibin göbeğine gelsin başta burak, umut , sneijder vs suratlarında aptalca bir ifade ve elleri havada hemen el gösteriyorlar. Tabii seyirciden çıkan o ani sesi de eklemek lazım. Bence sözün özü şarkı türkü tipi tezahüratlar maç başlayana kadar yapılmalı. Maçı oturarak seyredip en cılız atağımızda dahi vaaavvv - vooovvv tarzı garip sesler çıkarılmalı. Bizim futbolculara faul yapıldığında, ceza alanı içinde bir temas olduğunda vs vs bu şekilde ani çıkışlar yapmalıyız.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Bende forum dahilinde düşündüklerini yazmakta serbesttim  yanlismiyim?

Arkadaş olmayan bir şeyi yazmamış siz lafı bile geçmeyen bir konuyu ortaya atıyorsunuz. Sonu ikili tartışmaya dönüyor. Yanlış mıyım?

Çevrimdışı Kadir G.

Kesin öyle demiştir. :D neciple ev arkadaşısın sanırım.