2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12864863 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bir şeyi kaçırmayın yalnız konuda.

Bu adama biz teklif verdik kabul gördü. Fener de bizim verdiğimiz parayı verdi. O paraya aldı.

Yani iki teklif de vardı masada başından beri. Şenol Güneş o sözleri söylemese bile Bursa başkanı yine hayır Beşiktaş'a vermeyiz seni Fener'e gideceksin diyebilirdi.

Yanlız feneri 7 milyonluk teklifi vermeye cesaretlendiren o sözler olabilir sorun çıkmasa fener o teklifi vermeyebilirdi.

Çevrimdışı ahmett.67

ee peki ne yapalım. şenol hocayı istifa mı ettirelim. olan olmuş. daha lig başlamadan bu kadar kendimize düşersek o sezondan hayır gelir mi?
:claps:

Çevrimdışı fani madida

Bir şeyi kaçırmayın yalnız konuda.

Bu adama biz teklif verdik kabul gördü. Fener de bizim verdiğimiz parayı verdi. O paraya aldı.

Yani iki teklif de vardı masada başından beri. Şenol Güneş o sözleri söylemese bile Bursa başkanı yine hayır Beşiktaş'a vermeyiz seni Fener'e gideceksin diyebilirdi.
zaten şenol hoca o konuşmayı yapmasa ve hem biz hem de fener 7 verse bursa ozan'ı yine fenere verirdi.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fakir olduğunu kabullenmeyen çocuklar gibiyiz. Evdeki televizyonu satmadan eve başka birşey alamıyoruz ama bunu inkar ediyoruz. Durum bu.

Bu önümüzdeki 3yıl 5 yıl da düzelecek birşey değil. Sadece kabullenmek gerekir. Taraftar sayın 3de1 ilerde 4de1 e inecek.
Taraftar sayın azaldıkça reytingin iyice düşecek. Reytingi düşen işin, reklam verenide daha az vermeye başlayacak.

İşin özü, makas açıldıkça açılacak. Bu fb transferlerinden korktuğum için değil, bizi görünce düşündüğüm şeyler. Eminim inkar edeceksiniz.
Asla metin ali feyyaz çıkmayacak, çıksada onlar gibi olmayacak. Teknolojive bilgi çağındayken bir numaralı şey, başarıdır. Gerisi rüzgar.

2000ler itibari ile treni kaçırdık. Halbuki 100yıldan sonra o trenin lokomotifi olabilirdik olmalıydıkta. Ama artık geçti. İmkansız

Atletico Madrid 2 sene önce şampiyon oldu ama bi 20 30 sene daha olamayacak. "denk gelmeleri" bizde yaşayacağız ama tesadüf olarak anılacak.

Endüstriyel konjonktürde bir rekabet varsa bunun 2 başlı olması mı işine gelir baronların 3 yada daha fazla mı? Yani fb-gs nin Total reytingi 30 ise, bunu Beşiktaş yahut bir başka kuluple 45 olmasını neden istemez? Lig tv misal neden istemesin beşiktaşı yarışta?
Yahut spor gazeteleri neden beşiktaşın mevcut tirajını elinin tersiyle itsin? Senelerden beri aynı paranoya kuruntu içerisindeyiz.

Yeter bu kadar anlattığım. Nasıl olsa size göre, merdiven çocukları yazsam daha çok dikkat çekerim. Ama uğraşmayacağım ergence şeylerle.
@Armağan Bozkurt bu takımda kadro mühendisliği doğru yapılsa , yöneticiler basit bir biçimde her bölgede takımın ihtiyacını ,ağırlığını kaldıracak futbolcu olmasının gerektiğini kavrasa,  X bölgeye şu transferi aldık diğer Y bölgesindeki adam vasat olsa da takım kaldırır gibi düşünerek basit bir denklemi 11 bilinmeyenli karmaşık bir denklem haline sokup yıl boyu çözmeye çalışıp çözemediklerini anlasalar , aynı hatayı her yıl tekrarladıklarının farkına varsalar ve bunu değiştirmek için çabalasalar işte o zaman sen de aslında o kadar karışık olmayan futbol için  böylesine bir felsefi mesajı atmak gereği duymayacaktın . Futbolda yapılması gerekenler basitken kuantum fiziği kadar karmaşıklaştıran biz Türkler gibi başka bir millet var mı merak ediyorum. Almanlar birçok konuda olduğu gibi futbolda niye başarılı? Çünkü baştan saptama yapıp sonra gerekenleri yapıyorlar ve herşeyi karmaşık olmaktan çıkarıp en basitine indirgiyorlar. Analizlerini yapıp, yapılması gerekeni yapıyorlar . Bizim ne yaptığımızı ise ben halen çözemedim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biz Ozan konusunda bu kadar ısrarcı olduysak eminim bu sırf Şenol hoca yüzündendir. Ben Başkan ın bu kadar büyük bir parayı Şenol Hoca faktörü olmadan gözden çıkarabileceğini sanmıyorum. Burada herkesin ama öyle ama böyle bir futbol bilgisi var ve biz bile bu kadar olumlu ve olumsuz görüşlere sahip isek Başkan'da ikileme düşmüştür ve alma nedeni sadece Şenol Hocadır diye düşünüyorum. Yanlış olan ise şu; Başkan bize yaklaşık 10 -12 milyon euro harcayabileceğini gösterdi. Taraftarda ise daha iyisini alırız kanaati oluştu. Ama şu anki sessizlik herkesin moralini bozuyor. E be Başkan'ım çık bonservisiyle bir orta saha ve bir stoper , kiralık olarak ta bir orta saha açıkla bize mest olalım, Ozan'mış bilmem kimmiş unutalım gitsin yani kısaca önümüze bakalım. Çok mu zor .... asla değil hepimiz anladık bunu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı aa1903

şenol güneş'in 12-13 hafta sonra "hata yaptım" diyeceği esas bir konu var. geçen sezon dile getirdiği o klişe "istanbul takımları kollanıyor" muhabbeti...

içten içe o tip açıklamalarının yanlış olduğunu anlayacaktır ama bakalım dışarıya nasıl yansıtacak. çünkü kendisi mustafa denizli gibi yenildiğinde bile sıkıntı yok kafasında, sırıtarak röportaj verebilecek bir yapıda değil.

Çevrimdışı SaHMeRDaN

Madem hocada kaleci istiyor. 7 milyona bi kaleci al gel. orta sahada idare ederiz bi şekilde.

Çevrimdışı Çağrı

şenol güneş'in 12-13 hafta sonra "hata yaptım" diyeceği esas bir konu var. geçen sezon dile getirdiği o klişe "istanbul takımları kollanıyor" muhabbeti...

içten içe o tip açıklamalarının yanlış olduğunu anlayacaktır ama bakalım dışarıya nasıl yansıtacak. çünkü kendisi mustafa denizli gibi yenildiğinde bile sıkıntı yok kafasında, sırıtarak röportaj verebilecek bir yapıda değil.

Doğru Demiş İstanbul Kulüpleri kollanır Beşiktaş Hariç.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

O zaman doğru olmuyor ki bu ifade. Fb ve Gs kollanıyor demesi gerekirdi.

Çevrimdışı Hasan Akten

Madem hocada kaleci istiyor. 7 milyona bi kaleci al gel. orta sahada idare ederiz bi şekilde.

Nasıl bir şekilde?

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

geçen sezon beşiktaş'ı da içine alarak 2-3 kez bunu ima etti ve bildiğiniz gibi o haftalarda takır takır kırmızı kartlar görüyorduk. çok sinirlenmiştim o zaman. ondan dolayı net hatırlıyorum. :D

Çevrimdışı genki1914

ne kalecisi arkadaşlar oyun yapamayan takım kaleciyi ne yapsın 2 tane kaleci koy yine kaybedersin bize canavar gibi orta saha lazım daha sonrasında alınıyorsa stoper  :ok:
Guti14

Çevrimdışı can1903

Yuro 3.13 lira olmuş az bekleyin orta saha alalım yav
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

5 transfer yaptık daha 2 orta saha 1 stoper 1 kaleci net eksiklerimiz var.

Kaleci idare ederiz en önemlisi ön libero sonra stoper.

Çevrimdışı Kemal

Lawal ne zaman açıklanır acaba , ben yarın öğlen diyorum.

Çevrimdışı LuceGel

Foruma selamlar dayanamadım üye oldum :)Bu Ozan transferinde Azizenin olaya dahil olmasında futbolcunun kuvvetle Gs ye gidebileceği durumu sebep oldu diye düşünüyorum.4 M € yekta+sercan+tarık teklifleriydi Gs ye topçunun pompalanması sözkonusuydu.Melo form tutana kadar Ozan-Selçuk devam edip form tutunca Ozan orta saha rotasyon veya direk sağ bekte Sabri yerine düşündüler sanırım.Zaten transfer olmayınca Meloyla mukavele uzattılar.Bu transfer bizden çok Gs yi sarstı görüşüm eğer x y  planımız varsa  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Akil Emre

Ben Necibi izlemektense Lawal'a razıyım, Tolgayla Veli iyileşene kadar.
Birde Süzen ve Sezer takımda mı kalacak?

Foruma selamlar dayanamadım üye oldum :)Bu Ozan transferinde Azizenin olaya dahil olmasında futbolcunun kuvvetle Gs ye gidebileceği durumu sebep oldu diye düşünüyorum.4 M € yekta+sercan+tarık teklifleriydi Gs ye topçunun pompalanması sözkonusuydu.Melo form tutana kadar Ozan-Selçuk devam edip form tutunca Ozan orta saha rotasyon veya direk sağ bekte Sabri yerine düşündüler sanırım.Zaten transfer olmayınca Meloyla mukavele uzattılar.Bu transfer bizden çok Gs yi sarstı görüşüm eğer x y  planımız varsa  :icool:

hoşgeldin 6s'limisin :) herkese kapımız açık ancak 6s'li iseniz beşiktaş'lı gibi taklit etmenize gerek yok. :hosgeldin

Çevrimdışı talha

Evet hakemi de yeneceksin.  :uyucam:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Lawal ne zaman açıklanır acaba , ben yarın öğlen diyorum.
Bir an önce açıklanması tek temennimizdir
Fakat Lawalın geleceğine dair tek kaynak fanatik olduğundan açıkçası bu transfere olacak gözüyle baktığım söylenemez.

Çevrimdışı pascal26

Aslında dogru yeni stat belki yeni bi sinerji yaratabilirdi ama  biz inönü stadında da cok etkili bi takım değildik :)

belki Bilicle farklı olurdu ama  2 senede kesin 1 şampiyonluk cıkartırdık.

Biz taraftar olarak, tribün olarak 10 senedir; sahaya, kadro mühendisliğine, yarışmaya, psikolojik dayanıklılığa, takımı itmeye, takımı motive tmeye, maçı beraber oynamaya, rakibe çökmeye hiç odaklanmadık.

Hep desibel, manşet, sosyal mesaj, alayına gider, yönetim indirmece peşinde koştuk.
Medya da -bence bilinçli olarak- bizim taraftar sahadan uzak durdukça bizi gazladı.
Bundan vazgeçmedikçe de iç saha performansı düzelmeyecek.