2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12864827 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bunu ne zaman dedi o zaman da arattım bulamadım ben
son maçtan sonra soyledi bizzat kendisinden duydum tabi yanlış tercüme etmedilerse
zaten ondan sonrada takımda kalmak istemediğini göstermeye başladı direk duymadım ama Demba BA
da aynı şeylerden şikayetciymiş. Ben quaresma transferinin Törenin mevkii için yapıldığını düşünüyorum
güvenilmiyor ama olcay öyle değil maç kaçırmıyor sadece biliçin oyun yapısından dolayı kendini gösteremedi
Şenol Güneşle bambaşka bir olcay izleyebiliriz olimpiakos maçında olcay oyuna girdikten sonra takımı nasıl ileri ittiğini
kimse konuşmuyor bence olcayda diğer ikisinde olmayan en önemli meziyet kutuya girmesi ve orda çok etkili oynaması

Çevrimdışı Hasan Akten

Mehmet Demirkol: Şenol Güneş iki gün bekleyip öyle konuşabilirdi. Çünkü gerçekten büyük oyuncu kaçtı. Bu tuzağa düşmemeliydi.

İşte bunu söyleyince kötü oluyoruz. 2 gün beklese resmi imzalar atılınca konuşsa Ozan bugün bizdeydi. 2. orta saha ve stoper konuşuyorduk şu anda.

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar. şenol hocanın söyleminin zamansınz olduğunu ilk söyleyen de benim burada en çok dile getiren de benim. ama artık olan olmuş. şenol hoca da toy biri değil. anlamıştır hatasını. zaten gereken ikaz da yönetim tarafından yapılmıştır. bundan sonra da eleştirilere devam etmek sadece bizi yıpratır. bence artık önümüze bakalım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

son maçtan sonra soyledi bizzat kendisinden duydum tabi yanlış tercüme etmedilerse
zaten ondan sonrada takımda kalmak istemediğini göstermeye başladı direk duymadım ama Demba BA
da aynı şeylerden şikayetciymiş. Ben quaresma transferinin Törenin mevkii için yapıldığını düşünüyorum
güvenilmiyor ama olcay öyle değil maç kaçırmıyor sadece biliçin oyun yapısından dolayı kendini gösteremedi
Şenol Güneşle bambaşka bir olcay izleyebiliriz olimpiakos maçında olcay oyuna girdikten sonra takımı nasıl ileri ittiğini
kimse konuşmuyor bence olcayda diğer ikisinde olmayan en önemli meziyet kutuya girmesi ve orda çok etkili oynaması

Ben katılmıyorum abi o dönem Demba kendi açıkladı ben gitmek istemiyorum siz gönderiyorsunuz diye.

Sosa zaten karakter olarak gamsız. Böyle şeyleri takacak oyuncu değil. Öyle bir karakteri de yok. Sosa'nın olayı klasik Arjantili futbolcu refleksi.

Hepsi dönmek istiyor 30 yaşlarında çok büyük kariyerleri yoksa Tevez en büyük örnek o yüzden Töre'ye yıkmıyorum olayı ben.

Son 4-5 maç bu refleksi gösteremedi evet ama 30 hafta boyunca takımı buraya getiren de Ba ile oydu. Diğer 9 adam dururken Töre'ye kesmem faturayı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Bursaspor Şenol hoca o açıklamaları yapmadan önce
Ozana Galatasaray maçını oyna Beşiktaşa gidebilirsin demiş
Ondan Sonrada Ozan bize gelecekken Şenol güneş bu açıklamayı yapınca Ozan Fenere Yar Oldu.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Yazacaktım yazmadım.

Ömer Güvenç sordu di mi o soruyu? Lig tv tezgahladı bu pisliği. Hata bizim ama yine art niyet var.
Ömer güvenç aziz yildirima gs kadrosunu söylemiş adam
Aziz için her şeyi yapar.Aziz istesin yeter ki

Çevrimdışı BavyeraKartali

arakadasin fikret orman yonetimine gicigi var sanirim.ne yapilsa begenmiyor adaliya hayran galiba..
Arkadaş sen niye sadece kendi düşünceni söylemiyorsun neden milleti her mesajında aşağılamaya çalışıyorsun sürekli taraftarı hedef alma taraftara çatma taraftarın görüşünü beğenmeme 3-5 kişinin söylediğiyle dalga geçme. Bu kulübün bu halde olmasının sebebi taraftar mı sorumlu kimse ona seslen demirörene seslen ona oy veren kongre üyelerine seslen toplu aidatlar için sesini çıkar hakemine mhksına lobilerine habercilerine sesini çıkar işin gücün burada yorum yapan pozitif düşünen bir suçu olmayan Beşiktaşlıları eziklemek. Twitterda da aynı yav bir oyuncu alınıyor veya alınmıyor sen alana almayana değil senin istediğin gibi yorum yapmayan gariban taraftara lafı çakmaya uğraşıyorsun. Yav sen o adama veya o çocuğa lafı çaksan ne olur onlar mı suçlu onlar mı sorumluluğu yetkisi olan? Kendini kürsüde 1000tane Beşiktaşlı kendi aralarında konuşurken sürekli onlara salça olup yav o doğru değil sen aptalsın bu doğru şeklinde yorumlarla avutuyorsun. Çok mu zekisin herkes kadar aklın var herkesin geçtiği yoldan geçtin. Olaylara bakış açın gelecekle ilgili tahminin farklı nedir bu her şeyi ben biliyorum şu taraftar bilmiyor bu taraftar bilmiyor demeler.
Senin bu depresif yazılarına en büyük cevabı zaman ve Beşiktaş verir.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arkadaşlar. şenol hocanın söyleminin zamansınz olduğunu ilk söyleyen de benim burada en çok dile getiren de benim. ama artık olan olmuş. şenol hoca da toy biri değil. anlamıştır hatasını. zaten gereken ikaz da yönetim tarafından yapılmıştır. bundan sonra da eleştirilere devam etmek sadece bizi yıpratır. bence artık önümüze bakalım
Bu kadar basit mi gerçekten? Yarın öbür gün Fener Ozan'ı 20-25 milyon euroya okuttuğunda bunun parasını Şenol Güneş mi ödeyecek bize?  Şimdi Ozan'ın yerine bir daha transferi olmayan bir adama 5-6 milyon euro ve Ozan'a verdiğimiz paranın iki katını vereceğiz, kullandığımızla kalacağız. Lawal konusunu hiç açmadım bile. Hata yaptıysa eleştirilecek üstüne de gidilecek, yaptığı o yaşta ve tecrübede birisine yakışmayan bir hata. Fikret Orman gelecekti satamayacağı bir adama 7 milyon euro vermezdi şimdi eli kolu bağlandı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben katılmıyorum abi o dönem Demba kendi açıkladı ben gitmek istemiyorum siz gönderiyorsunuz diye.

Sosa zaten karakter olarak gamsız. Böyle şeyleri takacak oyuncu değil. Öyle bir karakteri de yok. Sosa'nın olayı klasik Arjantili futbolcu refleksi.

Hepsi dönmek istiyor 30 yaşlarında çok büyük kariyerleri yoksa Tevez en büyük örnek o yüzden Töre'ye yıkmıyorum olayı ben.

Son 4-5 maç bu refleksi gösteremedi evet ama 30 hafta boyunca takımı buraya getiren de Ba ile oydu. Diğer 9 adam dururken Töre'ye kesmem faturayı.

Törenin Omzuna okadar yüklendik ki , bir başka takımı ileriye tasıyan oyuncu cıkaramadık.

Töreye bu kadar yüklenmemiş olsaydık skor olarak daha cok katkı verebilirdi. Resmen Eşşek gibi kullandık adamı.

Çevrimdışı ahmetx

Yazacaktım yazmadım.

Ömer Güvenç sordu di mi o soruyu? Lig tv tezgahladı bu pisliği. Hata bizim ama yine art niyet var.
ben başdan beri bunu söylüyorum bu soru tuzak soruydu .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

EssiLor

• Ziyaretçi

Çok Büyük Bir Tezgaha Getirdiler Beşiktaşımızı
Bu Oyunun İçinde Fenevde Var Muhtemelen

Ömer Güvençe O Soruyu Sordurtması İçin Emir Veren Azize Olabilir Şikeci Adamdan Bunu Beklerim Arkadaş.
fener ve Ligtv Ortaklaşa Çalıştılar ve Başarılı Oldular Ozanı Beşiktaşımızın Elinden Aldılar

Bu İşin içinde fener ve Ligtv Var Ömer Güven ise Maşa.
Sen Ne Diye Öyle Bir Soru Sorarsın Be Ömer Güvenç Cahili.
Çok Büyük Oyunlar Oynandı Ozan Transferi Üzerinde Bundan Eminim.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 15:58:41 EssiLor ]

Çevrimdışı TALAT

Bu kadar basit mi gerçekten? Yarın öbür gün Fener Ozan'ı 20-25 milyon euroya okuttuğunda bunun parasını Şenol Güneş mi ödeyecek bize?  Şimdi Ozan'ın yerine bir daha transferi olmayan bir adama 5-6 milyon euro ve Ozan'a verdiğimiz paranın iki katını vereceğiz, kullandığımızla kalacağız. Lawal konusunu hiç açmadım bile. Hata yaptıysa eleştirilecek üstüne de gidilecek, yaptığı o yaşta ve tecrübede birisine yakışmayan bir hata. Fikret Orman gelecekti satamayacağı bir adama 7 milyon euro vermezdi şimdi eli kolu bağlandı.

ee peki ne yapalım. şenol hocayı istifa mı ettirelim. olan olmuş. daha lig başlamadan bu kadar kendimize düşersek o sezondan hayır gelir mi?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Serhat hata var. Uyarıldıysa daha ne yapalım ki adama? Konu kapanacak artık sezon başlıyor eksikler var bir de buradan biz yürürsek takım nasıl konsantre olsun.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş'in hatası 2 gündür cevap vermemişsin zaten o ithama.

O sorunun neden geldiğini anlaması gerekirdi eminim çok pişman olmuştur.

Ancak olan oldu konu kapanmalı artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Ömer güvenç aziz yildirima gs kadrosunu söylemiş adam
Aziz için her şeyi yapar.Aziz istesin yeter ki

Sadece Ömer değil Şenol hoca ANÇ ile birlikteyken diğer muhabirler de sordu aynı soruyu. Bu soruların hangi amaçla sorulduğu zaten belli. Ortamı kızıştırıp transferi engellemek istediler. Fakat o soruya verilecek milyon tane cevap arasından belki de en sertini verdi hoca. "Başkan olmak kolay adam olmak zor" lafıyla Ozan transferi de yalan oldu.

Çevrimdışı can1903

Şenol Güneş: Tolga, Günay ya da Cenk'ten birisi takımdan ayrılabilir. O zaman bir kaleci alabiliriz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne yani Senol Hoca böyle bi hata yaptı diye Gömelimmi hocayı.

Çevrimdışı forzatunga

Şenol Güneş büyük başkan diye üçlü çekseydi bursa başkanına yine bize vermeyeceklerdi boşuna kafanızı yormayın.Aynı para verildiğinde bursa bize vermez diğer alternatife verir gün gibi açık.Şimdi yapılan bizim hocayı yıpratma oyunları sizde alet olun.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Transfer sezonu 1 eylülde mi kapaniyordu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hasan Akten

Şenol Güneş: Tolga, Günay ya da Cenk'ten birisi takımdan ayrılabilir. O zaman bir kaleci alabiliriz.

Aynı şekilde Pedro ya da Milosevic takımdan ayrılabilir, stoper alabiliriz diyor ama pek sanmıyorum bunların olacağını. Kalan kısa sürede oyuncuyu sat yerine adam al. Geç kaldık bunlar için

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Bu konuşmadan önceki akşam pek seyretmesemde Trt de Fenerli İlker Yağcıoğlu Ozan için çok gerekli değil zaten 2 ay sonra Veli 6 ay sonra Tolgay dönecek deyince ben bu çocuğu bize yar etmezler demiştim ,korktuğum başıma geldi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Bir şeyi kaçırmayın yalnız konuda.

Bu adama biz teklif verdik kabul gördü. Fener de bizim verdiğimiz parayı verdi. O paraya aldı.

Yani iki teklif de vardı masada başından beri. Şenol Güneş o sözleri söylemese bile Bursa başkanı yine hayır Beşiktaş'a vermeyiz seni Fener'e gideceksin diyebilirdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen inanmıyosun ama ben Şenol hocanın işte tamda yukarıda yazdığın takım için oynayacak şekilde evrime uğratacağına inanıyorum Töre yi Q7 yi bilemem ama o adamın kariyeri belli yaşıda geçmiş banane diyebilir ama töreyi adam edecek gibime geliyor şenol hoca
bakın şapkadan tavşan çıkacak sanıyorsunuz ama yanlış bu
karpuzu kesip içinden kavun çıkartamazsın şimdi oğuzhan olsa derimki futbol
seviyesi iyi ama mental olarak iyi değil Şenol hoca bu noktada oğuzhana mental olarak birşeyler
verir quaresma tamamen bunun dışında taraftar iki defa adını söylesin maçı unutur şowa başlar
Töre başka onunki hayatıyla ilgili bir durum ona şenol hoca yetmez onun çok ciddi bir psikolojik yardım alması gerekiyor
şenol hocanın katkısı kerime olur oğuzhana olur frankoya olur milisovice olur ersana olur ismaile olur
bak sosayada olur ama gomez quaresma töre beck ruhodolfo gibi oyunculara şenol hoca katkısı olmaz
beck rhodolfo gomez zaten oturmuş profesyoneller üst seviyelerde yaşıyorlar profesyonelliği
quaresma ve töre tam futbol serserisi kötü maksatlı söylemiyorum berduş oyuncu sokak futbolu oynuyorlar
o nedenle zaten göze hoş geliyor ama eleştirimide yanlış anlamayın ikisinide büyük bir zevkle izliyorum
ama takıma katkıları yetenekleriyle ölçüldüğünde çok düşük olcayla mukayese bile edilmezler ama olcayın takıma
 katkısı bu ikisinin toplamından fazla onu bırakın mustafanın bile katkısı daha fazla ah birde sakatlanmasa
adamı psikolojik olarak çökertti o nedenle sürekli kendini kanıtlama çabasında bir türlü isteneni veremiyor
bir durulsa benim çok beğendiğim bir oyuncu aslında birde kendini durup dururken sakatlamasa tabiki :bandit:
şenol hocanın Mustafa üzerindede büyük katkısı olur kanısındayım