@Necmi abi sen inanmıyosun ama ben Şenol hocanın işte tamda yukarıda yazdığın takım için oynayacak şekilde evrime uğratacağına inanıyorum Töre yi Q7 yi bilemem ama o adamın kariyeri belli yaşıda geçmiş banane diyebilir ama töreyi adam edecek gibime geliyor şenol hoca
bakın şapkadan tavşan çıkacak sanıyorsunuz ama yanlış bu
karpuzu kesip içinden kavun çıkartamazsın şimdi oğuzhan olsa derimki futbol
seviyesi iyi ama mental olarak iyi değil Şenol hoca bu noktada oğuzhana mental olarak birşeyler
verir quaresma tamamen bunun dışında taraftar iki defa adını söylesin maçı unutur şowa başlar
Töre başka onunki hayatıyla ilgili bir durum ona şenol hoca yetmez onun çok ciddi bir psikolojik yardım alması gerekiyor
şenol hocanın katkısı kerime olur oğuzhana olur frankoya olur milisovice olur ersana olur ismaile olur
bak sosayada olur ama gomez quaresma töre beck ruhodolfo gibi oyunculara şenol hoca katkısı olmaz
beck rhodolfo gomez zaten oturmuş profesyoneller üst seviyelerde yaşıyorlar profesyonelliği
quaresma ve töre tam futbol serserisi kötü maksatlı söylemiyorum berduş oyuncu sokak futbolu oynuyorlar
o nedenle zaten göze hoş geliyor ama eleştirimide yanlış anlamayın ikisinide büyük bir zevkle izliyorum
ama takıma katkıları yetenekleriyle ölçüldüğünde çok düşük olcayla mukayese bile edilmezler ama olcayın takıma
katkısı bu ikisinin toplamından fazla onu bırakın mustafanın bile katkısı daha fazla ah birde sakatlanmasa
adamı psikolojik olarak çökertti o nedenle sürekli kendini kanıtlama çabasında bir türlü isteneni veremiyor
bir durulsa benim çok beğendiğim bir oyuncu aslında birde kendini durup dururken sakatlamasa tabiki

şenol hocanın Mustafa üzerindede büyük katkısı olur kanısındayım