2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869066 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Süreç aktardığım gibi gelişmiş.

Kaynak sağlammış öğrenmiş olduk.  :D
Aynen yeni haberler yok mu kimle ugrasiyoruz :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya paran yoksa tam olarak böyle planlama yapılır. 7 pozisyon varsa alman gereken 7'sini değil de 3'ünü kapatacak paran varsa 3'ünü kapatır o sene şampiyonluğu doğrudan hedeflemezsin.

Seneye kalan 4 bölgeyi kapatır önündeki 5 sene şampiyonluğa oynarsın. Bu iş böyle olur bütçe yoksa.

Demirören bütçe olmadığı halde hep 7 şer 7 şer topladı 5'ini gönderdi 8 sene takım kuramadık.
İşte kapatamıyoruz. Her seferinde 1 açık oluyor ve o açık yüzünden şampiyonluk veya şampiyonlar ligi kaçıyor. Kaçırma sebebimizde çok büyük paralar değil. Linnes olayında yaşananları hepimiz biliyoruz 2 milyon euro yüzünden belkide daha büyük kayıplardan olduk. Belki varsayım üzerine konuşuyoruz ama sezon içerisinde maçlarda yaşadıklarımız baktığımızda bunun doğrulup payı daha yüksek oluyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Aynen yeni haberler yok mu kimle ugrasiyoruz :D

Bilemiyorum Altan bilemiyorum.  :D

Çevrimdışı Tolga

Ligin dinamiklerini görmek çok zor değil.

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'sine; Terim'in ilk seneki Galatasaray'ına; Sağlam'ın Bursa'sına bakın anlarsınız.

Bunu daha öncede yazdım. 13 yıldır güçlü kadrolar kurulamamış, binanın temelleri; yönetim, futbolcular, teknik ekip saç ayağı sağlam oturmamış.

Kadronuzu niye rakipleriniz ile karşılaştırıyorsunuz; bu ligde kendinizle yarışıyorsunuz.

6 yıldır 70 puanı görememişiz, bu kadar kötü bir ligde.

Velhasıl kelam rakip biziz.
Hakikaten şu ligde yıllardır 70 puanı göremeyişmiz ciddi başarısızıktır.

Geçen sezon bile 70 puanı geçemedik.

Her sezon 70 puan barajını geçsek mutlaka 2 yılda 1 şampiyon oluruz ama bunu yapamıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Gol ve asist sayılarını maç başı rakamlara bölerek ortalamalarına ulaşabilirsin.
buda yanlış bakış açısı diyelim oynadığı sürece rekor gol attı ama oynadığı sezon maçların yarısını kaçırıyorsa
ve o kaçırdığı maçlarda ben güç kaybediyorsam kaçırdığı onca maçtan sonra ben yaptığı istatistiği ne yapayım
şimdi geçen sene ki Töre 30 maç mükemmel maç oynamış olsa ne olur son dört maç paramı alamıyorum ben çıkmayacağım dedikten sonra
ve ben şampiyonluğu o dört maçta verdikten sonra yemişim onun 30 maçlık istatistiğini
30 maç dünyanın en iyi oyuncusu olsa ne olur bana dört maçta ihtiyacım olduğu halde
kişisel menfaatini takım menfaatinin üzerinde görüp takımı satmaktan çekinmeyen bir oyuncuyu
sosanın sözünü kimse hatırlamıyor bazı arkadaşlar şampiyonluğu yeterince istemedi dedi
bu gün sosa takımda kalmak istemiyorsa işte bu o bazı arkadaşlar nedeniyle.
takımın gole ihtiyaç duyduğu anda düzgün bir pas vermek yerine trivella yapmaya kalktığında
başlarım onun istatistiğine takım sıradan maçları kazanır zaten bana kritik maçları kazanacak oyuncu lazım
quaresmanın Beşiktaş geçmişinde kazandırdığı bir tane kritik maç var oda israilde
ben Törenin kazandırdığı kritik maç hatırlamıyorum ama quaresma takım oyununa daha yatkın bir oyuncu
biraz şovdan uzaklaşırsa muazam katkıları olur herkes quaresma olcayı kesecek diyor ama bence tam tersi
quaresma Töreyi keser normal koşullarda olması gereken bu iki kanat quaresma ve töre ya mükemmel olur yada dibe vurdurur ortası yok
biraz takıma gönül versinler bırak Türkiyeyi avrupada bile fırtına gibi eserler birde üzerlerine eskisi gibi yük
binmeyecek hem birbirlerini desteklerler hemde bekler daha fazla destek verecek buda enerjilerini maç süresince üst seviye tutmalarını sağlar

Çevrimdışı Çağrı

İşte kapatamıyoruz. Her seferinde 1 açık oluyor ve o açık yüzünden şampiyonluk veya şampiyonlar ligi kaçıyor. Kaçırma sebebimizde çok büyük paralar değil. Linnes olayında yaşananları hepimiz biliyoruz 2 milyon euro yüzünden belkide daha büyük kayıplardan olduk. Belki varsayım üzerine konuşuyoruz ama sezon içerisinde maçlarda yaşadıklarımız baktığımızda bunun doğrulup payı daha yüksek oluyor..

Kapatılır. Şuan yapamıyoruz maddi durumdan ötürü.

Borç dönmeye başlayınca risk de alınır. Beni kızdığım Tayfun Korkut Okan Buruk Fatih Sonkaya ne bulurlarsa takıma toplayıp toplama takım yapanlar.

Şuan açık mevkiler olsa da kadro yapılanması iyi Beşiktaş'ın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Her sezon 70 puan barajını geçsek mutlaka 2 yılda 1 şampiyon oluruz ama bunu yapamıyoruz.

Çünkü iyi kadrolar kuramıyoruz; kadro mühendisliği nedir bilmiyoruz.

Ama yolun sonunda hep bir günah keçisi buluyoruz.  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Tolga - Beck - Rhodolfo - Ersan - Motta - Atiba - Oğuzhan - Sosa - Töre - Quaresma - Gomez. Bu 11 le çıkarız diye düsünüyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

İç sahadan geçer.

İçerde 14 maç kazanmadan olmaz o iş. İçeride 40 puan alırsan dışarıda 10 galibiyet zaten alırsın.

Biz 15 yıldır iç sahada kazanma oranımız %53 civarı sanırım rezalet. Çünkü dominant kadro yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

buda yanlış bakış açısı diyelim oynadığı sürece rekor gol attı ama oynadığı sezon maçların yarısını kaçırıyorsa
ve o kaçırdığı maçlarda ben güç kaybediyorsam kaçırdığı onca maçtan sonra ben yaptığı istatistiği ne yapayım
şimdi geçen sene ki Töre 30 maç mükemmel maç oynamış olsa ne olur son dört maç paramı alamıyorum ben çıkmayacağım dedikten sonra
ve ben şampiyonluğu o dört maçta verdikten sonra yemişim onun 30 maçlık istatistiğini
30 maç dünyanın en iyi oyuncusu olsa ne olur bana dört maçta ihtiyacım olduğu halde
kişisel menfaatini takım menfaatinin üzerinde görüp takımı satmaktan çekinmeyen bir oyuncuyu
sosanın sözünü kimse hatırlamıyor bazı arkadaşlar şampiyonluğu yeterince istemedi dedi
takımın gole ihtiyaç duyduğu anda düzgün bir pas vermek yerine trivella yapmaya kalktığında
başlarım onun istatistiğine takım sıradan maçları kazanır zaten bana kritik maçları kazanacak oyuncu lazım
quaresmanın Beşiktaş geçmişinde kazandırdığı bir tane kritik maç var oda israilde
ben Törenin kazandırdığı kritik maç hatırlamıyorum ama quaresma takım oyununa daha yatkın bir oyuncu
biraz şovdan uzaklaşırsa muazam katkıları olur herkes quaresma olcayı kesecek diyor ama bence tam tersi
quaresma Töreyi keser normal koşullarda olması gereken bu iki kanat quaresma ve töre ya mükemmel olur yada dibe vurdurur ortası yok
biraz takıma gönül versinler bırak Türkiyeyi avrupada bile fırtına gibi eserler birde üzerlerine eskisi gibi yük
binmeyecek hem birbirlerini desteklerler hemde bekler daha fazla destek verecek buda enerjilerini maç süresince üst seviye tutmalarını sağlar

@Necmi abi bunu ne zaman dedi o zaman da arattım bulamadım ben
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı anilsevim

ARKADAŞLAR ACİL
Şidi telefon geldi.
Stad kazasında yaralanan emekçi kardeşimiz yarın 2. ameliyatını olacak. İmkanı olan Şişli Etfal e gidip kan versin lütfen. Kan grubu farketmiyor, daha sonra değiştiriyor onlar. 10 ünite istenmiş.
İrtibat Soner bey:
05354479842
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Necmi abim , Olcay geçen sezon sadece bedenen sahada idi son 10 hafta. Böyle sadece sahada var gibi görünüp hiç bişey yapmamak daha kötü.

Çevrimdışı anilsevim

ARKADAŞLAR ACİL
Şidi telefon geldi.
Stad kazasında yaralanan emekçi kardeşimiz yarın 2. ameliyatını olacak. İmkanı olan Şişli Etfal e gidip kan versin lütfen. Kan grubu farketmiyor, daha sonra değiştiriyor onlar. 10 ünite istenmiş.
İrtibat Soner bey:
05354479842
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı brkntcnr

İç sahadan geçer.

İçerde 14 maç kazanmadan olmaz o iş. İçeride 40 puan alırsan dışarıda 10 galibiyet zaten alırsın.

Biz 15 yıldır iç sahada kazanma oranımız %53 civarı sanırım rezalet. Çünkü dominant kadro yok.
Peki çözüm ne? Dominant kadro için ne yapmalıyız ne tip oyuncular transfer etmeliyiz abi ? Olay sorunu saptamakla bitmiyor ki. Çözüm de üretmek gerek.

Çevrimdışı Tolga

İç sahadan geçer.

Evet iç saha performasımız ben bildim bileli rezalettir.

Hatırlayan varsa son 10 yıldaki iç saha performansımız ile ilgili sezon içerisinde bir çalışmam olmuştu.

Vodafone Arena açıldıkta sonra bakalım olumlu bir değişim olacak mı göreceğiz.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 15:39:24 Tolga ]

Çevrimdışı Çağrı

Peki çözüm ne? Dominant kadro için ne yapmalıyız ne tip oyuncular transfer etmeliyiz abi ? Olay sorunu saptamakla bitmiyor ki. Çözüm de üretmek gerek.

Öncelikle hoca seçimi çok önemli. Bilic ile dominant futbol oynayamazsın. Şenol Güneş şuan doğru seçim.

Önde pres, set oyunu ve sorumluluk alan skorer oyuncular.

Dzsudzsak ve Fer diye bundan çok bağırdık burada. Sürekli hücumu düşünen, sorumluluk alan, tabela yapan agresif oyuncular bunlar. Patlamaları çok yüksek.

Gomez, Sosa, Töre bunlar hep doğru oyuncular. Atiba, Veli bunlarla dominant oynanmaz bunlar pres yapar yan pas yapar. Serdar gibi bek ile asla olmaz.

İnler, Ozan, Emre Belözoğlu, Selçuk, Melo, Veloso gibi teknik kapasitesi yüksek mutlaka iyi hücum eden ortasaha oyuncuları şart.

Tolgay bunun ilk adımı ama şimdi yok. Takımdaki her oyuncu sorumluluktan korkmayan devamlı hücum eden oyuncular olmalı Bilic'in istediği gibi sadece savaşan değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yavyukaytal

Evet iç saha performasımız ben bildim bileli rezalettir.

Hatırlayan varsa son 10 yıldaki iç saha performansımız ile ilgili sezon içerisinde bir çalışmam olmuştu.

Vodafone Arena açıldıkta sonra bakalım olumlu bir değişim olacak mı göreceğiz.

Bu orta alanla yola çıkarsak değişim beklemek polyannacılık olur orta alana takviye yapılmazsa daha erken havlu atarız lige bu bir gerçek.

Çevrimdışı kaanzor

@Necmi abi sen inanmıyosun ama ben Şenol hocanın işte tamda yukarıda yazdığın takım için oynayacak şekilde evrime uğratacağına inanıyorum Töre yi Q7 yi bilemem ama o adamın kariyeri belli yaşıda geçmiş banane diyebilir ama töreyi adam edecek gibime geliyor şenol hoca
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

Mehmet Demirkol: Şenol Güneş iki gün bekleyip öyle konuşabilirdi. Çünkü gerçekten büyük oyuncu kaçtı. Bu tuzağa düşmemeliydi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brkntcnr

Öncelikle hoca seçimi çok önemli. Bilic ile dominant futbol oynayamazsın. Şenol Güneş şuan doğru seçim.

Önde pres, set oyunu ve sorumluluk alan skorer oyuncular.

Dzsudzsak ve Fer diye bundan çok bağırdık burada. Sürekli hücumu düşünen, sorumluluk alan, tabela yapan agresif oyuncular bunlar. Patlamaları çok yüksek.

Gomez, Sosa, Töre bunlar hep doğru oyuncular. Atiba, Veli bunlarla dominant oynanmaz bunlar pres yapar yan pas yapar. Serdar gibi bek ile asla olmaz.

İnler, Ozan, Emre Belözoğlu, Selçuk, Melo, Veloso gibi teknik kapasitesi yüksek mutlaka iyi hücum eden ortasaha oyuncuları şart.

Tolgay bunun ilk adımı ama şimdi yok. Takımdaki her oyuncu sorumluluktan korkmayan devamlı hücum eden oyuncular olmalı Bilic'in istediği gibi sadece savaşan değil.
İnler+ Fer + stoper şampiyonluğa götürür diyorsun

Çevrimdışı Tolga

Bu orta alanla yola çıkarsak değişim beklemek polyannacılık olur orta alana takviye yapılmazsa daha erken havlu atarız lige bu bir gerçek.
Zaten eksiklerimizin tamamen giderildiğini varsayarak bunu söyledim.

İyi bir kadronun yanında stat faktörü de önemli.

Çevrimdışı Çağrı

Mehmet Demirkol: Şenol Güneş iki gün bekleyip öyle konuşabilirdi. Çünkü gerçekten büyük oyuncu kaçtı. Bu tuzağa düşmemeliydi.

Yazacaktım yazmadım.

Ömer Güvenç sordu di mi o soruyu? Lig tv tezgahladı bu pisliği. Hata bizim ama yine art niyet var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Atkar

Çağrı abinin dediği doğru aslında.Biz yavaş yavaş eksikleri tamamlamayı beceremedik.3 sene önce feda dönemiydi ve o zaman şampiyonluk gelmese de kimse ağzını açmazdı genç oyunculara yatırım yapabilirdik.Fakat beceremedik o kadrodan bir Olcay bide yedek Oğuzhan kaldı hatırladığım.Bu senede iyi transferler yaptık aslında Rodoholfo-Gomez-Beck.Bunlara kaleci+DeJong+Hızlı stoper+Duzdek+yedek forvet(Ndoye) gibi isimleri ekleyebilseydik ve sivok takımda kalsaydı yeterli olabilecekti.Mesela şuanda kaleci-çift yön orta saha-ön libero-yedek forvet hatta stoper eksikliğimiz var.Bunları 3 senede tamamlayabilirdik ama yapamadık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrar ve altını çizerek söylüyorum Şenol Hocanın yaptığı amatörlüktür hem de büyük amatörlüktür. Süreç sonlandıktan sonra istediğin kadar konuş böylesine konularda bu şekilde davranamazsın bakkal yönetmiyorsun Beşiktaş kulübünün teknik sorumlususun. Bugün Şenol Hoca'yı tebrik edenler Başkan neden MHK, federasyon veya Demirören'e karşı konuşmuyor dediğimizde konuşacakta ne olacak o işler öyle olmuyor diyenler. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

İnler+ Fer + stoper şampiyonluğa götürür diyorsun

Kaleciye rağmen götürür.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli