Gol ve asist sayılarını maç başı rakamlara bölerek ortalamalarına ulaşabilirsin.
buda yanlış bakış açısı diyelim oynadığı sürece rekor gol attı ama oynadığı sezon maçların yarısını kaçırıyorsa
ve o kaçırdığı maçlarda ben güç kaybediyorsam kaçırdığı onca maçtan sonra ben yaptığı istatistiği ne yapayım
şimdi geçen sene ki Töre 30 maç mükemmel maç oynamış olsa ne olur son dört maç paramı alamıyorum ben çıkmayacağım dedikten sonra
ve ben şampiyonluğu o dört maçta verdikten sonra yemişim onun 30 maçlık istatistiğini
30 maç dünyanın en iyi oyuncusu olsa ne olur bana dört maçta ihtiyacım olduğu halde
kişisel menfaatini takım menfaatinin üzerinde görüp takımı satmaktan çekinmeyen bir oyuncuyu
sosanın sözünü kimse hatırlamıyor bazı arkadaşlar şampiyonluğu yeterince istemedi dedi
bu gün sosa takımda kalmak istemiyorsa işte bu o bazı arkadaşlar nedeniyle.
takımın gole ihtiyaç duyduğu anda düzgün bir pas vermek yerine trivella yapmaya kalktığında
başlarım onun istatistiğine takım sıradan maçları kazanır zaten bana kritik maçları kazanacak oyuncu lazım
quaresmanın Beşiktaş geçmişinde kazandırdığı bir tane kritik maç var oda israilde
ben Törenin kazandırdığı kritik maç hatırlamıyorum ama quaresma takım oyununa daha yatkın bir oyuncu
biraz şovdan uzaklaşırsa muazam katkıları olur herkes quaresma olcayı kesecek diyor ama bence tam tersi
quaresma Töreyi keser normal koşullarda olması gereken bu iki kanat quaresma ve töre ya mükemmel olur yada dibe vurdurur ortası yok
biraz takıma gönül versinler bırak Türkiyeyi avrupada bile fırtına gibi eserler birde üzerlerine eskisi gibi yük
binmeyecek hem birbirlerini desteklerler hemde bekler daha fazla destek verecek buda enerjilerini maç süresince üst seviye tutmalarını sağlar