Doğru diyosun..
Herkes sizin gibi düşünemez.
ayrıca bende Qauresmaya cok sıcak bakmayanlardandım ama bu kadar insan kendi kafalarındaki sisteme uymadıgı için camur atınca ister istemez destekliyorsun..
zamanında formasının sırtında Quaresma yazanlar burda gelmiş şimdi tü kaka diyor. ilginç gerçekten.
Beşiktaş Formasının sırtına geçirdiği gün benim için Ön yargı bitmiştir Topunu oynar katkı vermez ise eleştiririm.
Burda 1 2 gün Önce bi yorum okudum 10 15 gol asist yapsa bile kötü transfer diye. yazık gerçekten.

+1903

Herjes hazir kitada bekliyor Q7 trivela yapsada eleştirsek, Rabona yapsada Show yapiyor diye yerin dibine soksak diye Bu kadar on yargi olmaz bu kadar ego olmaz ya Ayip...
Olimpiakos macini izlerken buradaki yorumlari okudum ogun herkes Q7 nin yaptigi en ufak harekette elwstirdi yok oraya pas atmadi yok orta acmadi da top sürdü yok Gomeze atmadida calim yapti , Mac boyunca tel tel Dokulen Gokhana kimse eleştiride bulunmadi ama ..
Bu arada maci cok iyi izledim ogun en cok elestirlen q7 di burada demekki en cok calisan kosanda o oluyor burada yanlis busey yok butun ataklar q7 tarafundan yönlendirildi cunku Gokhan inanailmaz kötüydü..