2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871459 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Katiliyorum
Olimpiakos macinda Sahanin en cok kosan , En caliskan ve takim adina En iyisi Quaresmaydi ama Hala beğenilmiyor niye cunku bazilari hala on yarigili ve Egosunu tatmin edemedi

Biz herhalde başka maçı izledik  :lol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Arkadaşlar son bir kaç gündür bu başlıktaki bazı yazılar beni hayretler içinde bırakıyor, bir kaç arkadaş sürekli eleştirdiğini zannedip  BEŞİKTAŞ ı ve lisanslı sporcularını yerden yere vuruyorlar. Eleştiri böyle yapılmaz siz resmen gömüyorsunuz inanın sizin yaptığınızı sarışınlar yapmaz üzüntü ile takip ediyorum genelde konuşuyorum üzerine alınan alınsın amacım kimseyi düzeltmek de değil ama daha alfabeyi öğrenmeden şiir, roman yazmaya çalışan arkadaşlar var şunu unutmayın ki burası bir taraftar formu yani biz tarafsız olmak zorunda değiliz hatta sapına kadar tarafız taraftarız biz bu arkadaşlar önce alfabeyle başlasalar iyi ederler bu da BEŞİKTAŞIN büyüklüğüdür o takımın formasını kim giyerse benim için dünyanın en iyi futbolcusudur onu ne yerden yere sokarım nede hakaret ettiririm sizin de öğrenmeniz gereken şey bu. bu büyük kulüpten kimler geldi kimler geçti  en iyi zamanlarında Sergen yöneticiyle takıştı diye takımdan ayrıldı Feyyaz gibi bir futbolcu kulübün çekinin arkasını yazdırdı diye gönderildi Nouma gibi gelen en iyi yancı golcü fener maçından sonra hareket yaptı diye gönderildi  siz gelmiş 20 yaşında bir futbolcuyu alamadık diye bu kulübün başkanına hocasına futbolcularına hakaretler iynelemeler yapmaya kalkıyorsunuz bu işlere girmeden önce BEŞİKTAŞ IN büyüklüğünü idrak etseniz daha iyi olacak...
+1903

demin yarım kaldığı için tekrar gönderiyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

ben querasmanın transferini istemeyenlerdendim ama madem geldi formayı geçirdi bana artık savunmak düşer herkes beşiktaşın iyiliğini istiyor evet ben bu iyiliği savunarak yapmaya çalışıyorum ama daha sahada hiçbirşey görmeden eleştirmek önyargılı davranmak  nasıl beşiktaşın iyiliği oluyor anlamadım
Geçen sefer ne verdi ki şimdi birşeyler yapmasını bekleyelim. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Doğru diyosun..

Herkes sizin gibi düşünemez.

ayrıca bende Qauresmaya cok sıcak bakmayanlardandım ama  bu kadar insan kendi kafalarındaki sisteme uymadıgı için camur atınca ister istemez destekliyorsun..

zamanında formasının sırtında Quaresma yazanlar burda gelmiş şimdi tü kaka diyor. ilginç gerçekten.

Beşiktaş Formasının  sırtına geçirdiği gün benim için Ön yargı bitmiştir Topunu  oynar  katkı vermez ise eleştiririm.

Burda 1   2 gün Önce bi yorum okudum  10 15 gol asist yapsa bile kötü transfer diye. yazık gerçekten.
:claps: :claps: +1903 :claps: :claps:
Herjes hazir kitada bekliyor Q7 trivela yapsada eleştirsek, Rabona yapsada Show yapiyor diye yerin dibine soksak diye Bu kadar on yargi olmaz bu kadar ego olmaz ya Ayip...
Olimpiakos macini izlerken buradaki yorumlari okudum ogun herkes Q7 nin yaptigi en ufak harekette elwstirdi yok oraya pas atmadi yok orta acmadi da top sürdü yok Gomeze atmadida calim yapti , Mac boyunca tel tel Dokulen Gokhana kimse eleştiride bulunmadi ama ..
Bu arada maci cok iyi izledim ogun en cok elestirlen q7 di burada demekki en cok calisan kosanda o oluyor burada yanlis busey yok butun ataklar q7 tarafundan yönlendirildi cunku Gokhan inanailmaz kötüydü..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar son bir kaç gündür bu başlıktaki bazı yazılar beni hayretler içinde bırakıyor, bir kaç arkadaş sürekli eleştirdiğini zannedip  BEŞİKTAŞ ı ve lisanslı sporcularını yerden yere vuruyorlar. Eleştiri böyle yapılmaz siz resmen gömüyorsunuz inanın sizin yaptığınızı sarışınlar yapmaz üzüntü ile takip ediyorum genelde konuşuyorum üzerine alınan alınsın amacım kimseyi düzeltmek de değil ama daha alfabeyi öğrenmeden şiir, roman yazmaya çalışan arkadaşlar var şunu unutmayın ki burası bir taraftar formu yani biz tarafsız olmak zorunda değiliz hatta sapına kadar tarafız taraftarız biz bu arkadaşlar önce alfabeyle başlasalar iyi ederler bu da BEŞİKTAŞIN büyüklüğüdür o takımın formasını kim giyerse benim için dünyanın en iyi futbolcusudur onu ne yerden yere sokarım nede hakaret ettiririm sizin de öğrenmeniz gereken şey bu. bu büyük kulüpten kimler geldi kimler geçti  en iyi zamanlarında Sergen yöneticiyle takıştı diye takımdan ayrıldı Feyyaz gibi bir futbolcu kulübün çekinin arkasını yazdırdı diye gönderildi Nouma gibi gelen en iyi yancı golcü fener maçından sonra hareket yaptı diye gönderildi  siz gelmiş 20 yaşında bir futbolcuyu alamadık diye bu kulübün başkanına hocasına futbolcularına hakaretler iynelemeler yapmaya kalkıyorsunuz bu işlere girmeden önce BEŞİKTAŞ IN büyüklüğünü idrak etseniz daha iyi olacak...

demin yarım kaldığı için tekrar gönderiyorum
O makamda bulunan insanlar buradaki insanlara karşı sorumlular. Bunu öncelikle idrak edecek olan kişiler yönetim, teknik direktör ve futbolcular. En son suçlu taraftar. Kimse hakaret etmediği sürece üslubuyla bu kişilere eleştiri de bulunabilir. Beşiktaş formasını giyiyor diye kimseyi göklere çıkarmak zorunda değiliz hele o paralar verilirken ve aldığı paraların hakkını bile veremiyorken kimileri. Siz çalıştığınız yerde her sene 4-5 ay işe gelseniz ve yapmanız gereken işleri tam anlamıyla yapmak yerine asli göreviniz olmayan işleri yapsanız ve buna rağmen tam maaş alsanız birileri bundan rahatsızlık duymaz mı? Bu açıdan bakalım olaya. Forma Kutsalsa çıksın o formaya yakışır şekilde oynasınlar bizi delirtmesinler bu kadar net!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

Gökhan İnler de olmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı genki1914

Gökhanda zora girmiş ee 3. plan nedir yahu ? 2 tane beklerken 1 e düştük 1 gelecekse cok kaliteli biri olmalı
Guti14

Çevrimdışı keremd

Övünç Özdem : "Beşiktaş'ın ön libero transferi için düşündüğü Gökhan İnler transferi olmayacak gibi görünüyor" (NTV Spor)

lawal varken ne gerek var dimi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Geçen sefer ne verdi ki şimdi birşeyler yapmasını bekleyelim. :)
herkes ikinci bir şansı hakediyor bence
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onun rabona  veya trivela ile yapıtgı ortayı normal ayagının içiyle  yapamayan  adamlarla oynuyoruz biz.

herkes ikinci bir şansı hakediyor bence
YD haric tabi :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Övünç Özdem : "Beşiktaş'ın ön libero transferi için düşündüğü Gökhan İnler transferi olmayacak gibi görünüyor" (NTV Spor)

lawal varken ne gerek var dimi
Neden baştan beri bu kadar uğraştılar ki madem gidip baştan alsalardı Lawal'ı.  En azından beklentiye girmezdik. Bu kadar kötü yönetilmez bir süreç. Yaptıkları bir yanlış 10 tane doğruyu silip götürüyor. Umarım yanıltılar bizi ama her sene bir bölgemiz eksik kalıyor geçmişte defans, sağ bek, forvetti şimdi ise orta saha. Bu senede orta sahada rezillik çekmeye hazır olalım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Fire, Re-Wired, Where Did All the Love Go, Club Foot bunlarla başla gitarcı.

Başlamış yine...

https://twitter.com/whufc_official/status/631750318242533376

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Tolga

Hiç konuşulmayan biri gelecek artık iyice netleşti :)

Lawal'ı unuttum tabi :D
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 14:31:03 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

:claps: :claps: +1903 :claps: :claps:
Herjes hazir kitada bekliyor Q7 trivela yapsada eleştirsek, Rabona yapsada Show yapiyor diye yerin dibine soksak diye Bu kadar on yargi olmaz bu kadar ego olmaz ya Ayip...
Olimpiakos macini izlerken buradaki yorumlari okudum ogun herkes Q7 nin yaptigi en ufak harekette elwstirdi yok oraya pas atmadi yok orta acmadi da top sürdü yok Gomeze atmadida calim yapti , Mac boyunca tel tel Dokulen Gokhana kimse eleştiride bulunmadi ama ..
Bu arada maci cok iyi izledim ogun en cok elestirlen q7 di burada demekki en cok calisan kosanda o oluyor burada yanlis busey yok butun ataklar q7 tarafundan yönlendirildi cunku Gokhan inanailmaz kötüydü..
Ön yargının sözlükte karşılığı ;

Ön yargı, bir kişi ya da olaya ilişkin yeterli bir bilgi edinmeden, önceden, peşin bir karara varmış olma durumudur.

Burada hiç kimsenin Quaresmayı tanımadığını söyleyemezsin. Nitekim daha önce gelip neler yaptığını gördük. Hiç kimse Quaresma'yı eleştirirken ön yargılı davranmıyor. Herkes aşağı yukarı ne derece bir katkı vereceğini biliyor.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Be the change you want to see in the world. 🦅

Onun rabona  veya trivela ile yapıtgı ortayı normal ayagının içiyle  yapamayan  adamlarla oynuyoruz biz.
Oynadigi zaman kanadimizi Felc eden , Orta acamayan adam eksiltemeyen Olcayin Q7 den formayı alabilecegini inanlara gülüyorum sadece ....
Olcay Kanatta oynayamiyor adam butun maclarda surekli Ceza sahasinin icinde dolasiyor kanada hic gitmiyor cunku bisey yapaamiyor otuzden ceza sahasina siziyor ve top geldimidd atiyor baska yaptigi bisey yok...
Olcay surekli Ceza sahasina girip bekledigi icin sol kanat cokuyor ve kanattan atak gelistiremiyoruz ve orta acamiyoruz bu kadar kör olmayin..

Çevrimdışı Engin

O makamda bulunan insanlar buradaki insanlara karşı sorumlular. Bunu öncelikle idrak edecek olan kişiler yönetim, teknik direktör ve futbolcular. En son suçlu taraftar. Kimse hakaret etmediği sürece üslubuyla bu kişilere eleştiri de bulunabilir. Beşiktaş formasını giyiyor diye kimseyi göklere çıkarmak zorunda değiliz hele o paralar verilirken ve aldığı paraların hakkını bile veremiyorken kimileri. Siz çalıştığınız yerde her sene 4-5 ay işe gelseniz ve yapmanız gereken işleri tam anlamıyla yapmak yerine asli göreviniz olmayan işleri yapsanız ve buna rağmen tam maaş alsanız birileri bundan rahatsızlık duymaz mı? Bu açıdan bakalım olaya. Forma Kutsalsa çıksın o formaya yakışır şekilde oynasınlar bizi delirtmesinler bu kadar net!
eleştiriye bir şey demiyorum zaten serhat kardeşim yazıda da belirttiğim gibi bazı arkadaşlar eleştiriyi gömmek zannediyorlar dalga geçmeler iynelemeler bunlar zaten beni üzen eleştiri tabiki olabilir eleştiri daha iyi olsun diye yapılır dalga geçmek eleştiri değildir
diğer konuda da benim fikrim BEŞİKTAŞ forması giyiyor diye herkesi göklere çıkarmamamız gerekir demişsin bence gerekir çünkü biz taraftarız senin anlattığın gibi bakarsak taraftar olmaz sadece seyirci oluruz spor sever falan ben kendi adıma sporsever veya seyirci değilim taraftarım ben 
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı ahmetemre

Ozan çok direndi ozanın bu direnişini takdir ediyorum maşallah aşırı felaket direnmiş  :D
ozan hala direniyor olabilir ama babası direnmemiş :evillol:
babası fenerin kulüp binasındaymış dün.
artık babası çalışmak zorunda kalmayacak...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı forzatunga

Ozan Tufana yabancı sınırı kalkmışken o kadar para vermek bile hata Pektemek'i saymıyorum bile.

fener yine kazık yedi raat olun.Atıncı Enesi keşfedenler Ozanı keşfedememiş sizce mantıklı mı?

Çevrimdışı Çağrı

Oynadigi zaman kanadimizi Felc eden , Orta acamayan adam eksiltemeyen Olcayin Q7 den formayı alabilecegini inanlara gülüyorum sadece ....
Olcay Kanatta oynayamiyor adam butun maclarda surekli Ceza sahasinin icinde dolasiyor kanada hic gitmiyor cunku bisey yapaamiyor otuzden ceza sahasina siziyor ve top geldimidd atiyor baska yaptigi bisey yok...
Olcay surekli Ceza sahasina girip bekledigi icin sol kanat cokuyor ve kanattan atak gelistiremiyoruz ve orta acamiyoruz bu kadar kör olmayin..

Olcay - Süper Lig   Maç: 98   Gol: 27   Asist: 20

Quaresma - Süper Lig   Maç: 40   Gol: 8   Asist: 14
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

ozan hala direniyor olabilir ama babası direnmemiş :evillol:
babası fenerin kulüp binasındaymış dün.
artık babası çalışmak zorunda kalmayacak...
7 milyon € luk cok saglam bir kaziktan kurtulmus olduk alip Hayrini gorsunler :ok:
Kulubede beklerken cok hayri dokunur Fenere :lol:
Allah Senol Hocadan razi olsun o Bursa baskanina haddini bildirmeseydi o 7 Milyonluk kazigi biz yiyecektik...
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 14:38:20 Yunus Emre Dökmeci ]