2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859346 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Lawal'da gelirse artık Quaresma ve Gökhan birlikte plaj futboluna döneriz. Çalımlar, pas atmamalar, rabonalar, trivelalar  :D
Şaka bi yanada bu üçlüyü aynı anda sahada görürsek Olcayı falan mumla ararız

Çevrimdışı f_madida

Şu durumda ben olsam düşünmeden 4-4-2 başlarım.

Sosa Atiba ortasahası ile Cenk Gomez forveti. Elde ortasaha yok 3'lü oynamanın hiç anlamı yok.

4-4-2 mi olur bilmiyorum ama cift forvet oynamamiz gerek, hele ki anadolu takimlarina karsi. Gomez'le Cenk varken birini klubeye atip zoraki topa vuran bir oyuncuyu ortasahaya koymak mantikli degil.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa Atiba ortasahası ile Cenk Gomez forveti. Elde ortasaha yok 3'lü oynamanın hiç anlamı yok.
o zaman q7 yedek olcayla başlarsın sen :D

Çevrimdışı Tolga

Bursa'nın Macar için 1.5 m euro ödeyeceği konuşuluyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ek iş mi yapıyor nerede çalışıyor? :D Kavgaya gitsem takımda en son çağıracağım adam :D

:D

yani dünya umurunda değil diyorlar da öyle değil o kadar art niyetli ve umursamaz değil ben uğraştığını düşünüyorum hoca da süre verir geliştiğini çok rahat görürüz :)

Çevrimdışı Türkay

2 gün süre istemiş keşke biraz fazla verip biz alsak, Bursa'ya çalım için değil, Töre - Macar efsane olurdu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

ben bitiricilik ve şut konusunda sosa'dan öyle aman aman bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. denge ve güç de artık zaten futbolda her pozisyon için gerekli özelliklerden. hatta genelde takımların en güçsüzleri 10 numaralar olur. onun dışındaki eksikleri zaten ideal bir 10 numara olmasına engel. ama adamın en verimli olacağı pozisyon 10 numara pozisyonu.

şöyle söyleyeyim. atiba oğuzhan'dan yeteneksizdir ama pozisyon bilgisi 50 kat fazladır. atiba ne kadar yeteneksiz de olsa top atiba'nın ayağındayken saçma sapan şeyler yapmayacağını bilirsin. oğuzhan ise topu defanstan aldığında her an top kaybı yapma ihtimali olan bir oyuncu.

bunun dışında uzun pas atamaz, defansif özelliği hiç yoktur. yani oğuzhan'dan merkez orta saha olmaz bana göre.

En güçsüzler 10 numara olamazlar. Eski tip 10 numaralardan bahsediyorsan en kondisyonu düşük ama stoperlerden sonra en güçlüler 10 numara olur.

Sergen ayı gibi güçlüydü mesela sırtı dönük top alamazdın.

Sosa da zaten 10 numara değil. Ofansif ortasaha. Elimizde 10 numara yok bizim şuan. 10 numara her an kaleyi düşünür eldekilerin hiçbiri öyle değil.

Hepsi 8.5 numara. Gol kısırlığımızın sebeplerinden biri de bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o kalibrede bi adam bursaya neden gitsin aklım almıyor :alala:

Çevrimdışı Çağatay

bonservise ne verceklermiş bilgi var mı
yani quaresmayı seçmemizin mantığı neydi ??
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Her şey bir tarafa orta sahada topla gidecek, takımı ileri taşıyacak bir tane oyuncumuz yok şu an. Olympiakos maçında gördük zaten durumu. Takım tamamen Töre ve Quaresma'ya bakıyor.

Çevrimdışı Çağrı

4-4-2 mi olur bilmiyorum ama cift forvet oynamamiz gerek, hele ki anadolu takimlarina karsi. Gomez'le Cenk varken birini klubeye atip zoraki topa vuran bir oyuncuyu ortasahaya koymak mantikli degil.

Asıl sıkıntı bu durumda 1. yedek Mustada Goldemek olacak  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bonservise ne verceklermiş bilgi var mı
yani quaresmayı seçmemizin mantığı neydi ??
Bonservisi bu diyorlar işte :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu transfer bu rakamlarda gerçekleşirse Yunus Emre'nin yorumlarını çok merak ediyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Volkan'ı da veriyorlar. Bütün takımı peşkeş çekti Fener'e hödük.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

atiba kesici, necip kesici serdar kesici,
şu 3lü den hangi ikisini oynatırsan oynat
ne ileride çoğalabilirsin
ne de ileriye top atabilirsin
ne de ortayı kontrol edebilirsin
necipin en faydalı olduğu yer, yedek klubesine girmeyi bekleyeceği yerdir...

birisi kesecek ki topu ayağına alabilesin. bu sistemde ben mersin'in bize top göstermeyeceğini düşünüyorum. atağa çıkmakta da zorlanırız böyle. mesela atiba aldı topu defanstan, mersin atiba'ya niye baskı yapsın? atiba 10 kişiyi çalımlayacak değil ya. 3 kişi oğuzhan'ı kitleyecekler. atiba mecbur kanatlara top şişirmeye kalkacak, beceremeyecek. sonra dön baba mersin atağı.

Çevrimdışı Savaş

+ 1903

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Mehmet Demirkol şunu dedi şimdi.

Gs'nin Trabzon'dan aldıkları ve Fener'in Bursa'dan aldıklarının hepsi Şenol Güneş'in eseri. Şenol Güneş'i de Beşiktaş aldı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Dzsudzsak'ın bedeli düşük olursa hemen araya girip hemen almak lazım.

Bursa'ya çalımı filan geçin. Sosa'yı ortasaha yapıp 10 numaraya atarız Balasz'ı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Aynen öyle illaki zorlanacağız pozisyon vereceğiz. En azından ilerde daha tehditkar olmak lazım.

Çevrimdışı Tolga

Dün de demiştim.

Ben olsam hem İnler hem de Macar'ı alırdım.

İnler-Sosa-Macar ile oynardım çoğu maçı.

Çevrimdışı ümer

Ek iş mi yapıyor nerede çalışıyor? :D Kavgaya gitsem takımda en son çağıracağım adam :D
Oğuzhanin sıkıntısı  bir degilki kendini  futbola verse  bu seferde sürekli yaşadığı kısa sureli sakatlıklardan dolayı verimli olacağını düşünmüyor um

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı f_madida

Asıl sıkıntı bu durumda 1. yedek Mustada Goldemek olacak  :D

aman aman..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

Mehmet Demirkol şunu dedi şimdi.

Gs'nin Trabzon'dan aldıkları ve Fener'in Bursa'dan aldıklarının hepsi Şenol Güneş'in eseri. Şenol Güneş'i de Beşiktaş aldı.

Kendi eserini yaratsın o zaman.

Beşiktaş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı serdart

eskişehir ömeri istiyor bizden malum bizde de 3-4 maç anca oynar kupa maçlarında. bana kalırsa ömer ile lawal ı takas edelim olsun bitsin. zaten mustafa gitmeden bu takımın 4. forvete ihtiyacı yok. her gelen onu oynatıyor ne de olsa. mustafa bizim sisteme uymamasının sebebi zaten tek forvet oynamamız bana kalırsa çift forvet oynayan takımda mustafa iş yapar. ha gol atamaz da alan yaratır defansı yıpratır yaptığı tek iş o zaten. ya da istiolarsa mustafa ile lawal ı takas edelim :)

lawal alınabilir ama bir de sosa ayarında biri lazım bana kalırsa sosa nın bel sıkıntısı sene içinde devam edecek büyük ihtimalle.

ozan konusuna gelirsek ben 7m euro verme taraftarı değildim. hiç gerek yok. 7 ye aldın senelik 1 versen 3 sene oynasa 10milyon euro paran gidecek kaça satacaksın 3 sene sonra 15 e falan satılacağını sanmam. zaten fener de yapacağı maks değer 10-12 olacaktır şans bulacağını da sanmam preira a ile birlikte.

terch sıram - rode - inler - lawal

gerçekleşecek olan lawal

Çevrimdışı Gastro

Bazı futbolcuları özellikle bu formlarda çok mu abartıyoruz acaba ?
Dzsudzsak örneğin.
Sözleşmesinin bitimine 5 ay kalmış klübü yeni sözleşme imzalamıyor. Ya da istediği parayı vermiyor.(muhtemel istediği paraya değmediğini düşünüyor)
Bedava gitmesini göze almış.
Geçmişte çok büyük bonservis ücretine gelmiş olabilir ama şu anki performansı önemli
Bizimkilerde almadı, hiç te gidiyor diye telaş yapmıyorlar
Ve bu adam 2. Sınıf futbol oynanan bir ülkenin 2. Sınıf bir takımı ile görüşmeye geliyor
Hiç bir ciddi avrupa klübü ilgilenmiyor.
Biz de bu forumda bu oyuncuyu kaçırıyoruz diye çıldırıyoruz.
Mutlaka futbolcu olarak bir değeri vardır ama olmazsa olmaz bir futbolcu da değildir..