2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12815064 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Son dakika...

Ozan'a dünya çelik devi Arcelor Mittal da talip oldu.... :kop: :kop:

Recep bey piyasayı kızıştırmak için kim varsa talip oldu diye haber pompalıyor anlaşılan :)

Taraftarın kızıp biz niye istemedik derse ortamlarda talip oldum dersin kim bilecek :D

Çevrimdışı Çağatay

Ozan -> Fb/Gs
Dzsudzsak -> Bursa
olursa görün hengameyi

ne gibi bir hengame bekliyosun ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Karabay

Bu Dzsudzsak'ı devre arası aldığımız balonuda nerden çıktıysa. Bütün kulüpler aptalki oyuncusu bedavaya gidene kadar beklesin.

Bursa Dzsudzsak'ı alamaz
Gs bu sene batar
Fener genç oyuncuları öldürür
Gs bu oyunla şampiyon olamaz
Bizde saraya çıksak şampiyon olurduk....

Bla bla bla

Ozan -> Fb/Gs
Dzsudzsak -> Bursa
olursa görün hengameyi
Güzel kardeşim niye hengame olsun. Bakın bizim verdiğimiz kadar kimse bu takıma zarar vermiyor. Bırakın kim nereye giderse gitsin. Bakın ben ciddi anlamda fikret orman'a muhalefet biriyim. Yaptığı işlerin çoğunu eleştiririm ama transfer konusunda güveniyorum başkana. Yiğidi öldür hakkını yeme. Muhakkak vardır bir bildikleri. Dzsudzsak bursa'ya gitmeyi düşünüyorsa zaten gelmesin bize ne işimiz var avrupa'dan bursaya koşa koşa gelecek oyuncuya.

Çevrimiçi Necmi

katılmazsın tabi abi yaşın 56 , o yaş grubu bana katılmaz. Ama maalesef ya sisteme uyarsın ( tabii ki bundan kastım kendini komple bozman değildir ) , yada sistem seni öğütür . 30 yıla BÜYÜK ALTAY olursun . Maalesef gerçekler bunlar.
yanlışın var üçüncü bir seçenek var sistemi kendin yaratırsın
senin söylediklerin bu sistemi yaratan insanların başka çare yok diye senin kafana kazıdıkları seçenektir
zaten böyle düşündüğün an sistemin adamı olmuşundur. sistem gökten zembille inmiyor birileri yaratıyor.
yani pek ala sende yaratan olursun öbür türlü senin mantığınla sistemin uşağı olursun ve uşaklık yaptığın sistemdede sadece
sahipler kazanır sende uşaklık yapmakla kalırsın @Kemal doğru diyorsun bizim yaş gurubu koyun olmayı kabul etmeyen yaş gurubu
biz sistemlerin nasıl yıkıldığını ve yenilerinin nasıl kurulduğunu bilen dünyadan geldik biz gücün birlikten doğduğunu biliyoruz
birken iki olursun bak bu forumuda o kafada kurduk demedik başka forumlarda kalalım o sisteme uyalım geldik burda kendi sistemimizi kurduk
ama genç kuşak bu kafada değil birlik değil ben diyor ben dediğin sürecede sen olarak kalırsın boyunda bir santim uzamaz

Çevrimdışı Hasan Akten

ne gibi bir hengame bekliyosun ?

Forumu kastettim. Buralar karışır yani :D

Çevrimdışı federo

Tamam Ozan iyi futbolcu ama hem 7 milyon euro vereceğim hem alamasam da üstüne üzüleceğim! Hiç gerek yok olursa olsun olmazsa kim alıyorsa alsın. O fiyatlarda Avrupadan da kralını alırsın.

Çevrimdışı Oktay A.

Dzsudzsakın harika bir hücum oyuncusu olduğu defalarca söylendi roket gibi adam.

Öyle olduğunu bildiğim için Q7 yerine sürekli onu istedim bu iş gerçek olmasın yalan kolpa haber olsun inşallah.. :duman: :dont: :ranting2:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Dzsudzsak olayının ciddi olmamasını temenni ediyorum.
Şayet maliyeti uygun olur ve üstelik hertha falan da değil bursa ya giderse çok üzülürüz

Gökhan ve quaresma nın solda ne verebilecekleri meçhul :(

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Teklifi 7,5-8 milyona çıkaralım.

Çevrimdışı OrhanAker

Ozan konusunda artık süre verilmeli bursaya 24 içinde bonservisini vermezse çekilsin teklif bu nedir arkadaş kaç gündür.ondan sonra kime pazarlarsa pazarlasın biz başka alternatiflere bakalım.

Ozan konusunda artık süre verilmeli bursaya 24 içinde bonservisini vermezse çekilsin teklif bu nedir arkadaş kaç gündür.ondan sonra kime pazarlarsa pazarlasın biz başka alternatiflere bakalım.
Katılıyorum. Yapılacak en mantıklı hamle bu. Yoksa alternatif bulma konusunda sıkıntı yaşayabiliriz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Devre arasında bonservissiz almak için anlaştığın oyuncuyu parasını ödeyip şimdiden alıyorlarsa bunun adına kapak denir. İş maliyet olsaydı eyvallah gücümüz yetmedi derdim fakat Bursanın gücünün yettiği topçuya Beşiktaşın gücünün yetmemesi gibi bir ihtimal yok. Taraftar, doğruları yazdı diye Hakan Gündoğar'a falan söveceğine oturup Bursa'ya topçu kaptıran yönetime sövsün.

Kapak olayını çok yanlış anlamışsın. Mario Gomez'i istiyoruz ama bonservisi çok diyerek alamayanlara karşı oyuncuyu bonservissiz almaktır kapak.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aa1903

bir transfer yapılmıştır belki diye haberlere bakıyorum, yine belirsizlik...

orta saha transferi trabzon maçında bile oynayamayacak bu gidişle. stoper, kaleci veya ikinci bir orta saha geleceğini de zannetmiyorum.

şu an benim gördüğüm şey, yönetimin ozan'a bir alternatif belirlemediği. saçma sapan bir oyuncu gelecek diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Devre arasında bonservissiz almak için anlaştığın oyuncuyu parasını ödeyip şimdiden alıyorlarsa bunun adına kapak denir. İş maliyet olsaydı eyvallah gücümüz yetmedi derdim fakat Bursanın gücünün yettiği topçuya Beşiktaşın gücünün yetmemesi gibi bir ihtimal yok. Taraftar, doğruları yazdı diye Hakan Gündoğar'a falan söveceğine oturup Bursa'ya topçu kaptıran yönetime sövsün.
kim dedi sana anlaştığımızı yada ortada bir teklifimizmi var
kapak yemeyede ne kadar meraklısınız. yani öyle bir anlaşma bile olsa bunu sen nerden bileceksin
Bursa nerden bilecek sen biliyorsan zaten o dakika bize transfer yasağı gelir.
gerçekten anlamıyorum yazarken biraz düşünün  düşünmek bu kadar zor olmasa gerek
neden kendinizi bu kadar komik duruma düşürecek şeyler yazıyorsunuz bunu çözemiyorum
vay be bursaya topçu kaptırmışız birde kafamızda yarattığımız şey için yönetime söveceğiz
 şu senin yazdığını beş yaşındaki çocuk beyni bile yazmaz @Bertug
buraları twiteer falan sanmayın burda ergen muhabbetine tahammül göstermeyiz

Çevrimdışı Paolo Maldini

SON DAKİKA !!!!!!!!
Zeki Uzundurukan : Ozana TrabzonSpor Da Talip Oldu

Haydaaaaaaa.
Acilen hacıosmanoğlu ya da şota ozanla fotoğraf çektirmeli.Bu da olursa bize transferi yakındır

Çevrimdışı GÖRKEM

Orta Saha haric oldukca dengeli bir Kadro kurduk.

Kaliteli ve Tecrübeli bir yabanci Orta Saha sart.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada adam canı gönülden hem de iki kere özür diledi. Burada hala adam haklı diyenler var

Hakan Gündoğar ‏@Hakan_gundogar  22 dk.22 dakika önce
Sabah gönderdiğim ve hepinizin "haklı" tepkisini çeken mesajım için hepinizden özür diliyorum. Küfürler hariç bütün eleştirilere, amenna.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat_BJK

Dzudzuak bursa haberleri ne ayak? Adam istanbula gelmis?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Easthanbool

Keşke bizim için gelmiş olsa Dzsudzsak.Hani Ozan olmazsa diye ve Sosa'nın da durumu düşünüldüğünde ;

***********Mario Gomez*************
Dzsudzsak-----Quaresma-----Gökhan Töre

Hayaller tabi  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dzudzuak bursa haberleri ne ayak? Adam istanbula gelmis?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelmiş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

madem istanbula kadar gelmiş Dzsudzsak ı 10 numara oynatıp Sosayı Merkeze çekelim olsun bitsin , Sosadan daha cok katkı alırız.

Çevrimdışı ebabil

ozanın fb gs ye gitmesine zerre üzülmem zaten 7 m eur edeceğine de inanmıyorum bu adamın ama dsudsak mıdır nedir o bursaya giderse çok üzülürüm

Çevrimdışı Sarp

Dzsudzsak adamım bir insan kariyerine böyle faça atar mı? :)
Ne işin senin Bursa'da...
Eyvallah transfer bu her şey olur ama komik bir paraya bitirdiyse bursa sanırım yönetime içerlerim.  :boxin:

Çevrimdışı OrhanAker

Dzudzuak ın şartları bursaya uyuyorsa bize hayli hayli uyar gelmişken acımadan çökmek lazım.
Hemde ihtiyacımız var önde alternatife sosayı geriye çeker 10 numaraya koyarız daha iyi olur.