2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12816378 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Tabiiki duygusalız tabii ki Türkiyede böyle olmuyor kabul ediyorum .

Ben diyorum ki sen TD sin , en akıllı olması gereken kişisin , aklınla bizi öne taşıyacaksın sen . Yine senin dediğine gelelim , yine duygusallığını kabart genine işlemiş tamam ama 1 hafta sonra istersen adamın anasına söv , arkanda durmayanın Allah belasını versin , ama bu olay aklını kullanmamadır , hiç kusura bakmayın .
Adam basın karşısında suç duyurusunda bulunuyor
bu nedenle bir sene avrupaya gidemediğimizi ne çabuk unuttunuz.
Bu iş şakaya gelirmi yada dur bekleyeyim işimi göreyim sonra konuşurummu denir
tabiki anında cevabını vereceksin alsam ne olur almasam ne olur hangi oyuncu Beşiktaştan
daha değerli susupda iş bittikten sonra konuşmak onursuzluktur. Öyle bir hocayımı yakıştırıyorsunuz
Beşiktaşa biz Şerefin takımıyız bunu unutmayın bu sözler laf olsun beri gelsin diye söylenmiyor
ozan Beşiktaşın onurunu satamayacağı kadar değersizdir. sen kendi hayatında ufacık bir menfaat için başını öne eğermisin
onurunu bu kadar kolay feda edermisin sonra peşinden ne gelsin madem menfaat önemli gs nin yaptığını yapalım gidip
köşke etekte öpelim

Çevrimdışı can1903

Galatasaray'ın hali harap hamzanın açıklamaları gördüm zor durumdalar.

Ve onlarda Tufan ile görüşüyoruz dedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Ozan'ı taksitle filan almaya kalksak demek ki; bir gün geciktiği anda Uefa'ya şikayet edecekti Bursa.

Bu son olmalı bundan sonra Bursa'da hiçbir şey alınmaz, verilmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Ozan durumuna düşen oyuncuların ve transferlerinin daha hiç bir kulübe hayır getirdiğini görmedim. Açıkçası Ozan olmazsa üzülmem bunun için. Lakin artık bir iki hamle yapıp bitirmek lazım transferi can sıkmaya başladı.
ne alakası var adam Beşiktaşta oynayacağım diyor ve direniyor
Beşiktaşa gelmek isteyen bir oyuncu Beşiktaşa geldikten sonra neden hayır göstermesin
sadece istemediği takıma zorla gönderilirse hayır gelmez feneri isteseydi ve biz zorla alsaydık dediğin olurdu.
yoksa her transferde bu pazarlıklar git geller oluyor sadece Bursa başkanı gibi tipler olmadığı için basına yansımıyor

Çevrimdışı ErsinA.

Şaka maka bu hafta lig başlıyor.  Transfer işleri biran önce bitirilmeli.  Ozan, İnler, x, y, z kim olursa... 

Çevrimdışı Çağrı

Ozan eğer dendiği gibi ayakta duruyorsa helal olsun. Ben beklemezdim.

Bizim için mi Şenol Güneş için mi sorusunun cevabı belli ama direnmesi güzel.

Ve sırf bu direnişinden ötürü alırsak geldiği gün bağrımıza basarız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Forum sessiz.. Oyuncu önermeyin..

Trabzon Bursa kapıyor..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Şenol Hoca'nın recep ergenine verdiği cevaplar için eleştirilmesini gerçekten anlayamıyorum arkadaşlar. Futbolcu ismi önemli değil burada  üstelik Ozan gelip bizi uçuracak durumda da değil. Bu adam bir messi, ronaldo vs değil kaldı ki öyle olsa bile ben bazı şeylerin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Sen çıkıp Beşiktaş'ın teknik direktörüne artislik yapamazsın basın önünde. Yaparsan da lafı yer kaba etinin üzerine oturursun. Olay oooo nasıl laf koyduk olayı değil, etik değerler bence her şeyin önünde yer alır. Neyse artık yapacağımız iş kaliteli bir orta saha oyuncusu almak olsun. Anladığım kadarıyla paramızda var. Neyi bekliyoruz hala orasını bilmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi ben Bursaya küfür edebilir miyim  :busted_cop:
@Samet Ç  ye sor bakalım edebilirmisin o tecrübe etti
faydalan onun tecrübesinden :D  @can1903

Çevrimdışı Çağatay

Ozan'ı taksitle filan almaya kalksak demek ki; bir gün geciktiği anda Uefa'ya şikayet edecekti Bursa.

Bu son olmalı bundan sonra Bursa'da hiçbir şey alınmaz, verilmez.

Alma vermeyle de bitmez
yapacakları transferlerde araya girip bozacaksın işi
yada pahalıya bitirteceksin
her türlü pisliği yapmak lazım bunlara
herkese anladığı dilden

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Bu sezon transfer döneminde ne cektik bee  :D gitti ömrümden 1 yıl valla

Çevrimdışı Sarp

Balas'ı kaldıramam arkadaş. Öyle bir dünya yok Bursa için.
Asla ama asla müsaade etmemeliler. Yönetim araya girip yar etmesin.
Çok ciddiyim keserim bileklerimi   :D

EssiLor

• Ziyaretçi

ne şoku ne kaldıramaması Allah aşkına
oldu o zaman 2 adam alamadık diye kapatıp gidelim klübü

öldük bittik şok olduk... yapmayın gençler şöyle şeyler
Ne Bilim Abi Ya
Bir Yandan Ozan Bir Yandan Dzsudzsak Bu Adamlar Çok Yetenekli Oyuncular
Almak İstediğimiz Oyunculardan Birini ( Ozanı ) Alma Aşamasına Gelmişken Hocamız Tarafından Yapılan Bir Açıklamayla Şansımızı Kaybedip Ozanı Fırsatçı Fenerbahçeye kaptırma aşamasındayız
Almak İstediğimiz Dzsudzsak ise
Bize Yamuk Yapan Beşiktaşımıza Resmen Meydan Okuyan Takımlardan Bursaya Gitme Aşamasında
İkisi birden biraz moral bozuyor.

ne alakası var adam Beşiktaşta oynayacağım diyor ve direniyor
Beşiktaşa gelmek isteyen bir oyuncu Beşiktaşa geldikten sonra neden hayır göstermesin
sadece istemediği takıma zorla gönderilirse hayır gelmez feneri isteseydi ve biz zorla alsaydık dediğin olurdu.
yoksa her transferde bu pazarlıklar git geller oluyor sadece Bursa başkanı gibi tipler olmadığı için basına yansımıyor
Abi zaten ben yukarıdaki yazıyı yazarken bize gelmeyeceğini düşündüğüm için yazdım :) fb ye gideceğini ön görerek hayır gelmez yazdım. Bunun dışında bir kaygım daha var. Farz edelim ki bu çocuk geldi bize, verilen para, yaşanan olaylar altında ezilir mi acaba diye düşünmüyor değilim.

Çevrimdışı Çağatay

Forum sessiz.. Oyuncu önermeyin..

Trabzon Bursa kapıyor..

deneme amaçlı olarak saçma sapan adamları yazalım buraya
bakalım atlayacaklar mı :D

Çevrimdışı can1903

@Samet Ç  ye sor bakalım edebilirmisin o tecrübe etti
faydalan onun tecrübesinden :D  @can1903
Temin küfür değil bi özlü söz ettim yedik moderasyonu

Çevrimdışı ayayhan

yine dediğim gibi

ozan ı aziz alsın

bizi topal Diego gibi 3. kazıktanda kurtarsın

burdaki sevgili takımdaşlarım

rahat olun biraz gomez geldi kesin şamp olduk yazıyordunuz ozana olmadı öldük bittik diyorsunuz

ortanız yok sanki

Çevrimdışı can1903

A SPOR DAKİ HAKAN GÜNDOĞAR

Dzsudzsak transferi kapak olsun yazdı sildi. Asporda Quaresma'nın giyim tarzını cigdem çeylanı göstererek benziyor dedi.

Şimdide erkek olsun dedi kafayı yicem.

Çevrimdışı Çağatay

Ozan eğer dendiği gibi ayakta duruyorsa helal olsun. Ben beklemezdim.

Bizim için mi Şenol Güneş için mi sorusunun cevabı belli ama direnmesi güzel.

Ve sırf bu direnişinden ötürü alırsak geldiği gün bağrımıza basarız.

biz sonuna kadar "seni istiyoruz" dememizin de bir etkisi vardır
yoksa o açıklamaların ertesi günü bizde vazgeçtik artık deseydik
çoktan imza atmıştı, biz direniyoruz ozan görüyor ve o da direniyor

#occupyozan  :evillol:

Çevrimdışı ahmetemre

deneme amaçlı olarak saçma sapan adamları yazalım buraya
bakalım atlayacaklar mı :D
necip pektemek ismail :ssss:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Çağatay

Ne Bilim Abi Ya
Bir Yandan Ozan Bir Yandan Dzsudzsak Bu Adamlar Çok Yetenekli Oyuncular
Almak İstediğimiz Oyunculardan Birini ( Ozanı ) Alma Aşamasına Gelmişken Hocamız Tarafından Yapılan Bir Açıklamayla Şansımızı Kaybedip Ozanı Fırsatçı Fenerbahçeye kaptırma aşamasındayız
Almak İstediğimiz Dzsudzsak ise
Bize Yamuk Yapan Beşiktaşımıza Resmen Meydan Okuyan Takımlardan Bursaya Gitme Aşamasında
İkisi birden biraz moral bozuyor.

2 adamla ne yüceliriz ne eksiliriz
bişey olmaz

Çevrimdışı Sarp

Peki Allah aşkına bu Balazs haberinin dayanağı nedir?
Önce Ozan mevzusu şimdi bu Balazs....
Bu renkli basın lig başlarken algı yönetiminin dibine vurdu gibi geliyor.
Ya Balazs bedavaya gelecek maaş olarak "gönlünüzden ne koparsa diyecek" yada karın tokluğuna oynayacak.
Beynim yandı yaaaa...  :)

Çevrimdışı ErsinA.

çok tez canlıyız arkadaş.

Çevrimdışı Sarp

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  3 dk.3 dakika önce
Almanya basınıda Balazs Dzsudzsak için http://H.Berlin  yazıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Ben Dzsudzsak transferini maliyettendir diye sindirdim.

Eğer öyle olmadığı çıkarsa ortaya ve sırf taraftar için Quaresma getirildiyse o zaman konuşacak çok şey olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli