2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12823594 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bence Diego ve Rvp  transferinin rovansini almaya calisiyorlar.. isin sonunda bize daha fazla para harcatmis olacaklar..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı kaanzor

Ozan olmazsa isteksiz görünen ve bence bu sene verim alamayacağımız Sosa yıda hazır estudiantes hala isterken satıp

İnler+garmash alınıp bulabiliyorsan iyi bir 10 numara alınmalı. Ha iyi 10 numara bulamadın mı? Ozi+Olcay orayı çok güzel idare eder bence. Devre arası bakılır oraya adam. Hatta koy cenki oraya hem defansa yardım eder hücumdada bir anda çift forvet olursun.

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Hasan Akten

Fernanadao ve Şener'den sonra Ozan'la Volkan da gidiyor fenere. Sahi bizim pilot takım işi ne oldu?

EssiLor

• Ziyaretçi

Ozan transferinde umarım mehmet topuz olayını yaşamayız
Recep bölükbaşı için söylenecek çok şey var ama burda söylemek istemiyorum ağzımı bozmiyim
Ozan transferinde ki belirsizlik artık can sıkmaya başladı
Çok uğraştık bu adam için çok çaba sarfettik fener kaparsa üzülürüm çok ta yetenekli bir oyuncu geleceğe ışık tutan bir futbol stili var
Beşiktaşa gelirse çok başarılı olur Uçurur Orta Sahamızı
Düşünsenize
Ön Liberoda Tolgay iyileştiği zaman Tolgay,Atiba,Ozan 3 lüsü harika olur.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Fenerbahçe Ozan ve Bir yabancı orta saha alacakmış.

Muazzam bir kadroları olacak.

Ozan bizim en çok ihtiyacımız olan oyunculardan birisiydi. 7 milyon euro kendisi için bence önemsiz bir rakamdı .Kolay kolay bir Türk oyuncu için bunu demem ama Ozan çok çok iyi futbolcu..

Fenerbahçe büyük bir transfer yapıyor.Umarım oyuncu direnir..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı mehmetthedum

Yav şimdi valencia 3'ü peşin 4'ü seneye toplam 7 m avroya ozanı bursa'dan istese herhalde satarlar.

Beşiktaş da 3 m avro kiralama bedeli ile kiralasa, 4 m avro da satış opsiyonu koysa, seneye valencia almak isterse beşiktaşa 2 m. avro  verse, beşiktaş almak isterse valenciya'ya 4 m avro bursa taksidini verse,

Bursa'nın cebine 3'ü peşin 4'ü seneye 7m avro girer,
Valencia bu sene reelde bursaya 3 verip beşiktaştan 3 alarak bedelsiz bonservisi  almış olur, seneye isterse bursaya 4,  beşiktaşa 2 verip oyuncuyu almış olur,
Beşiktaş bu sene 3 verir, seneye valencia istemezse bursa'nın 2.taksidi olan 4 daha verip toplam 7'ye ozanı almış olur.eğer valencia isterse, valenciadan 2 alır, toplamda 1 m avroya 1 sene oynatmış olur.

Kimse kimseden özür dilemez, herkesin istediği olmuş olur. Bu işte biter ....
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 09:55:56 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ozan bizim en çok ihtiyacımız olan oyunculardan birisiydi. 7 milyon euro kendisi için bence önemsiz bir rakamdı .Kolay kolay bir Türk oyuncu için bunu demem ama Ozan çok çok iyi futbolcu..

Yanlış mı geldim ben burası fb formu mu dedim bir an

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ne alakası var Arkadaşım..

Çıkın artık şu Ezik sendromundan ya.

İsterseniz forum yöneitimi engellesin Fener , Galatasaray, Van Persie yazmayı..

Sanki tek başına yarıştığımız bir lig var ortada..

Dün Galatasaraylı olduk
Bugün Fenerbahçeli olduk..

Yarın Ozan ve İnler gelirse ligin en iyi kadrosu bizde olur dediğimde de yeniden Beşiktaşlı olacağız..

Şu fanatizminiz yüzünden 20 senede 2 şampiyonluk gördük. Gerçekleri masaya yatırmazsanız çözüm bulamazsınız.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ahmetemre

dün de galatasarayı öven mesajı vardı eleştirilmişti.
beşiktaşı öveceği günler pek yakında :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün Galatasaraylı olduk

Yarın Ozan ve İnler gelirse ligin en iyi kadrosu bizde olur dediğimde de yeniden Beşiktaşlı olacağız..

Şu fanatizminiz yüzünden 20 senede 2 şampiyonluk gördük. Gerçekleri masaya yatırmazsanız çözüm bulamazsınız.
Tamam sen haklısın ben haksızım Ben tartışmak için yazmadım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

dün de galatasarayı öven mesajı vardı eleştirilmişti.
beşiktaşı öveceği günler pek yakında :evillol:
İnşallah

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yav şimdi valencia 3'ü peşin 4'ü seneye toplam 7 m avroya ozanı bursa'dan istese herhalde satarlar.

Beşiktaş da 3 m avro kiralama bedeli ile kiralasa, 4 m avro da satış opsiyonu koysa, seneye valencia almak isterse beşiktaşa 2 m. avro  verse, beşiktaş almak isterse valenciya'ya 4 m avro bursa taksidini verse,

Bursa'nın cebine 3'ü peşin 4'ü seneye 7m avro girer,
Valencia bu sene reelde bursaya 3 verip beşiktaştan 3 alarak bedelsiz bonservisi  almış olur, seneye isterse bursaya 4,  beşiktaşa 2 verip oyuncuyu almış olur,
Beşiktaş bu sene 3 verir, seneye valencia istemezse bursa'nın 2.taksidi olan 4 daha verip toplam 7'ye ozanı almış olur.eğer valencia isterse, valenciadan 2 alır, toplamda 1 m avroya 1 sene oynatmış olur.

Kimse kimseden özür dilemez, herkesin istediği olmuş olur. Bu işte biter ....

Ozan'ı Valencia alırsa Beşiktaş 3 verir kiralarsa ve seneye valencia bize satmak istemezse ne olur?

Çevrimdışı can1903

İnler tamam. Napoli parayı peşin istiyor.

Tufan'ın ardından açıklanacaktı ne güzel.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetemre

Ozan'ı Valencia alırsa Beşiktaş 3 verir kiralarsa ve seneye valencia bize satmak istemezse ne olur?
soru çok zor :o_o:
şıkları alalım testte iyiyimdir :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mehmetthedum

Yazdım ya oraya, bize 2 verir alir. Böylece sadece 1 m avroya bir sene oynatmış oluruz. Valencia 6 m avroya almış olur. Bursa 7 m avro kazanmış olur .
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı kartal43

Şenol hoca ne kadar haklı olursa olsun eğer ozan ayarında biri alınmassa her kaybedilen maç sonrası gündeme gelecektir malesef. Yani hoca büyük destekle geldi ama maçlar daha başlamadan önce kaleci istemeyerek sonra bu çıkışla kredi kaybetti diye düşünüyorum. Şimdi ilk haftalar kaybedilecek puanlar uyum sürecine bağlanacakken hocaya yüklenecek bir kesim.
Burada iş yönetime düşüyor. Asıl merak edilmesi gereken ozanın alternatifinin kim olduğu değil yönetimin bir başka oyuncu için bu kadar para harcamayı göze
Alıp alamayacağıdır.

Dün Galatasaraylı olduk

Ne kadar da ezik ve fanatik olmayan gerçekleri masaya yatırıp 20 senede 2 şampiyonluğun sebebini bilen bir taraftar...

Çevrimdışı kaanzor

De de hadi çekinme fb bizden büyük takım de  :alala:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı can1903

E tamamda arkadaşa niye kızıyosunuz ki?

Fener'in transferleri iyi değil mi? 2 Orta saha alırsa daha da iyi olmayacakmı bizden?

Şu an elzem olan 2 bölgemizde boş..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Yazdım ya oraya, bize 2 verir alir. Böylece sadece 1 m avroya bir sene oynatmış oluruz. Valencia 6 m avroya almış olur. Bursa 7 m avro kazanmış olur .

Bunu diyorum madem oyuncu elimizden gidecek bu kadar hesap kitabı niye yaptın abi :)

Çevrimdışı ahmetemre

artık orta sahaya bir an önce birileri alınsın.
mersin maçı artık elimizdekiyle yetineceğiz ama trabzon maçına güçlü çıkmamız lazım.
çünkü trabzon bir tık yukarı çıktı kalite olarak sanki...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Çağatay

satın alma opsiyonlu kiralarız bizde  :ok:

aslında chelsea ile iyi ilişkilerimizi kullanıp bu adamı aldırıp
sonra da satın alma opsiyonulu kiralasak
sonra da hödükbaşının o andaki yüz ifadesini görmek

paha biçilemez... :kop:
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 10:12:58 Cagatay Derek ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bursa baskani icin diyecegim tek söz ayaklar bas olmus ! Fenerin baskani cikip abuk subuk aciklamalarla besiktasimiza salliyor yok oyuncularini gider alirim diyor tepki vermiyoruz ( vermiyecegimizden deil terbiyemizden uslup olarak zayif kaliyoruz ) kaldi ki tek.direktore alenen suc isledin diyor layigiyla tek.direktorumuzde kitibiyoz herifin hak ettigi cevabi veriyor.Bu sozle ozan bize satilmiyorsa varsin satilmasin bugun ozan ne ilk ne de son gelecek vaad eden bir orta saha yani yenileri hep olacaktir ama birakalim da itler sofrasinda biz insanligimizdan cikmayalim !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Çağrı

Bu mu gerçekçilik Volkan?

Fener'in mükemmel kadrosu var Ozan mükemmel transfer..

Lokal bakmayı bırakıp biraz yukarıdan bakarsan çok farklı görürsün. Fener'in de Galatasaray'ın da mükemmel filan değil kadrosu.

Geçen sene de aynılarını dediniz dediniz kim top oynadı kim nasıl şampiyon oldu ortada.

Duruma gelince gerçekçilik diyorsun ama konu Fener ve Galatasaray olunca gerçekçiliğin gidip de başarısızlığın verdiği teslimiyet duygun ön plana çıkıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Şenol Hoca bu açıklamaları 1 hafta sonra yapsa ne olurdu yani, niye profesyonel düşünülmüyor? Ben buna takılıyorum , o zaman kulüpte devreye girer zehir zemberek açıklama yapılırdı olur biterdi, sen niye böyle amatörce davranıyorsun arkadaş, hiç mi derede balık ağzı görmedin ?