2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831148 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar. lütfen bursaya düşmanlık belirten cümleler kurmayalım. adamları kaale alıp da yüceltmeyelim. sessiz olursak daha çok kudururlar.

yönetim zaten bir şekilde gerekli cevabı verecektir. bunun yanında taraftar olarak onlara düşmanmışız gibi görünüp kendilerini büyük  görmelerini engelleyelim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

Yahu :) Saydıklarından hiçbiri potansiyelli oyuncu değil.

Alper sadece öyle Alper'i de bekle bakalım daha bitmedi süreç. Kalanları zaten alınırken de kısıtlı adamlardı.

mehmet topuz da potansiyel vardı fenere gelmeden önce

adamlar 9 milyon gibi rakama aldılar... adam 7 senedir yedeklerde

ha bir de semih vardı... semih şentürk. ilk zamanlar iyiydi de sow falan geldikten sonra kayboldu  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Avutma değil cidden 7 ye iyi oyuncular alabiliriz ki ben Ozanı Şenol hoca istediği için istiyordum asıl. Dediği fedakarlığı nasıl yapar bilemem fakat başkan yaparsa 7 nin bir tık üstüne Feri zorlarız.

Çevrimdışı Tolga

Öküz alırız o paraya :D

Fer'i de alabiliriz :D
Şu saatten sonra G.İnler'den başkasını beklemiyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Easthanbool

Ben Şenol hocadan bu sene farklı bir Bursa galibiyeti ve maç sonu kapak bir demeç bekliyorum

Koyalım geçelim orası ayrı ama kapağa falan gerek yok dengimiz değiller
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kadir G.

Şu saatten sonra G.İnler'den başkasını beklemiyorum :D

Çevrimdışı Çağatay

arkadaşlar. lütfen bursaya düşmanlık belirten cümleler kurmayalım. adamları kaale alıp da yüceltmeyelim. sessiz olursak daha çok kudururlar.

yönetim zaten bir şekilde gerekli cevabı verecektir. bunun yanında taraftar olarak onlara düşmanmışız gibi görünüp kendilerini büyük  görmelerini engelleyelim
Aynen
Sinek de küçük ama mide bulandirir
Sallamayacaksin bunlari hocam
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı worns

Fener'den 9 m euro istemişler.

Ozan'a 7 mil verecek mali gücümüz varsa pazarlığa oturulur. Büyük ihtimalle de olumlu sonuçlanır. Fb 5 önermiş ve reddedilmiş deniyordu.

Çevrimdışı f_madida

fenere gittiyse zerre kadar uzulmem zira fener bu adami mundar eder, once oynatmaz sonra yanlis mevkide oynatir sonra bir araba laf sokar mac icinde (tipik fb taraftari)...gsye gitseydi orada bir pohpohlanir kral ilan edilirdi...simdi futbol hayati bitti gozuyle bakabiliriz, fenerdeki net etkisi 0.5 ile -0.5 arasi olacak, bize gelse +1.5, +2 katki yapabilirdi gsye de.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Hasan Akten

mehmet topuz da potansiyel vardı fenere gelmeden önce

adamlar 9 milyon gibi rakama aldılar... adam 7 senedir yedeklerde

ha bir de semih vardı... semih şentürk. ilk zamanlar iyiydi de sow falan geldikten sonra kayboldu  :)

Fenerde başarılı olamamış gençleri sayıyorsun da aynısını Beşiktaş için saymaya kalksak emin ol fenerden daha fazla sayarız.

Bizim son yıllarda gençken alıp yıldızlaştırdığımız oyuncuları say bakalım kaç tane sayacaksın.

Çevrimdışı f_madida

Çevrimdışı Neo Nesil

Bursaya ne oyuncu gönderilmeli bu saatten sonra ne de oyuncu alınmalı. Hatta dikkate dahi alınmamalı. 2. sınıf anadolu takımı olduğu her zerresine kadar hissettirilmeli.

Ozan gitti de ben üzüleceğimiz isimlerin geleceğini düşünmüyorum. O paraya Ozan için çıkabildiysek daha iyileri için daha yükseklere de çıkılabilir.

sadece bursa değil, hiç bir anadolu takımından topçu alınmamalı...

çünkü bunlar,  bjknin istediği oyuncuları bjkye inat gs ve fbye satan açgözlü takımlardır (topuz,alper,selçuk,burak vs.)

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Fener'de söner demeyin diğerleri gibi yalnız Fener'de oyuncu söndüğü filan yok.

Caner, Gönül, Volkan bunlar hep genç oyunculardı. Asıl genç oyuncu katili biziz. Onlar oynayabilecek kalibrede olanları bildiğin üst seviye oyuncu yapabiliyorlar.

Valla hic gulesim yoktu. Caner zaten kendisini kanitlamis bir adamdi FB'ye gittiginde. FB her donem futbolcu mezarligi olmustur, yazdigin 3 adama karsilik 30 adam bulunur FB'nin bitirdigi. Al buradan bakabilirsin: http://www.goal.com/tr/slideshow/3490/1/title/fenerbah%C3%A7ede-son-5-y%C4%B1l%C4%B1n-transferleri?ICID=OP

Sunu da artik anlayin, Turkiye'de fark yaratanlar elindeki yerliler degil yabancilar. GS'den Sneijder, Melo, Muslera'yi cikar kalanlar ilk 4'e giremez ustelik bunlar kilit mevkiler ve bu adamlarin her biri bizim ayni mevkideki adamlarimizdan iyi. Birebir kiyaslarsak muhtemelen bizim yerlilerimiz daha iyidir. Fakat yerliler arasinda cok ust seviye oyuncular yok, milli takima ve sonuclarina bir bakmak yeterli. Yani GS'den Burak'i cikar yerine Tosun'u koy, Yasin'i cikar yerine Tore'yi koy, Semih'i cikar Ersan'i koy farketmez hatta seviye atlarlar.

Çevrimdışı Tolga

Ozan'a 7 mil verecek mali gücümüz varsa pazarlığa oturulur. Büyük ihtimalle de olumlu sonuçlanır. Fb 5 önermiş ve reddedilmiş deniyordu.
Yalnız herkes şunu atlıyor.

Yönetim bu parayı Ozan için verecekti başka bir oyuncuya bu bedelleri bence vermezler.

Şöyle söyleyeyim Ozan'ı kısa zamands kar ederek satabileceğine çok güveniyordu yönetim.

Bu yüzden de kaz gelecek yerden tavuğu esirgemediler.

Başka bir oyuncu için bu riske gireceklerini sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Rode çok zor bence..

Bu arada YKurulunun haberi varmı Leroy Fer'den
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi formun aklında deli sorular Rode mu Fer mi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Fenerde başarılı olamamış gençleri sayıyorsun da aynısını Beşiktaş için saymaya kalksak emin ol fenerden daha fazla sayarız.

Bizim son yıllarda gençken alıp yıldızlaştırdığımız oyuncuları say bakalım kaç tane sayacaksın.

2 yıldır Anadolu'dan bonservis vererek oyuncu almadık en iyisini yaptık, bu yoldan devam etmek lazım.

Avrupa altyapılı Türk oyuncuların neredeyse hepsi kariyer zirvesine bizde ulaştı. Karavanamız neredeyse yok.

Çevrimdışı Kemal

Rodeyi al, cek resti, alman olsun camurdan olsun derken Rode gelirse ucariz.

Rode gelirse varya Rode ateş ederiz. Hele Tolgay -Rode 2 lisini düşünemiyorum . Gomez milli takım forveti olur kesin .

Çevrimdışı Ersoy

@atalay "Olası" bir Rode transferi halinde kaça biter ? Transfermarkt'da değeri 10M.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı OrhanAker

Rode den baska biri daha var galiba kim merak ettim simdi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı f_madida

2 yıldır Anadolu'dan bonservis vererek oyuncu almadık en iyisini yaptık, bu yoldan devam etmek lazım.

Avrupa altyapılı Türk oyuncuların neredeyse hepsi kariyer zirvesine bizde ulaştı. Karavanamız neredeyse yok.

Yabanci oyuncu kurali geldikten sonra Turkiye altyapili oyunculara bu paralari vermek zaten mantikli degil.

Çevrimdışı Kemal

Rode çok zor bence..

Bu arada YKurulunun haberi varmı Leroy Fer'den

Tekirdağlı şu telle konustuklarina söyle , ozana vereceğimiz 7 nin üstüne 3 koyup sonraki satıştan yuzdeyle ve 1.8 net maaş alan Rodeye 2.6 fln net maaş vererek Rodeyi getirsinler , biz o 3 m u 2 haftada organizasyonla twitterda kazandırır.  Ateş edelim Rode ile .

Çevrimdışı Hasan Akten

19-20 yaşlarında altyapıdan çıkardığımız ya da bonservisini aldığımız kaç oyuncuyu parlatabildik? İsimleriyle söylersen sevinirim :D

Çevrimdışı Çağrı

Valla hic gulesim yoktu. Caner zaten kendisini kanitlamis bir adamdi FB'ye gittiginde. FB her donem futbolcu mezarligi olmustur, yazdigin 3 adama karsilik 30 adam bulunur FB'nin bitirdigi. Al buradan bakabilirsin: http://www.goal.com/tr/slideshow/3490/1/title/fenerbah%C3%A7ede-son-5-y%C4%B1l%C4%B1n-transferleri?ICID=OP

Sunu da artik anlayin, Turkiye'de fark yaratanlar elindeki yerliler degil yabancilar. GS'den Sneijder, Melo, Muslera'yi cikar kalanlar ilk 4'e giremez ustelik bunlar kilit mevkiler ve bu adamlarin her biri bizim ayni mevkideki adamlarimizdan iyi. Birebir kiyaslarsak muhtemelen bizim yerlilerimiz daha iyidir. Fakat yerliler arasinda cok ust seviye oyuncular yok, milli takima ve sonuclarina bir bakmak yeterli. Yani GS'den Burak'i cikar yerine Tosun'u koy, Yasin'i cikar yerine Tore'yi koy, Semih'i cikar Ersan'i koy farketmez hatta seviye atlarlar.

Valla ben de güldürmek için yazmadım ama güldüysen ne mutlu sana.

Caner o kadar kendini kanıtlamıştı ki Galatasaray bonservisini verip almadı. Cska oynatmadı ve Fener'e sattı.

Fener'de de başta oynayamadı 1 sene bekledi. Sol bek olunca bu seviyeye geldi.

Senin de şunu anlaman gerek. Türkiye'de her zaman yerlileri iyi olan takım şampiyon oldu. Çünkü sahiplenme ve tecrübe faktörü çok önemliydi. Yabancı kuralı serbest kalana dek.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli