2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840793 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Melo gs'de kalmış. Bu saatten sonra ilgilenmez Ozan'la. Fb'nin zaten ihtiyacı yok.

İnşallah kimse almazda elinde Ozan'la kalırsın Recep. 22 milyonuda kendi cebinden ver artık.

Çevrimdışı ahmetx

Bölükbaşı ilginçtir Süper Kupa maçından önce takımdan ayrılmak isteyen Volkan Şen ve bu oyuncuyu isteyen Fenerle ilgili hiç bir şey söylemiyor . Bu adam Bursasporun başkanı ama kesin renkli.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Gokhan_1903

Arkadas bu porto olma isinide bir turlu anlayamiyorum. Adam alip satcakmisiz hep kar etcekmisiz. Kardesim bayern munih manchester vb.   ornek almak varken avrupanin kayserisporu portoyu niye ornek aliyoruz..
Edit: tabi zihniyet olarak kayserispor:)
kayserispor ile karşılaştırdığın takım her sene 70-80 m euroluk futbolcu satıyor farkındasın dimi :)

Çevrimdışı talha

Arkadas bu porto olma isinide bir turlu anlayamiyorum. Adam alip satcakmisiz hep kar etcekmisiz. Yani adam alip sattiktan sonra daha iyisini alalim. Yoksa bakkal dukkani gibi porto parasi olan alir orayi komple. Kardesim bayern munih manchester vb.   ornek almak varken avrupanin kayserisporu portoyu niye ornek aliyoruz..
Edit: tabi zihniyet olarak kayserispor:)

Komik. Adamlar ŞL ve AL'nin gediklisi. Her sene en kötü çeyrek finale kadar ilerliyorlar. Onlar karşılatırmak bile komik. Porto olabilsek öpüp başımıza koyalım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Beşiktaşarena DAn FİLAN ŞÖYLE FİLAN AKILLAR FİLAN

Rencide etmiyim diyorum  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

Oha Portoya Avrupa'nın Kayserisporu denmiş daha da üstüne bir şey yazılmaz  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı kralkartal

kayserispor ile karşılaştırdığın takım her sene 70-80 m euroluk futbolcu satıyor farkındasın dimi :)
Bende onu diyorum son senelerde toplam 560 milyon euro bonservisten kazanmis porto ama bir tane cl kupasi yok son  11 senedir. Bu kulubu olsa olsa bir kayserili yonetiyodur. Futbol kuluplerinin asil amaci kupalar kazanmak sampiyonluklar kazanmaktir yegane amac budur. Ama porto ve porto tarzi takimlarda amac paraa kupalar ikinci planda resmen..

Çevrimdışı Bertug

Recep bolukbasinin taraftarla arasi cok kotu. Bu nedenle senol gunese ve besiktasa sallayarak taraftari arkasina almaya calisiyor.
Adamin son secim vaatleri:
Fernandao takimda kalacak
Lacoste stadyuma sponsor olacak
Senerin sozlesmesini uzatiyoruz
Senol gunesle yola devam etmek istiyorum. Boyle bir adami muhatap almaya gerek yok.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

TC Ali Aydın ‏@realista77  29 dk.29 dakika önce
Bursaspor'un saat 18.30 da Antrenmanı var eğer bu saate kadar açıklama yapılmassa gözler antrenmanda ozan Tufan arayacak.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı f_madida

Gs bu sezon hariç son 4 sezon 108 milyon euro harcamış bonservise. Beşiktaş 46

Gs bir sezon rekor kırarak 41 harcamış mesela.

Sonuç= 4 sene 3 şampiyonluk.

Hani sosyaslist takımla, kolej havasıyla bir yere kadar nefesin yetiyor, bu tablonun özeti bu.

Rakiplerinin ne hikmetse biri 10 digeri 8 kirmizi kart gordugu ligde 0 kirmizi kartla oynayabiliyorsan, "bir saray ziyareti butun kapilari bize acti" lafini dahi sakinmadan soyleyebilecek baskanin varsa, devletin diplomatlari uefa ceza vermesin diye araya giriyorsa, maliye bakani vergi borcu yoktur diye yazi veriyorsa, 108 milyon da harcarsin 208 de, umrunda bile olmaz.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Üzülerek söylüyorum, diğer forumlara benzemeye başlamış burasıda.. Fanatizm etkisi altına almış, Tamam beşiktaş esas da, fanatizm etkili beşiktaşlılık fayda değil zarardır.

Saygılar.

Çevrimdışı kralkartal

Komik. Adamlar ŞL ve AL'nin gediklisi. Her sene en kötü çeyrek finale kadar ilerliyorlar. Onlar karşılatırmak bile komik. Porto olabilsek öpüp başımıza koyalım.
Ama hedefleri o kadar zaten kupa degil hedef. Ceyrek finale kadar kendini gostersin 3-5 topcu onlari satayim hedef bu. Ama bayernin madridin barcanin hedefi o kupadir. 560milyon bonservisten kazaniyosan biraz parana kiyip taraftarina cl kupasi alma zevkini yasatabilirsin ama porto kulubu bunu yapmiyor.

Çevrimdışı Sarp

Rakiplerinin ne hikmetse biri 10 digeri 8 kirmizi kart gordugu ligde 0 kirmizi kartla oynayabiliyorsan, "bir saray ziyareti butun kapilari bize acti" lafini dahi sakinmadan soyleyebilecek baskanin varsa, devletin diplomatlari uefa ceza vermesin diye araya giriyorsa, maliye bakani vergi borcu yoktur diye yazi veriyorsa, 108 milyon da harcarsin 208 de, umrunda bile olmaz.

:claps:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Para başarıyı getirseydi almeida quaresma simaol guti ernst vs bunların olduğu sezonda 5. olmazdık yani en azından gaziantepi falan geçmemiz lazımdı :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

EGOLARIN EFENDİSİ - Gs Haberleri pompalanmaya basladi yine :evillol: :evillol:
Ulan Bunlarin hiç Kafasi Çalismiyor , Herseyi Gectim bu kadar Yuksek EGOya sahip bir adam Turkiyeye gelirmi !!!
Adam Dünya ya EGO olarak gelmis :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Para başarıyı getirseydi almeida quaresma simaol guti ernst vs bunların olduğu sezonda 5. olmazdık yani en azından gaziantepi falan geçmemiz lazımdı :)

10/11 sezonu

Quaresma 7milyon 300 bin euro
Simao 900 bin euro
Almeida 2 milyon euro
Fernandes (Kiralık) 800 bin euro
Guti(Bonservissiz)

11 milyon euro 5 oyuncu almışız. Neyse paradan bahsetmediğini düşünüyorum ben yinede.

Çevrimdışı ahmetemre

Üzülerek söylüyorum, diğer forumlara benzemeye başlamış burasıda.. Fanatizm etkisi altına almış, Tamam beşiktaş esas da, fanatizm etkili beşiktaşlılık fayda değil zarardır.

Saygılar.
armağan kazan kaldırdı :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

10/11 sezonu

Simao 900 bin euro
Almeida 2 milyon euro
Guti(Bonservissiz)

11 milyon euro 5 oyuncu almışız. Neyse paradan bahsetmediğini düşünüyorum ben yinede.

Bu kadar para harcayıp Gaziantepsporu neden geçemediğimizi açıklayabilir misin?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hayat kadınları da para kazanıyor, bazıları hemde çok kazanıyor. Üç gün pzvnk daha sonra beyefendi olursun derler ya ben ömrüm boyunca bir gün dahi o sıfatı haketmeyen Beşiktaş'ımla gurur duyuyorum. Şimdi baskıya boyun eğmeyen Beşiktaş'lılığıma, yalaka olmayan taraftarıma fanatik deniliyorsa evet sonuna kadar fanatiğim.   
Tek Büyük Beşiktaş

Öğleden sonra açıklama yapacaktı ergen recep ne oldu? Hayatı yalan bu adamların yemin ediyorum.

Bu kadar para harcayıp Gaziantepsporu neden geçemediğimizi açıklayabilir misin?

Söylemem sır..

Çevrimdışı Scout

Kayserinin amaci: ligi ilk onda bitireyim. 3 buyuklere adam satayim.
Portonun amaci: cl.de ceyrek final oynayayim. Avrupanin buyuklerine adam satayim.

Zihniyet olaraka kayserispora benziyor dedim. 10 yasinda cocuga anlatir gibi anlattim. Anladin mi?
O Paralar Nereye Gidiyor Acaba  :alala: 30-40 da adam almıyorlar Merak Ettim Şimdi  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı mehmetthedum

10/11 sezonu

Simao 900 bin euro
Almeida 2 milyon euro
Guti(Bonservissiz)

Kontratlarını da eklersek, esas maliyet ortaya çikar.

Ayrıca 11 milyonu o sene ödemedi yd. Bırakıp kaçtıktan sonra taksitleri fikret orman yönetimi ödedi.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 17:09:35 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı can1903