2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840903 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

vermicem vermicem
benim değil mi vermicem
kuruyup gitsede vermicem
ıhh ıhh vermicemm
hııhhh hııhhh vermicem

Vermezsen verme be bize Beşiktaşk'ımız yeter  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

Senelerden beri Gs battı muhabbeti döner, gs o sene minimum 1 kupa ile sezonu kapatır yada şampiyon olur.

Fener gs falan batmaz, ozanı alınca hiç batmaz. Biz YD ye rağmen batmadık batmayız. 2-3 sezon feda dersin cart curt dersin sonra yine kalkarsın ayağa.

Beşiktaş gibi camia ki buna fener ve gs de dahil, hayat devam ettikçe var olacaklardır.
Fener niye batsin zaten adamlar zengin kulubu her turlu cikarirlar byerklerden. Galatasaray batmisti harbiden yeni stada gecmeden onceki sezon son 5 hafta kala 14. Siradaydi yanlis hatirlamiyosam. Sonra stad yapildi kurtuldular..

Çevrimdışı talha

@atalay Arjantin ve Brezilya tarafı kime sattığının önemi olmaz. Oyuncu içinde çok önemli değil bu konular.

Mesela ben Atletico'ya gidecem diye tutturmaz.

Atletico 8 verdiyse. Ve biz eğer 7'ye kadar çıkabiliyorsak 8.5'a kadar da çıkarız. Verelim alalım.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Ozan hayallerine kapılmayalım yolumuza bakalım İnler olur mu diye bakalım artık..

Bölükbaşı gider 1 m € aşa verir yine verir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mehmetthedum

Ben bizim başkan'ın konuşmamasına sevindim. Bursa başkanını kaale alıp da onunla atışmaması güzel. Zaten tahminimce top class bir orta sahayı tutup takıma verecek gibime geliyor. Hatta fiyatı ve şartları karşısında camia daha mutlu olabilir. Belki de paralel evrende pazarlıklar devam bile ediyordur uzun süredir. Ozan transferi geyikleri de gerçek transferi maskelemiş bile olabilir. Bende böyle bir izlenimi var başkanımizın.

En son bir açıklama yapıp , yerini hatırlatır sakallıya herhalde. Ben o işleri 15 yaşında bıraktım der olur biter.

Ozandan da altyapıya gitmesini sonra feshedip gelmesini beklemek safdillik olur. Eğer satış 3 büyüklerden birine olursa piyasası varken iyi bir kontrata hayır diyemez. Bunun sakatlığı var riski var. He ne olur avrupaya gitme hayali, en az 4 yıl hayal olarak kalır. Cünkü benim bildiğim aziz yıldırım eğer alırsa onu en az 4 yıl kulübeye bağlar. Bu muameleyi kabul etmekmdurumunda kalmaktan başka çaresi de kalmıyor çocuğun. Ya beşiktaşı bekleyip buyuyecek, ya da kadıköy bençinde parasıyla paslanacak.

Bence profesyonel futbolcular birliği tff nezdinde bir karar alarak, kontratlara mecburi olarak yıllık ücrete endeksli bir serbest kalma bedeli koydurmadığı sürece de bu alaturkalıklar bitmez.

Misalen, maksimum serbest kalma bedeli yıllık garanti ücretin 5 katı olabilir diye bir madde olsa. Çocuk 500 bin avroya istediği kulübe giderdi. Bunu engellemek için bursanın yapabileceği tek şey yıllık kontratını tazeleyip, istediği bonservis bedelinin 5te 1ine getirmek olacaktı. 10 milyon istiyorsa, çocuğa yillık 2 milyon vermeli, 1 veriyorsa en fazla 5e satabilmeli. Söz verdiği parayı vermediğinde de çocuk serbest kalmalı.

Falan filan. Böyle daha çoook ortadoğu transferi yaparız veya yapamayız.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 16:03:25 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Kheaven

• Ziyaretçi

Burdan Bursa başkanına bir şiir göndermek istiyorum.

Ben sana bok demem,
Boklar duyar ar eder.
Bir zerren düşse boka,
Onu da mundar eder.

Tanrı senin hamurunu
Necasetle yoğurmuş,
Anan seni s.ç.r iken
Yanlışlıkla doğurmuş.

Neyzen Tevfik

Çevrimdışı yavvuzz

Ozan hayallerine kapılmayalım yolumuza bakalım İnler olur mu diye bakalım artık..

Bölükbaşı gider 1 m € aşa verir yine verir.
Ozanı BJK hayal etmez . Ozan bizi hayal eder . Anlatamadım gitti arkadaş . Güle güle gitsin . O haysiyet yoksunu olduğunu düşündüğüm herif bu yaptığı hareketleri çok feci ödeyecek farkında değil .

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Turgay Demir'in yazısından beğendiğim bir kesit ;

Başkan, ( Bursa başkanı )  bana göre küçük hesaplar peşinde. Ama bu küçük hesabı, Beşiktaş’ın büyük hesaplarına uygun bir fırsat"
Tek Büyük Beşiktaş

Alın alex song'u bakalım keyfimize. 7 ye bırakırlar bence ya da kiralarız.

Çevrimdışı OrhanAker

üşenmeden fenerbahçenin bu sene verdiği bonservislere baktım toplam (bi toparlayın kendinizi ilk önce ) Fikret başkan okumasın  :kop:

33,9 milyon euro...Rvp imza parası dahil değil.. (ozan dahil değil) sadece bonservisler

Bu sene veya seneye uefa gel bakalım dediğinde görüşelim..

Çevrimdışı kaanzor

vermicem vermicem
benim değil mi vermicem
kuruyup gitsede vermicem
ıhh ıhh vermicemm
hııhhh hııhhh vermicem

:lol: :lol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

üşenmeden fenerbahçenin bu sene verdiği bonservislere baktım toplam (bi toparlayın kendinizi ilk önce ) Fikret başkan okumasın  :kop:

33,9 milyon euro...Rvp imza parası dahil değil.. (ozan dahil değil) sadece bonservisler

Gs bu sezon hariç son 4 sezon 108 milyon euro harcamış bonservise. Beşiktaş 46

Gs bir sezon rekor kırarak 41 harcamış mesela.

Sonuç= 4 sene 3 şampiyonluk.

Hani sosyaslist takımla, kolej havasıyla bir yere kadar nefesin yetiyor, bu tablonun özeti bu.

Öyle deme basına göre forma ve kombine satışından çıkardılar bu parayı hatta kara geçtiler. 3 milyon forma sattılar diye haber çıkarsa şaşırmayacağım artık. Bunların her şeyi şişirme, yalan, dolan.

Çevrimdışı Çağatay

bu arada odun a kızıyosunuz ama bazı söylemler var ki
hani nereye giderse gitsin
istemiyorum ozan filan
yahu sanki sıkıntıyı ozan çıkarmış gibi oluyor
çocugun bi suçu yokki
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı talha

Hani sosyaslist takımla, kolej havasıyla bir yere kadar nefesin yetiyor, bu tablonun özeti bu.

Eee ne olacak? Adam alamıyorlar para verip etraftan oyuncunun ayağı kaysa diye bekliyorlar

Ne getirdi bu 3 kupa onlara?

TR'de her zaman şu "kupa" seviyesinde yaklaştığı için yıllarca biz dünya sıralamasında 43. oluruz.  Çünkü o "kupa" yetiyor. Ve gerisi gelmiyor.

Avrupa'da artık esamemiz okunmuyor. Adamlar bizi bildiğin adam yerine koymuyor. Herkes türklerden biri düşse diye bekliyor.

Belçika bile geçmiş durumda.

Ama bizim tek derdimiz o "kupa".

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TURKahvesi

Gta V ve C.Ronaldo  :lol:

[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 16:24:57 Özgür ]

Çevrimdışı can1903

Tufan konusunda her saat ibre değişiyomuş..  :evillol:

Benim anlamadığım Pereira zaten Ozanı istemiyordu niye alsınlar ki?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Evet 3 şampiyonluk ve bugün gelinen nokta..fakirlikten hareket edemeyecek haldeler.hele şu cicim ayları bitsin. galatasarayda çoktan bittide sırada fener var..Sezon içi görürüm onları

Çevrimdışı cartographer

Çok basit; biz almayalım diye.

Çevrimdışı ahmetemre

ibre bursaya dönmüş :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı can1903

ibre bursaya dönmüş :evillol:
ibre değildir o ib*e dir ibre olsa yerinde duramazlar

Arkadaş nasıl bir Savunma mekanizmasına geçtiniz siz ya?  Adamlar para harcayarak başarı elde etmişler diyorum. gelen başarılardan elde ettikleri gelirleri çarçur etmişler mi diye sordum mu size?

Ozan 7 eder mi diyorsunuz. Eder. Ozan ayarında ozan potansiyelinde adam 7 eder. Doğru bir transfer sana pozisyon atlatır, 3 ken 2 iken 1 olursun. Transferler bunun içim yapılır.

Diyorsunuz ya muslera bizde olsaydı şampiyonduk, muslera gibi biri lazım falan o hesap.

İşin matematiğini bırakın, para başarı demektir. Atletico madrid bir daha asla o dönemki kadar başarılı olamayacak çünkü öyle yıllar 30 40 yılda bir gelir.

4 senede 3 kez başarılı olmak istiyorsan elbette yatırımlarının boyutunu arttırmakla yükümlüsün.

Çevrimdışı kralkartal

Arkadas bu porto olma isinide bir turlu anlayamiyorum. Adam alip satcakmisiz hep kar etcekmisiz. Yani adam alip sattiktan sonra daha iyisini alalim. Yoksa bakkal dukkani gibi porto parasi olan alir orayi komple. Kardesim bayern munih manchester vb.   ornek almak varken avrupanin kayserisporu portoyu niye ornek aliyoruz..
Edit: tabi zihniyet olarak kayserispor:)
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 16:36:16 kralkartal ]

60 maç izlediğin ozan tufan risk transferi değildir.

1 maç bile kimsenin izlemediği hayrovic ontivero falan risk transferidir yada başka birşey vardır bilmiyorum. Parayı nasıl çarçur ettikleriylede ilgilenmiyorum.

Gsnin aşağı yukarı yarısı kadar para harcayıp başarılı olamamışsan, 7 milyon ozana 10 milyon rodeye vs girersin bu işlere.

Ozan ismi geçmese rodeyi 10 a alacağız dense, bayernde doğru dürüst forma giyemeyen adama 10 verilir mi kulubümü batıracaksıınız diye feryat figan edecekti millet, tanıyorum artık insanları.