2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12852631 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Hem 7 milyon verecez, hem de dünyanın hakaretini yiyecez!
Verirse verir vermezse kendi bilir

Çevrimdışı Tolga

Yav Melo Gs de kaldı artık kimse almıyor.

Gidip bir de Ozan'a 4 m euro mu verecekler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Sanki ozani babasinin hayrina veriyormus da şenol güneş isi bozmus gibi konusan arkadaslar var,saşiyorum :)

katılıyorum Deniz
ulan 7M teklif edildi 7M !!!
o paranın bi günlük faiziyle
ben bi daha çalışmam :D
neresini kabul etmeyecek
adamın neticesinden kan alırlar kan

hem para veriyoruz hem de mal değneğinin biri çıkıp fındık kadar aklıyla laf atmaya çalışıyor
bizimde bunu bir güzel sindirmemizi bekliyor
başka camialar olsa o lafı yarım ekmek yada lavaş ile yerdi

verilmesi gereken cevap verilmiştir
ve bir kez daha söylüyorum
Şenol hoca dün o cevabı vermemiş olsaydı
o hödük bugun fiyatı 8-10M seviyesine çekmişti
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Manchester United, Lucas Biglia için Lazio'ya €27M teklif etti. Lazio kabul etmiyor. (FI)

Adamlar 29 yaşındaki oyuncuyu satmıyor :).Bazı kulüpler ve kulüp başkanları futboldan zerre anlamadığını her fırsatta gösteriyor.
MANU 27 milyon € ya başka adam bulamayacaktı zaten  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kartal43

Ozan falan umurumda değil. Yalnız bu saatten sonra kimi alıp getireceksin parasıylada olsa. Opare gibi geçen sene toplasan 10 maç yapmamış kiralık birini tutup getirirlerse ya da Lawal gibi birini sezon başlamadan biter.

Çevrimdışı Neco

Yalnız bu Beşiktaş düşmanlığı neymiş arkadaş, nasıl bir kuyruk acısıymış anlamadım. Herkes ve her şey Beşiktaşımıza karşı. Asıl uğraşılması gereken bedava ve masada (her türlü pisliklerle) şampiyonluklar alan renklilerle neden böyle uğraşmıyorlar. Fernandao ve Şener giderken neredeydin. Ulan bunlara inat, bildiğini okuyacaksın, alayına gider yapacaksın. Yaşasın BEŞİKTAŞ  :super: :boxin: :bandit: :steamed:

Çevrimdışı talha

Alanın da satanın da.  :bandit:

Bİr oyuncu alacaz diye hakretleri alttan alacak halimiz yok. Burada utanması gereken adam Recep iken Şenol hocayı zan altına almayın. Ayıptır. Yapmayın.

Recep'İn bir lafı var. O zamanda vazgeçeçektik biz.

Bursa'nın hiçbir lafına alttan alınmaz!
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ozan büyük fırsat, kaçar, kaçmaz mühim değil. Ben olayın gidişatına kızıyorum.

Şimdi Bana birisi laf edecek, Eski çalıştığım yerin sahibi mesela, bende o adamın telefonu varsa, ben kendime delikanlı diyorsam, ararım, yüzüne söylerim düşüncemi.
Sonra dışarda biri bana, sizin hakkında böyle konuşmuş derlerse, kendisini aradım, gerekeni söyledim derim.

Şimdi, Ekran karşısında Şenol hocamız, bölükbaşına cevap verdi.

Kazanan kim oldu?

Şenol hoca? Recep Bölükbaşı? Beşiktaşımız? Bursaspor? Kim? Bana bunu söyleyin.

Şenol hoca kazandı diyorsanız, ne kazandı, ne sonuca varıldı. Adamlığı mı tescillendi, recebin madamlığımı onaylandı?
Beşiktaş kazandı diyorsanız, Beşiktaş neyi kazandı? Bursaspor kazandı diyorsanız, bursaspor neyi kazandı?

Bu soruyu soruyorum kendime, buradan sonrası yok. cevap bulamıyorum.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Hödüğün söylediklerinden anlaşılan gs ve fb ya hiç ortada yoklar ya da bizim teklife yanaşamıyorlar
A2 ye yollarım falan lafları bundan

Çevrimdışı talha

Manchester United, Lucas Biglia için Lazio'ya €27M teklif etti. Lazio kabul etmiyor. (FI)

Adamlar 29 yaşındaki oyuncuyu satmıyor :).Bazı kulüpler ve kulüp başkanları futboldan zerre anlamadığını her fırsatta gösteriyor.
MANU 27 milyon € ya başka adam bulamayacaktı zaten  :tabe:

Yanlız biri bu ingilizlere önlem almalı. Yayın gelirleri yüsekldiğinden beri inanılmaz bonservisler ödemeye başladı. Piyasaya zarar bu hareketler.

Çevrimdışı Deniz

katılıyorum Deniz
ulan 7M teklif edildi 7M !!!
o paranın bi günlük faiziyle
ben bi daha çalışmam :D
neresini kabul etmeyecek
adamın neticesinden kan alırlar kan

hem para veriyoruz hem de mal değneğinin biri çıkıp fındık kadar aklıyla laf atmaya çalışıyor
bizimde bunu bir güzel sindirmemizi bekliyor
başka camialar olsa o lafı yarım ekmek yada lavaş ile yerdi

verilmesi gereken cevap verilmiştir
ve bir kez daha söylüyorum
Şenol hoca dün o cevabı vermemiş olsaydı
o hödük bugun fiyatı 8-10M seviyesine çekmişti

İmza yeri bırakmayı unutmuşsun attım imzayı  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

ellerinde patlayacak ozan kadro dışı da bırakacaklarmış.
bu mali krizde 7 milyon euro verecek takım bulamayacaklar kaldı ellerinde.
kesinlikle çok para alınmasın diyordum şu saatten sonra 10 milyon euroya yabancı bir yıldız alsınlar hiç üzülmem...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deniz

Yanlız biri bu ingilizlere önlem almalı. Yayın gelirleri yüsekldiğinden beri inanılmaz bonservisler ödemeye başladı. Piyasaya zarar bu hareketler.
Töreyi 20 milyona okutacaz önlem falan alınmasın  :evillol:

Size Kalsa, Selçuk inan patates zaten, Burak domatesti.

Trabzonun elinden çatır çatır kopardılar, 4 senede 3 şampiyon olup 9 kupa aldılar. Bununla gurur duymalı bir taraftar, Teknik direktörü rakip kulup başkanına ekran önünde laf çakınca değil.

Çevrimdışı Neco

Olan Ozan'a oluyor ben ona üzülüyorum açıkçası, kendini bilmez bir adamın BEŞİKTAŞ düşmanlığı yüzünden  :s20:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İş ciddiye binince taraftarın bir kısmı tepki gösterdi, bundan dolayı da geri adım atmış olabilir.
Ergen taraftardır onlar. Bir an kendimi onların yerine koyuyorum da Ozan'ı satarlarsa elleri oldukça rahatlayacak. Biz Töre'ye 15 m teklif gelse anında yollayacak bir taraftarız ( Tabii yerine 3-4 bölgeye transfer yapılacağını düşünerek )
Bursa taraftarı böyle düşünüyorsa eğer 40 sene iflah olmazlar.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Şimdi Bana birisi laf edecek, Eski çalıştığım yerin sahibi mesela, bende o adamın telefonu varsa, ben kendime delikanlı diyorsam, ararım, yüzüne söylerim düşüncemi.
Sonra dışarda biri bana, sizin hakkında böyle konuşmuş derlerse, kendisini aradım, gerekeni söyledim derim.

Kazanan kim oldu?

Şenol hoca kazandı diyorsanız, ne kazandı, ne sonuca varıldı. Adamlığı mı tescillendi, recebin madamlığımı onaylandı?
Beşiktaş kazandı diyorsanız, Beşiktaş neyi kazandı? Bursaspor kazandı diyorsanız, bursaspor neyi kazandı?

Kazanan yok ama cevap verilmeseydi kaybeden olacaktık. Düpedüz isim verilerek bir suçlamada bulunuyor buna yumuşak bir şekilde efendim aradım hallettik dersen bu suçlamayı temizlemez. İsim vermese, hedef göstermese belki farklı çözülebilirdi.

Çevrimdışı talha

Kazanan kim oldu?

Adamın ilk lafı Beşiktaş yanlış yapıyor. Oyuncularımızı ayartıyor idi.

O ara kopması gerekiyordu ilişkilerin. Bizimkiler çok alttan alıyorlar.

Çevrimdışı aa1903

Kazanan kim oldu?

beşiktaş teknik direktörüne hakaret edilmesi bütün beşiktaşlıları rahatsız eder. beşiktaş teknik direktörüne laf edilirken sessiz kalınması da beşiktaşlıları üzer.

şenol güneş, beşiktaş'ın teknik direktörüdür. recep'e beşiktaş teknik direktörü olarak cevap vermektedir. bu iş şenol güneş'in kişisel meselesi değil, beşiktaş'ın teknik direktörünün meselesidir.

Çevrimdışı Çağrı

Şuan olanlardan ötürü kimse adına üzülmüyorum.

Olumsuz sonuçlanırsa biz hiçbir şey kaybetmeyiz. Biz bu kalibrede oyuncu çok rahat buluruz. Biz bu oyuncuyu şuanki durumundan ötürü almıyoruz anlaşılmayan bu.

Buraya alışık olduğu, zaman kaybetmeyeceğimiz ve potansiyelinden ötürü alıyoruz.

Yoksa potansiyeli olmayan bu kalibrede olan 29 yaşında adamı 4 milyona alırız şuan. Potansiyeli bu parayı ediyor Ozan'ın.

Kaybeden çok ağır şekilde Ozan ve Bursa olur. Hala kuvvetle ihtimal bize satılacağını düşünüyorum. Bu saatten sonra çocuk Bursa'da oynayamaz. Alan da çıkmaz Bursa batar.

Oturun her durumun keyfini çıkarın. Bursa'nın her türlü ipini çektik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kazanan kim oldu?

Beşiktaş neyi kazandı neyi kaybetti o 7 milyon € başka oyunculara harcandıktan sonra görecez.

Ozanın beklenenen katkıyı verebileceğini nerden biliyorsun ?
Futbol bu hiçbirşeyin garantisi yok.
Ozan tam bir apaçi ,yeteneklerine laf yok çok yetenekli topçu ama apaçi olması onun başarılı bir futbolcu olma olasılığını ciddi oranda düşürüyor.2 sene içinde daha önceki apaçilerden mami gibi anadolu takımlarında bile tutunamayan ,diğer apaçi batuhan gibi gittiği her kapıdan kovulan biri olmayacağının ne garantisi var?

7 milyon € veriyorsun ve ciddi riskli bir transfer yapıyorsun.Bir de üstüne "oyuncu ayartan takım" damgası mı yiyeceksin?Geçiniz bunları..

Biz kasadan 7 milyon € nun çıkmasını göze aldıysak madem ,ona göre transferler yaparız.Kazanan kim kaybeden kim ligin 2. yarısından sonra belli olur.

Çevrimdışı Anıl

Bu arada Recep Bölükbaşı Ozanı Beşiktaşa satmayacağım demesinin nedeni olarak bizim bursa yönetiminden önce Ozanla temasa geçmemizi göstermiş.

Çevrimdışı talha

Töreyi 20 milyona okutacaz önlem falan alınmasın  :evillol:

Acısı bize patlamasın piyasanın anasını ağlattı adamlar.  :lol:

Hayatınızda ilk kez mi transfer sezonu yaşıyorsunuz?

Topuz BJK forması giydi, gitti fenere. İlhanı resmen kaçırdık gs nin elinden.

Transfer dönemlerinde, oyuncumu ayartıyor derler, kandırdı derler, eskiden oyuncular kaçırılıyormuş dağa.

Size Cevap vermesin diyen oldumu? Yokmu bu Recebin telefonu adresi şenol hocada? Arar konuşur diyorum, Soru sorulduğunda da kendisine, aradım kendisini Derdi neymiş öğrendim derdi geçer giderdi. Arkadaşlar kendinize itiraf edin, deyin ki, Evet olması gereken bir açıklamaydı ama tv karşısında değil. Kapalı kapılar ardında.

Tekrar ediyorum, Başından beri bölükbaşının beşiktaşla ilgili bir düşmanlığı yoktu, onun husumeti şenol güneş ile geçen seneden kalmaydı, dün ki tavırlardan sonra Bölükbaşı kapattı görüşmeyi. Yoksa nereden bilecek en yüksek teklifin beşiktaştan geldiğini, satmayı düşünmese teklif dahi kabul etmezdi.

Çevrimdışı Deniz

Selahattin Orman ‏@selobjk 6 dk.6 dakika önce İstanbul, Türkiye

Bu işte bence Fatih Terim'in parmağı var. Ozan'ın bize gelecek olması onu aşırı derecede rahatsız etti. Yoksa transfer süreci gayet normal