2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853506 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

şimdi bu bölükbasi adam mi ? Senol hoca söylemlerinde hakli olsa da menfaatimiz acisinda yanlis bir zamanlamayla söylenmiş sözler sarf etti. Ben 7 i cok buluyordum. Olmazsa da olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

BEŞİKTAŞ ı ozan olmazsa  dunyanın sonu gibi konusanlar ne biliym biraz farklı kafa yasıyor.

ozan olursa eyvallah olmazsada ortada 7 milyon var çok iyi futbolcular alınabilir.
yani dünyanın sonu değil ki çoçuk bursada olmasa zaten çoktan almıştık

Çevrimdışı Çağrı

Bu açıklamaların tamamı Galatasaray fiyat arttırsın diye. Çünkü yanından geçemiyor teklif.

Artmayacak da çünkü öyle bir para yok.

Oyuncunun da rotası belli Şenol Güneş'ten ötürü. Aynısının beterini Hacıosmanoğlu söylemedi mi?

Adam biz top muyuz dedi üstüne sattı be. Sakin olun duygusal yaklaşmayın bu kadar.

Açıklamanın hala sonuna kadar arkasındayım. Oyuncu satacağım diye anamıza da sövsün o zaman. Haddini bilecek. Şuan cevap alamıyor diye her yere konuşuyor.

Bu iş bittiğinde en ağır cevabı alacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ertuğrulun basın toplantısında taraftara yüzyüze gider yapan adamdan bahsediyoruz, kim ne diyecek 2 mırın kırın ederlerdi unutulur giderdi. Bu kadar uzarsa her tür şey olur.

Dün öğlen yazmıştım burada, daha akşam ki olay patlamadan. Olay bu kadar uzarsa o iş olmaz diye, bazı arkadaşlar güldüler ama durum açık işte.

ya arakdas olmazsa olmasın ne kadar mız mız konustun.

Çevrimdışı Deniz

BEŞİKTAŞ ı ozan olmazsa  dunyanın sonu gibi konusanlar ne biliym biraz farklı kafa yasıyor.

ozan olursa eyvallah olmazsada ortada 7 milyon var çok iyi futbolcular alınabilir.
+1903.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

he bencede mantıklı ozan,inler ve dji gelse efsane olur :D
7 Milyona 2 su i birden Cok rahat aliriz emin ol :ok:
2sininde Bonservis rakamlari hemen hemen belli..
Djii icin Ts de devrede Fransızlar 3.3 milyon istemis pazarlikla 3 aliriz , Inlerde 3,5 e rahat rahat biter..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ya arakdas olmazsa olmasın ne kadar mız mız konustun.

eee ? sonra?

Çevrimdışı Çağrı

Olacağı da söyleyeyim ben size. Verecek oyuncusunu.

Sonra diyecek ki ben satmak istemedim ama yöneticilerimle konuştuk kulübün menfaatleri için verdik.

Çünkü Ozan karakterinde oyuncu Bursa'da barınamaz vıdı vıdı moduna girecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

En umutlu; @Çağrı

En umutsuz; You Know Who :evillol: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Sanki ozani babasinin hayrina veriyormus da şenol güneş isi bozmus gibi konusan arkadaslar var,saşiyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı worns

Gecikmeden dolayı da ekstra endişeye gerek yok. Ozan'ı bugün alsak bile takıma adaptasyonu en iyi durumda milli maç arası dönüşünü bulacaktı. Hedefimizin daha çok o zamana kadar takviyeleri bitirmek olması gerekiyor. Elbette gönül çoktan Aquilani tipi bir oyuncunun gelip takımla kamp geçirmesini isterdi ama olmadı reel durum en iyi ihtimalle milli ara dönüşünü gösteriyor.

İlk maçlarda Atiba, Sosa, Oğuzhan orta sahasını bekliyorum. Umarım Sosa çok kötü durumda değildir.

Çevrimdışı Anıl

okuduk   :D :D :D :evillol:
Baştan aşağı rezil bi adam ya. Şenol hoca az bile söyledi

Çevrimdışı aa1903

Olacağı da söyleyeyim ben size. Verecek oyuncusunu.

Sonra diyecek ki ben satmak istemedim ama yöneticilerimle konuştuk kulübün menfaatleri için verdik.

Çünkü Ozan karakterinde oyuncu Bursa'da barınamaz vıdı vıdı moduna girecek.

şimdi taraftarın gazını alma modunda. şu an için sadece top yuvarlak. :D

Çevrimdışı Serkan7738

Bursa başkanından yılın geri vitesini izlemeye hazır olun

şu buralarda bulunsun  :D

Çevrimdışı Oktay

Sanki ozani babasinin hayrina veriyormus da şenol güneş isi bozmus gibi konusan arkadaslar var,saşiyorum :)
şenol güneş gereken cevabı vermeseydi insanların gözünde  İŞ TAKİPCİSİ muamelesi görücekti,napsaydı susssamıydı yani

Çevrimdışı ahmetemre

eee ? sonra?
baydın valla :evillol:
atara atar gidere gider.
başkan bile muhatap olmuyor başkanıyla.
eşitlik olarak teknik direktörümle eşitsin benimle muhatap olamazsın tavrımızla onları eziyoruz bu yüzden kanal kanal gezip saldırıyorlar.
sen de hala alttan alaydık el ayak öpeydik diyorsun.
oyuncu da yıldız olsa gam yemeyecem...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Çağrı

şimdi taraftarın gazını alma modunda. şu an için sadece top yuvarlak. :D

O yuvarlak topu Ozan'a atacak sonra bu istedi Beşiktaş'a gitmek ona sövün diye  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

7 milyonluk teklif var, oyuncunun piyasasının üstünde fiyat çektik. Bu işi bozan biri varsa biz değiliz karşı taraftır.

Çevrimdışı Deniz

şenol güneş gereken cevabı vermeseydi insanların gözünde  İŞ TAKİPCİSİ muamelesi görücekti,napsaydı susssamıydı yani
sadece şenol güneş de değil Beşiktaş da bu duruma düşecekti abi.
Herif çıktı oyuncu ayartıyor dedi,bu spor mahkemlerinde çok ciddi suçtur.
Şenol güneş buna susmasaydı kulüp de zan altında kalacaktı.Cevabını verdi doğru olanı yaptı..

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ebabil

bu rode kaç yaşında ve bonservisi nedir acep?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

eee ? sonra?

Bursadan Topcu alacağız diye BEŞİKTAŞ kulubü pas pas çekmez.

teklifi yapar verirlerse eyvallah.

vermezlersede Eyvallah , gider başka adam alırlar o paraya.

Çevrimdışı fani madida

aslanım recep  :evillol: bu bursalılara güven olmaz ama sözünde durur inşallah
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı talha

bu rode kaç yaşında ve bonservisi nedir acep?

olmayacak kadar yüksek.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.