Günlerdir bir transger için uğraşsın senin Başkanın Yöneticin ama gel görki hocan ağzını tutamasın ve oyuncunun yolu Gs ye dönsün..
Akıl alır iş değil.
1 aydır sabah akşam uğraştığımız bir transfer. Kardeşim susmayı bileceksin. Burası ne Bursapor ne Trabzonspor. Senin kişisel egoların Beşiktaşın ihtiyaçlarından daha geridedir kusura bakma..
Ozan müthiş bir oyuncu ve gittiği her takımda 15 sene formasını giyer (kilo sorunu olmazsa)..
Sen belkide seneye olmayacaksın (Şenol Güneş), burası Milyonlarca taraftarı olan bir camia biraz dikkat edeceksin..
Bursa Başkanı oyuncularımı ayartıyor demiş. Bu lafın neresi ne kadar ağır tartışılır. Şahsen ben olsam Hocayım ve oyuncu istiyorum derim İmza Töreninde. Senin Eski oyuncusunu istediğini çocuğa hissettiermen kadar normal bişey yok
Ama sen çıkmısın adam değil diyorsun adama kusura bakmayacaksın ben bu konuda Bursa Başkan'ının alacağı karara saygı gösteririm.
Şenol Güneş iyi bir hoca iyi bir insan olabilir ama hiç beğenmediğim Fikret Orman'dan birazcık konuşma dersi alsın.
Yine diyorum burası Beşiktaş, kimsenin kişisel egosu bizim kulüp yapımızın üstünde olamaz.
Bursa başkanı çok yanlış konuşmuştur, yakışmamıştır ama Şenol Güneş'in bugün adama söylediklerinide yenilir yutulur bir ayıp değildir.
aslında bence söylediklerini tekrar dinle orda bursa başkanına direk adam değilsin demiyor
burdan oyuncuyu ayartmak adamlık değildirde demek istiyor olabilir orda yanlış söylenen söz Bursa sporun oyuncusunu satmak için başka yol denemesini söylemesi
burda haddini aşıyor yanlış olan bu sen bir kulübe böyle bir şey diyemezsin bu başkanlık seviyesinde bile söylenmez oyuncu onunsa
istediği gibi satar istemiyorsan teklif vermezsin ama oyuncumuzu ayartıyor kelimesine cevap vermezsen transfer suçu işlemiş olursun
elbetteki sert bir şekilde cevabını vermek zorundasın transferi devam eden bir oyuncuyla konuşamazsın heleki ayartma kelimesi
adam çıkıyor herkese karşı Beşiktaşın bir transfer suçu işlediğini söylüyor ne yapacaksın susacakmısın. Böyle bir olayada sadece
Şenol Güneş cevap verir. Dikkatini çekerim Ozan ne dedi Menejerim benimle kesinlikle transfer konuşmuyor. İsteyen takımları söylemiyor.
Bu laf olsun diye yapılan bir açıklama değil sadece yönetimden izin alarak oyuncuyla bağlantı kurarsın onun dışında oyuncuyla yada menejeri
aracılığıyla teklif gönderemezsin
@Volkan Başaran