2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858651 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Ozan Tufan, Gelecek vaat eden en iyi 100 orta saha oyuncusu arasında 12.sırada...

Yazdım, çizdim. Rakamları verdim.

Çok absürt şeyler okuyorum. Son kez yazayım 7 milyon € çok rahat eder.
hocam fmde bile tufanın profili çok iyi deil yalnız nerde yazıyor 12. sırada oldugu

Çevrimdışı atalay

hocam fmde bile tufanın profili çok iyi deil yalnız nerde yazıyor 12. sırada oldugu

Çok güvendiğim bir analiz şirketinde.

İnternette bulamazsın zaten.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı fore_kazık

hee çok konuşuluyor doğru ama sadece hakaret etmek için konuşuluyor
aynı şu anda bir şeyleri savunacağım diye Beşiktaş a yapılanları görmek istemediğin
gibi Ertemde görmüyordur programında Beşiktaşın aşağılanmasını burda sürekli
Beşiktaşa ramen bir şeyleri savunma ihtiyacı duymanda hiç dikkatimden kaçmıyor
Beşiktaş menfaatleri söz konusuysa kendini siyasetten ayır adamlar alenen Beşiktaş
düşmanlığı yapıyor @fore_kazık

@Necmi abi konunun siyasetle ne alakası var onu anlamadım  :alala: 

bahsettiğim programı sadece 1 senedir izliyorum ve abartısız her hafta izliyorum. Birçok programda yorumcular Ertem Şener'e BJK TV demiyiz kardeşim BJK TV de daha az BJK klibi dönüyordur diye sitem ediyorlardı. öyle zamanlar olduki bana bile yeter artık sıktı 1 saattir Beşiktaş marşı çalıyor dedirttikleri oldu. Siz ROK veya Ahmet Çakar'ın yorumlarını dikkate alıyorsanız yapacak birşey yok. ben zerre takılmıyorum onlara zira adamlar geyik yapıyorlar. Ben size örneklerle geliyorum siyasi konuşuyorsun diyorsun... Hem her fırsatta onları izlemiyorum diyorsunuz hemde siyaset yapma diyorsunuz. Burada siz kendinizle çelişmiyormusunuz? Sizin mantığa kalırsak BJKTV den başka kanal izlemicez...orada da 1995-96 sezonu maçları yayınlanıyor genelde malesef...

Ben izlediğim program hakkında yorum yapıyorum ve forumda akşamdan beri sürekli birşeye ahkam kesilmesine yanıt verdim.

Alen futbolcu ile ilgili yorum yapar o ne anlar futboldan, biri program yapar o ne anlar programdan, biri internetten yorum yapar o da adammıdır vs birçok bilmiş yorum yapılır üstüne birde kendince doğru olduğunu düşündüğün şeye forumun kuralları çerçevesinde yanıt ver o zamanda vay sen o adamın avukatımısın damgası ye...

ilginçleşmeye başladı forumdaki tavır... :alala:

Çevrimiçi Necmi

Günlerdir bir transger için uğraşsın senin Başkanın Yöneticin ama gel görki hocan ağzını tutamasın ve oyuncunun yolu Gs ye dönsün..

Akıl alır iş değil.

1 aydır sabah akşam uğraştığımız bir transfer. Kardeşim susmayı bileceksin. Burası ne Bursapor ne Trabzonspor. Senin kişisel egoların Beşiktaşın ihtiyaçlarından daha geridedir kusura bakma..

Ozan müthiş bir oyuncu ve gittiği her takımda 15 sene formasını giyer (kilo sorunu olmazsa)..

Sen belkide seneye olmayacaksın (Şenol Güneş), burası Milyonlarca taraftarı olan bir camia biraz dikkat edeceksin..

Bursa Başkanı oyuncularımı ayartıyor demiş. Bu lafın neresi ne kadar ağır tartışılır. Şahsen ben olsam Hocayım ve oyuncu istiyorum derim İmza Töreninde. Senin Eski oyuncusunu istediğini çocuğa hissettiermen kadar normal bişey yok

Ama sen çıkmısın adam değil diyorsun adama kusura bakmayacaksın ben bu konuda Bursa Başkan'ının alacağı karara saygı gösteririm.

Şenol Güneş iyi bir hoca iyi bir insan olabilir ama hiç beğenmediğim Fikret Orman'dan birazcık konuşma dersi alsın.

Yine diyorum burası Beşiktaş, kimsenin kişisel egosu bizim kulüp yapımızın üstünde olamaz.

Bursa başkanı çok yanlış konuşmuştur, yakışmamıştır ama Şenol Güneş'in bugün adama söylediklerinide yenilir yutulur bir ayıp değildir.
aslında bence söylediklerini tekrar dinle orda bursa başkanına direk adam değilsin demiyor
burdan oyuncuyu ayartmak adamlık değildirde demek istiyor olabilir orda yanlış söylenen söz Bursa sporun oyuncusunu satmak için başka yol denemesini söylemesi
burda haddini aşıyor yanlış olan bu sen bir kulübe böyle bir şey diyemezsin bu başkanlık seviyesinde bile söylenmez oyuncu onunsa
istediği gibi satar istemiyorsan teklif vermezsin ama oyuncumuzu ayartıyor kelimesine cevap vermezsen transfer suçu işlemiş olursun
elbetteki sert bir şekilde cevabını vermek zorundasın transferi devam eden bir oyuncuyla konuşamazsın heleki ayartma kelimesi
adam çıkıyor herkese karşı Beşiktaşın bir transfer suçu işlediğini söylüyor ne yapacaksın susacakmısın. Böyle bir olayada sadece
Şenol Güneş cevap verir. Dikkatini çekerim Ozan ne dedi Menejerim benimle kesinlikle transfer konuşmuyor. İsteyen takımları söylemiyor.
Bu laf olsun diye yapılan bir açıklama değil sadece yönetimden izin alarak oyuncuyla bağlantı kurarsın onun dışında oyuncuyla yada menejeri
aracılığıyla teklif gönderemezsin @Volkan Başaran

Çevrimdışı Easthanbool

Bazı şeylere kesinlikle el atmak lazım.Alen'e çıkarcı denildiğini bile gördüm
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı genki1914

.Inlerin Leicester tribunlerinden fotosu dönüyor  twitterda, cumartesi görüşmek icin gitmis sanırım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler inler leicesterle anlaşmak uzereymiş bi tufan için su adamdanda oldu ya sonumuz pek hayırlı deil

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Bence biraz daha saygı olması lazım bu konularda
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi konunun siyasetle ne alakası var onu anlamadım  :alala: 

bahsettiğim programı sadece 1 senedir izliyorum ve abartısız her hafta izliyorum. Birçok programda yorumcular Ertem Şener'e BJK TV demiyiz kardeşim BJK TV de daha az BJK klibi dönüyordur diye sitem ediyorlardı. öyle zamanlar olduki bana bile yeter artık sıktı 1 saattir Beşiktaş marşı çalıyor dedirttikleri oldu. Siz ROK veya Ahmet Çakar'ın yorumlarını dikkate alıyorsanız yapacak birşey yok. ben zerre takılmıyorum onlara zira adamlar geyik yapıyorlar. Ben size örneklerle geliyorum siyasi konuşuyorsun diyorsun... Hem her fırsatta onları izlemiyorum diyorsunuz hemde siyaset yapma diyorsunuz. Burada siz kendinizle çelişmiyormusunuz? Sizin mantığa kalırsak BJKTV den başka kanal izlemicez...orada da 1995-96 sezonu maçları yayınlanıyor genelde malesef...

Ben izlediğim program hakkında yorum yapıyorum ve forumda akşamdan beri sürekli birşeye ahkam kesilmesine yanıt verdim.

Alen futbolcu ile ilgili yorum yapar o ne anlar futboldan, biri program yapar o ne anlar programdan, biri internetten yorum yapar o da adammıdır vs birçok bilmiş yorum yapılır üstüne birde kendince doğru olduğunu düşündüğün şeye forumun kuralları çerçevesinde yanıt ver o zamanda vay sen o adamın avukatımısın damgası ye...

ilginçleşmeye başladı forumdaki tavır... :alala:

Bu konuda katılıyorum burda insanlar artık sadece kendilerinin bu işi bildiğini ve başka birisinin bilmediğini
çok dillendirmeye başladı özellikle alen konusunda 20 yaşında olan biri kendisinin bu işi bildiğini söyleyipte 40 ın üzerinde ve bütün hayatı futbolun içinde
geçmiş birinin futboldan anlamadığını söyleme cüretini nasıl buluyor anlamıyorum fikrine katılmadığını söyleyebilirsin
ama alen spor yazarı diye bahsedilen bir çok insandan çok daha iyi biliyordur futbolu ama bu eleştiriler deminde söylediğim gibi
kişisel görüş değil siyasetin ve çarşı nefretinin dışa vurumu ve gerçeği ifade etmeyen art niyetli tavır işte bu nedenlede burda
üstü kapalı bile olsa siyaseti çağrıştıran hiç bir şeye izin vermiyoruz ne zaman insanlar konuştukları şeyde sadece ve sadece
Beşiktaş menfaatlerini dikkate alarak yaparlar işte o zaman burası gerçekten özgür bir platform olur. Elbette gerektiğinde siyasetle ilgilide
konuşulur ama Beşiktaşın menfaatleri söz konusu olduğunda konuşulur Beşiktaş tarafında taraf olunarak konuşulur. Bu gün
geldiğimiz noktada bunu bile konuşamıyoruz @fore_kazık

Çevrimdışı can1903

Kerem Demirbay listede.. Ona kalabiliriz sanki bu gidişle  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kerem Demirbay listede.. Ona kalabiliriz sanki bu gidişle  :sevinc
:alala: :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beyler inler leicesterle anlaşmak uzereymiş bi tufan için su adamdanda oldu ya sonumuz pek hayırlı deil
başkasını buluruz ne de olsa para çok bizde :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Batuhan1903

başkasını buluruz ne de olsa para çok bizde :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
hocam kimi bulcaz allah aşkına varmı adayın inler dediğin adam 2 sene once 18 e transfer olmustu bu adama sana soyliyim sosadan falan daha kaliteli bir adam biz yaşı 31 diye cok kucumsuyoruz rakiplerde topal 29 melo 32 genç adamla şampiyon olamıyorsun kaşar adam alman gerekiyor

Çevrimdışı Tomahawk

bu recep bölükbaşı ne kadar gereksiz bir insan

Çevrimdışı mellfred

A spor'da hıncal Uluç, yıldırım Demirören beşiktaş'ın başarılı olmasını istemiyor dedi. Helal olsun adama.

Çevrimdışı aa1903

gerçekten çok ayıp!!!!!!!

alen'e sevgi kelebeği veya yandaş medyanın büyük devrimcisi veya "bunca yıldır hep Yönetim gitsin﹗ dedik de ne oldu, o yüzden yıldırım demirören'in arkasındayız" diyen büyük lider demeliyiz.

bol bol kendimize bir "reyiz" bulmalı ve tapınmalıyız, hiç sorgulamadan...

Çevrimdışı aa1903

A spor'da hıncal Uluç, yıldırım Demirören beşiktaş'ın başarılı olmasını istemiyor dedi. Helal olsun adama.

beşiktaş da yıldırım demirören'den memnun olduğuna göre herhalde bir sorun olmamalı değil mi?

ya da çok büyük bir sorun olmalı.

Çevrimiçi Necmi

Bence biraz daha saygı olması lazım bu konularda
hiç kimsenin birilerini bilgisizce itham etmesi doğru değil
ama işi saygı kısmına gelince saygı gösterilmez kardeşim saygı hakkedilir.
insanlar duruşuyla konuşmasıyla bunu haketmeli bunu alen için söylemiyorum
saygıyı hak etmeyene gösterirsen hakkedene haksızlık etmiş olursun o zaman gösterdiğin
saygınında bir anlamı kalmaz

Çevrimdışı mellfred

Sorunumuz ciddi ama elimiz de mahkum dude. Köprüyü geçmeye çalışıyoruz

Çevrimdışı Doğuhan

o değilde bölükbaşının beyaz tv de alt yazıda "7m a da beşiktaşa satmam" yazısını görüp

ordaki 7 yi silin demesi günün anlam ve önemiydi :D

sıkıntı yok yarın gelir kap

Çevrimdışı TØLGA

bizim çocuk geldi edası var başkanda o el enseye gittiyse o iş bitmiş yaa  :biggrinking:

https://twitter.com/BarbarosBruce/status/630893687002804224
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 03:14:25 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Kulupler arasindaki siyaset ulke gundemine benzer.karisiktir,bol ihtiraslidir.

Bursa baskani transfer konu oldugundan beri ortaligi karistiran aciklamalar yapiyor.diger kulupleri devreye sokmaya calisiyor.hic etik bir yol izlemiyor.

Daha sezon bitmeden fener fernandao ve şener i ayartirken bu adamin sesi cikmadi.ama biz ozana talip olduğumuz gunden beri medyaya sacma sapan demecler veriyor.

Son olarak da bu camiada saygınlığı en yüksek kisi olan (fatih terimi bile 3 e katlar) senol güneş için "oyuncu ayartmak" gibi aşağılık ve uluslar arasi spor mahkemelerinde yargilanmaya neden olacak kadar ciddi bir suç teşkil eden bir iddia attı.

Şenol güneşin bu iddilara ses cikartmamasi hem kendisini hem de kulubumuzu ciddi sekilde zan altinda birakacakti.hoca dogru olani yapti ,ne dedigini bilmeyen birine o söylediği laflarin ne anlama geldigini pek güzel gösterdi.kaldi ki hoca bu aciklamayi torene birlikte katildigi Baskan Fikret Orman in bilgisi dahilinde yapmıştır.

Simdi ne olacak?

A)hiçbirşey olmayacak.transfer gerceklesecek bursa kasasina 7 milyon € koyacak ve FFP ye uymak konusunda ciddi adım atacak.

B)bursa bize satmama karari alacak.oyuncuyu kadrosunda tutacak.muhtemelen seneye de FFP ye uymayarak UEFA kupasi disinda kalacak. Oyuncu da zaten takimda kalmak istemedigi icin dusuk performansla oynayacak ve belki de seneye şimdi ettiği degerin 4 te biri kadar bile etmeyecek.

C)çöp oyuncular+2 milyon€  ya gs ye satacak.zaten rezil halde olan kadrosuna çöpleri de alarak ligi 6-7. sirada tamamlayacak.ozanin gsdeki kariyeri de bizde olmasi beklenen kadar parlak olmayacaktir.olcan adin gibi olma olasılığı epey yüksek.

Sonuç olarak ben ibrenin hala bizden yana olduğunu düşünüyorum. Takimda kalma ya da gs ihtimali de ciddi oranda var ama en buyuk sans bizde.oldu ya ozani vermediler 7 milyon € nun 4 milyonu ile bir on libero 3 milyon  ile de bir stoper aliriz sonuçta başkan kasadan bu paranin çıkmasını göze almış. Tufan olmaz kasirga olur fark etmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Recep in aciklamalarini tekrar dinledim.is paradan cikti artik diyor. Yarın yönetim ile oturup tekrar konusacakmis.muhtemelen gs ye vermeye calisacak oyuncuyu.burda ozanin duruşu önemli olacak.ozandan çok ahmet bulut faktörü devreye girecek.yarin ola hayrola :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba